Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Hea idee 50+ inimestele, kes tunnevad end hingelt noorena!!!
 
Imhotep1980 15. september 2013, kl 17.53
http://megastoon.com/?share=55753 Siiani ei ole minu tutvus ringkonnas keegi kahetsenud.... See koht annab teise olemise ja uue hingamise ;)
 
von Freen 15. september 2013, kl 18.36
aitümikas Imehotep

kas meie tohiksime paluda manuaali, et kus kohas seal see idee asub, mitte ei leia praega ülesse. ja kui suur piab see ringkond tutvuseid olema, et keegi ei kahetseks samamoodi? üks? kaks?

samuti vajan vägagi uut hingamist vana asemele praega, aga ka seda ei suuda mina sealt ülesse praega kuidagi leida. teine olemine oleks muidugi boonus iseenesest, sest kaua sa ikka kolmas ja neljas oled kõikseaeg, aga maisaa enne kuidagi seal teiseks ma vaatan, kui Teie lugudegapeetud Imotheip pole meile ühte pisikest manuaalikest valmis trükkinud eksole.

praega ma loen küll ühte manuaali, a maisaa sellest esialgu mittemuhvi aru miskipärast

"megastuun komm iis öö njuu innoveiting džoob sait veer juu vill bii haired tu duu somm task änd juu vill paid öö estimaited revard vhor rhätt instant inn juu akkount ahvter it tre džoob põuster vill revjuu tre serviss änd äprõu tre staatus vhor juu paiout tren juu vill paid vhor juu vöök viia tre peiment meetods availäble"

nu kas üks normaalne inimene saab siis sellest miskit aru kaa või ah? ei saa ju! aga innoveiting džoob igatahes tundub ahvatlev ja tahaks rohkem teada!

parem pole ka seesama manuaal eesti keeles:

"MegaStoon.Com on uue innovaatilise töökoht kus saab palgaga teha mõned ülesanne eri tüüpi ja number ja teile maksmine hinnanguline tasu et instant kontole pärast seda tööd plakat vaatab teenust kui kinnitab staatus on väljamakse, siis tuleb maksta oma töö kaudu maksemeetodeid kui sisse logida oma liikme ala, ja teha oma igapäevast tööd ja siis on tõesti suurepärane pärast kasutab meie teenust."


seega palun väga, kallis Imoteip, pange üks pädev manuaal kah püsti kusagile.


Teie endiselt neljas ja vana hingamisega kuid kehalt noor von Freen
 
M 27. september 2013, kl 02.21
See tekst meenutab oma olemuselt ali.ekspress teksti, st. tõlge hiina keelest. Mu meelest huvitab neid kõige rohkem lauslolli konto number.
Minu ninaluu peab seda värki petukaks.
 
kata 29. september 2013, kl 16.27
von Freen

Aitäh!! Sain üle tüki aja südamest naerda :)
Aga petuvärk on see ka minu arvates.
 
skiso 29. september 2013, kl 17.18
võtke aga heaks

aga mida pole, on pikisilmi oodatav Imoteibi manuaal :(

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!