Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
igatsus
 
kaasarääkija 10. august 2013, kl 18.57
Mis numbrid see vanaisa kirja pani. Pikus ja laius ja noksu pikkus cm-s?
 
Aga 10. august 2013, kl 19.21
Igaljuhul tuleb noksi pikkus avaldada, sest see on oluline. Vähemalt tibu jaoks.
 
realist 10. august 2013, kl 19.27
Kuigi kusagil pole keelatud helesiniselt unistada (tibu ehk ainult, aga temaga me ei arveata), jäägem siiski realistideks. Eieiei, noksi pikkus ei saa nendest numbritest küll ükski olla, liida-lahuta-korruta-jaga mis pidi tahes. Heal juhul võib mõni neist olla udjaka pikkus, millega ta naisi klobib. Heal juhul - see sõltub siis sellest, kummast udjaka otsast vaadata.
 
kaasarääkija 10. august 2013, kl 19.48
Einoh, eks ma sinisilmselt lootsin, et see keskimine väljatoodud number, annab ikka mehemõõdu välja.
 
tibu 10. august 2013, kl 20.16
09.05 ei ole minu kirjutatud, ma pole nii lollakas, etsellist teksti kirjutada.

Võta noor ja ilus naine, kellel on kõrgharidus oma elamine ja kes armastab ka ringi reisida.See hakkabki teid siduma, hobi.
 
n50+1 10. august 2013, kl 20.20
....vallaline vanaisa...sama siin,lapsed ka elavad Soomes nii,et päris nukker see eluke üksi.Jätan meili...
 
näkk 10. august 2013, kl 20.23
hullukesed...hullemad kui meeleheitlikud koduperenaised....
 
tibu 10. august 2013, kl 20.34
130 võib olla tal ülemine vererõhk, sel juhul oleks pidanud alumise ka kirja panema, see näitab südame tööd.
 
vallaline vanaisa 10. august 2013, kl 21.22
Tere õhtust.
Nüüd siis uues mägihotellis, vaatega väga ajaloolistele kohtadele. Paraku ei saa väga täpsustada, ehk ainult kellegagi kunagi nelja silma all.
Suhtlen täitsa vabalt, suhet muidugi veel ei otsi ja ette ei kujuta, elan end lihtsalt veidi välja. Numbrid on reaalsed, vahepeal oli 83 asemel 99, aga see sai kiiresti kontrolli alla võetud. See 130 on omaaegsete vaimutestide tulemus, eks see ole nüüd võibolla 25-ni vähenenud???
Sügis ja tumedad õhtud tulekul ja seetõttu peaks jah uusi kultuurilisi plaane pidama, et näitemänge väisata või pasunaid kuulata.
Aga eks püüan oma mingi aadressi siia varsti kleepida, kui püsivamalt netis toimetan. Teisipäevast kodumaal tagasi.
Kodu, Päike, heinamaa.
 
rästu 10. august 2013, kl 21.32
härra Luts ellu ärganud...:DDD
 
tibu 10. august 2013, kl 21.36
Veerevale kivile sammal ei kasva.
 
vallaline vanaisa 10. august 2013, kl 21.45
No mida ma selle samblaga teen?
Et soojustan palgivahesid?
Eks muidugi võiks omaette istuda ja kalasilmadega nurka põrnitseda, aga kas see too leiva lauale, või tulebki samblast suppi keeta?
Aga praegu vaja akusid laadida, üksi endiselt hästi hakkama saada ja kõiki toetada, aidata, panustada.
Kohe vägisi.
Ja mingil hetkel läheb jälle kett maha või ei lõiku need rööpad kunagi enne ega pärast horisonti.
Siis haarab käsi jälle sule või mõne muu kõva eseme ja saab jälle veidi hinge puistatud, sest tuleb ju hinge eest hoolt kanda????
Igatahes.
 
