Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Millised ilutarbed on dr Oolahvi vannitoariiulil
 
küsimusijavastuseid 25. oktoober 2013, kl 17.35
Pean mina juba pikemat aega siin pead murdes aru, milliseid ilutarbeid kasutab tohter Oolahv, et oma kolme karva pealael suudab nii reipalt püsti hoida ja tema naeratus võtab jalust nõrgaks. (Milline hambapasta, suuvesi või millise firma hambahari on temal kasutusel?)

Peagi ootab pea meid kõiki ees vanadusega seotud kiilanemine ning oleks tore saada asjalikke näpunäiteid asjatundja käest.

Loomulikult arvestan sellega, et dr Oolahv on hirmsasti hõivatud oma Oburje patsientidega ning ilmselt vastab kunagi hiljem, aga samas loodan, et siinsed arukad ja paljunäinud foorumlased on samuti pungil erinevaid teadmisi, mida võiksid siin lahkesti kõigile huvilistele jagada.:)
 
küsimusijavastuseid 25. oktoober 2013, kl 17.42
Ilmselt on siinne nurgake nagu Okasroosikese loss unne vajunud. Kõikjal ämblikuvõrgud ja vaikus... ... ...:)
 
Koll 25. oktoober 2013, kl 18.00
Dementsus longib nurkades ringi.
 
toktor Oolahv 25. oktoober 2013, kl 18.04
pädeva meedikuna tahaksin mina kõigepealt Teid oiatada, et kui Teie tahate omale ikka täisväärtuslikku pikemat iga, kui 50+, siis pead murda ei tohiks. eriti enda oma. veel rohkem eriti pikemat aega.

mis puutub karvadesse pealael, siis kust kohast ja milliste tehete tulemusena Teie olete saanud omale võrdusmärgi taha vastuseks kolm? see jääb praegu meile segaseks natukene, sest meie peegli andmetel on neid kaks ja selline valearvestus võib Teil olla tingitud ka pikemat aega oma pea murdmisest näituseks.

edasi aga vastan hiameelega Teie sisukatele küsimustele keerutamata:

hambahari on meil tellitud firmalt "Kolgata" spetsiaalsete harjaste vahedega, mis järgib sünergiliselt täielikult meie puuduvate hammaste anatoomiat.

http://tinyurl.com/pgwgakd

suuveena oleks parim kasutada kilulinna kraanivett, sest see on lõhnastatud, aga kuna meil seda väärkaupa saada pole, siis kasutame tiigivett, mis villitud vetikate õitsemise aegu ja on tänu sellele samuti lõhnastatud.

kiilanemise vasta on aga kõikseparem Лесная või Поморинь hambapasta.
 
küsimusijavastuseid 25. oktoober 2013, kl 18.16
Lõpetasin oma peamurdmistseremoonia ilma igasuguse pidulikkuseta ja loen huviga, mis mind kümne või enama aasta eest ees hakkab ootama. Mõistan nüüd täie selgusega, et edaspidi pean murdma kellegi teise pead, enda oma on edaspidises elus hädasti vajalik.

Teie küsimusele lugupeetav meedik, et kuskohast mina tean Teie pealael kõrguva kolme karva kohta, pean nentima kahetsusega, et olen ilmselt näinud Teie noorpõlvepilti, kus neid vähe rohkem asetses kui antud hetkel.:( Või on midagi lahti minu mälu või silmanägemisega. Ilmselt siiski selle viimasega.:(


Mul tekkis lisaküsimus selle ülimoodsa "Kolgata" firma spetsiaalsete harjaste vahedega harja kohta.
Nimelt, millises netipoes või kaubanduskeskuses selliseid imelisi sünergiliselt täielikult meie puuduvate hammaste anatoomiat järgivaid tooteid ka müüakse?

Kilulinn jääb paraku liiga kaugele, aga ehk saab mõnest Tarbatu tiigist ka suuvee jaoks vajalikku toorainet.

Tänu Teie soovitustele hakkan nüüdsest peale oma juukseid hambapastaga pesema, ehk jääb neid 50+ eaks mulle siiski rohkem pähe kui 2 karva.:)
 
küsimusijavastuseid 25. oktoober 2013, kl 18.19
Väegade lugupeetud Koll, äkki peaksite samuti tohtrihärra poole pöörduma nende nurkades pesitsevate demementsuselementide pärast. Ehk soovitab midagi asjakohast teilegi. Mina omalt poolt soovitaks roosasid prille.:)
 
ämmelgas 25. oktoober 2013, kl 18.34
ehmatavad need viimased kärbsed ka minema, sure või nälga...
 
toktor Oolahv 25. oktoober 2013, kl 18.37
täname Teid kiire tagasisideme eest, mis on tavaliselt väga haruldane nägemus.