blont naine 10. august 2013, kl 22.03
Samblast võid jõhvikaid noppida. Külmadel pikkadel öödel neid siis tuhksuhkrus veeretada ja suhu pista. Algul on magus, nagu kõige magusam naine kunagises elatud elus, aga mida sügavamale hambad lükkad seda hapumaks see imeliselt magus marjake muutub. Lõpuks tunnetad seda kõige hapuma naise mekki, aga küll oskas ta kunagi õrnalt käharaid näpuga keerutada ja mehe meeli loksuma panna erilistes suundades.
vaata, mida võib samblast leida.
 
vallaline vanaisa 10. august 2013, kl 22.24
Jah, kes ei igatseks näpukeerutuste järele ja siis meenuvad kaunid pildid elatud eludest ja päevadest, mida tahaks veel läbi elada ja tunnetada. Eks ikka see andmiserõõm ja see jagamine, millest ka nüüd reisil enim puudust on.
Kuigi mõni on meist meheks loodud ja mehena elanudki, siiski ootab ta mõistmist ja hella kättki. Aga viimasest aastast on meeles ainult meestejuuksur ja tema sõrmed.
Eks see äratõukamise kogemus on kõige valusam,kui sind pole vajagi ja polegi nagu ühist minevikku, kuigi koos möödus 10 või 11 aastat. Kokku on koos veedetud 11+5+1+10 aastat.
Aga ega midagi, avanti populi.
Teeme tegusid edasi.
Lihtsalt vahest tahaks mõtteid jagada.
Muidu saab hakkama küll.
Otse loomulikult.
 
blont naine 10. august 2013, kl 22.43
Rõõmu saab anda reisikaaslastele. Lähed hommikukohvi lauda ja naeratades lipsatad suust komplimente. Saajad oma nakatuva naeruga jagavad seda rõõmu jälle omalt poolt edasi. Vaata, kui õnnelikuks saab kuskil kaugel mägisel maal üks hotellitäis inimesi ühe ehtsa eestimaise mehe külvatud pisikesest komplimendist.
 
n maalt 11. august 2013, kl 10.49
Rõõmu võib ka siinsamas kinkida, naeratuse ja kenade sõnade näol :)
Ilusat pühapäeva ja õhtul pilgud taevasse, et saaks soove saata ja oodata nende täitumist!
 
tibu 11. august 2013, kl 11.53
Milles sa neid naisi süüdistad, et nad su jätsid, iga normaalne naine, kui juba ennasts eob, siis ootab ka mehelt sidumist. Kui sa aga kolmveerand aastast naisest eemal mujal veedad ja sel ajal jääd tabamatuks, on normaalne reaktsioon, kui tuled naise koju tagasi, on uks sinu jaoks suletud. Niimoodi ei hoita suhet üleval, niimoodi ei hoita ka kooselu üleval. Sõnu ritta seada oskab igaüks aga nii vanal mehele kui sina teemategija, peaks ikka oma stabiilus elus olema saavutatud, mitte lendlemine ksalt oksale. Inimest aga ei muuda ja niikaua lendeld kui neid lillekesi ikka jätkub. Ja neid jätkub.Kergeusklikke. :)
 
nokia 11. august 2013, kl 12.26
51-aastane mees võiks muidu veel noore(ma) naise leida, kuid vanaisa keelekasutust lugedes arvan, et pigem sobib vanem naine.
Flirtic, Delfi Date, FB Kesklinna Kohtumispaik ja mis need kohad on. Vaata sealt, seal käib üksjagu vanemaid naisi ka.
 
tibu 11. august 2013, kl 12.40
Kui inimene reaalis niipalju ringi käib nagu teemategija, küllap ka reaalis naisi, keda leida.
 
näkk 11. august 2013, kl 13.14
tibult üks äraütlemata arukas lause! :)
 
tibu 11. august 2013, kl 13.21
viimasele, sinu vana inimese sardellidest näppude alt ei tule peale õeluse ja teiste järgi nuhkimise ning kiibitsemise kunagi midagi arukat. Kah mul "arvamuseliider".
 
tibu 11. august 2013, kl 13.23
Teemategijale, soovitan neist ühtedest ja samadest vanuritest memmedest neis nimetatud portaalidest kaugele eemale hoida.Kuulu järgi on nad seal kõik mehed eemale peletanud.
 
näkk 11. august 2013, kl 13.24
 
tibu 11. august 2013, kl 13.25
IRW! Näkk-suur käkk!
 
näkk 11. august 2013, kl 13.27
oh, ärge mind kartke, ma pole teile siin konkurentsiks.
ma lihtsalt satun siia mõnikord :)
 
tibu 11. august 2013, kl 14.16
Kiibitsev näkk- käkk tahab vanaisale mehele saada, irw! Ikka õelusega tibu suhtes aga tibu peletab mehe siit paksude memmede lähedalt minema, tibu ei taha, et õnnetuid mehi tuleb juurde "tänu" käkkidele-näkkidele,kes ajavad õelusega ja salakavalusega selja tagant torkides "ah mis nüüd mina" normaalseid naisi eemale, et enda massiga meestele peale suruda.

Näkk-kaapekäkk!irw!
 
yusss 11. august 2013, kl 14.28
Tibu, vut tablette võtma!
 
Pauka 11. august 2013, kl 14.30
No missa, tibu, siin kallil pühapäeval ikka irwitad. vaat, kukuvad su proteesid välja, siis on nali.
 
?? 11. august 2013, kl 15.31
Sardellidest näpud ... krõnksus ja köbrulised kanavarbad, sõnnikused nagunii ... kumba võtta, kumba jätta? Ilmselt on esimesed isuäratavamad
 
vallaline vanaisa 11. august 2013, kl 17.39
Sedapuhku jälle hotellis tagasi pärast mägedes tiirutamist ja vantsimist, väsinud ja .... ???
Vanad kohad, uued muljed.
Ja ikka hakkavad silma koosrändavad pered ja paarid, just nagu seda elu isegi elatud on. Kui see jällegi on lõppenud, siis just see koosolemise vajadus on inimese uuele ringile viinud. Ja et ühiseid lapsi enam tehtud pole, pole ka need uued elud kestma jäänud, mingil hetkel käib kellelgi plõks ja pole teise/teiste otsustada, kelle süü. Keegi on kellestki väsinud või on tekkinud uue näo tõttu uus sära silmadesse, aga vana suhe on igatahes purunenud. Kui see juhtus esmakordselt 33-lt, siis oli lihtne edasi minna uue inimesega. Ka 38 ja 40-lt alustades oli veel noorus käsil ja lootused suured. Ja oligi jälle ilus elu, mis purunes viimase aasta jooksul lõplikult, siis kui ei õnnestunud mõrasid enam kinni kasvatada.
Praegu ei ootagi nagu midagi uut, võiks nautida senitehtut, nokitseda vaikselt edasi, reisida veelgi rohkem (muidu nii 3-4 kuu tagant), tegelda pisikeste preilidega ja ilma naljata, kirjutada. Alustasin tõsiselt juba rohkem kui poole aasta eest, aga töötegemine segab. Sissetöötatud rada on mõttetu veel maha jätta, ehk kui lastele varsti üle anda. Ja siis, paar aastat edasi, jäävadki enesessevaatamine, meelelahutused, tõsine töö menuaaridega (on, millest vaja märk jätta) ja selle juures küsimus, kas vananen üksinda? Suured valud hakkavad hinges varsti üle minema, kellegi jaoks uut kohta leida - ei kujutagi ette. Eks see aeg jne.
Aga pole ka see reisimine õige rohi - enese eest ei põgene. Mõtted on kinni möödunus ja ei ole ka jookidest abi. Peas on paras segadus ja seepärast kribangi siin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!