endiselt ei saa meie täispädevusega aru sellest karvade asjast. nimelt ei olnud meie põlvel ka nooruses kolme karva. pilt mida Teie Meie noorest põlvest nägite, oli ilmselt rönkkenipilt, mis meie noorest põlvest pildistati (iseenesestmõistetavalt mitte digitaalse votoaparatuuriga ja must-valgena, sest toona, kui meie põlv veel noor oli, olid ainult mehhaanilised kaamerad) ja tehtud noore põlve vigastuse ajal. need kolm joonekest seal pildil on jalapühkimismati karvakesed, mis tungisid Meie noorde põlve, kui Meie liiga kaua ja pikaldaselt olime põlvitanud küla kõikse kaunima neiu ukse ees.

sellest tulenevalt saame Meie Teile väita, et tegemist ei ole Teie puuduliku silmanägemisega, vaid puuduliku silmaringiga, kuna sellesse ringi pole ära mahtunud Meie põlvitamise episood.

hamba harjast (nu või siis Teie puhul ilmselt siis oopis hammaste harjast) rääkides piame tõdema, et selliseid hamba harjasid valmistatakse ainult eri tellimusel. enne seda võetakse vajalikud mõõdud ja kipsijäljendid, kusjuures osa kipsi võib ka suhu jätta, mis on tunduvalt odavam, kui proteeside tegemine.
 
Suursilmainime 25. oktoober 2013, kl 18.47
Ma olen alati suurisilmi imetlenud seda, kui inime saab iseendaga nii hästi läbi, et vahetpidamata oma mina/ego poole pöördub sellises viisakas Teie/Meie vormis. Hommikuti ka kohe seltsim, kui Nemad koos kohvetavad.
 
küsimusijavastuseid 25. oktoober 2013, kl 19.07
Kiire tagasiside on ilmselt mingi uus toode, mis toob Teile, lugupeetav meedik, haruldasi nägemusi. Ma parem ei süüvi selle uudistoote üksikasjadesse.

Samuti leidsin ma oma puuduliku silmaringiga ringi keerutades, et ajasin Teid ilmselt segamini ühe teise tegijaga, kes Naine24-s sõna võttis. Küll pisut teisemal teemal kui karvad Teie noorpõlve vigastatud põlvel. (http://www.naine24.ee/527324/plastikakirurg-peep-pree-enim-noutakse-operatsioone-rindade-suurendamiseks).
Paraku pean vist siiski ka süüdistama enda halba mälu, sest sellel härral pole pea peal püsti mitte miskit, hoopis pärg on ümber pea.


Kui neid Teie poolt reklaamitud hambaharju vaid eritellimusel toodetakse, siis olen omadega küll jännis. Veel mõne aasta eest oleks lasknud Epitaris endale eritellimusel ehk mõne spetsiaalse harjagi valmistada, aga nüüd pole Tarbatus sedagi võimalust enam.:(
 
von Freen 25. oktoober 2013, kl 19.44
teie ja Teie ärge ajage siin meie ja Meie ühele säravamale piaarstile, kes muuseas ei ravi mitte ainult päid, nagu tema tagasioidlikust tiitlist võiks nagu kaugemale ulatuvaid järeldusi teha eksole, kärbseid ega kärpseid pähe.


kiire tagasiside on meil juba vana teenus.
mõteldud neile, kes oma sideme on kohe kliinikumi ukse taga iseseisvalt ebaprohvessionaalselt eemaldanud.

uus teenus meiel on praega oopis kravitatsiooniteenus (mitte segamini ajada meie konkurentide kavitatsiooniga ega isegi mitte ESA ega NASA pädevusaladesse kuuluva gravitatsioonidega).

pakume looduslikult puhast kravitatsiooni patsientidele, kellel pia liiga pilvedesse on sattunud. see õlmab nii gravitatsiooniteenust (pia on tõusnud liiga kõrgele koos selle külges rippuva kehaga) kui ka ravitatsiooniteenust (mis õlmab kõiki neid, kes oma thshakrate ülesse leidmiseks on pia pilve tõmmanud hiast või veel paremast kraamist) ja see kokku ongi kavitatsiooniteenus.

PEE EES !
zum wird vier: Suursilmainime

meie kliinikumis on hiaks tavaks ja loogiliseks kombeks ütelda MEIE kui on MEIE eksole ja mitte petta patsiente. meie puhul on tegemist minu ja minu teise minaga (kogenud lugeja teab, et meie oleme pidevalt äärmiselt kahestunud isiksus ühes kehas), ning toktor Oolahvi puhul on tegemist toktor Oolahvi ja tema paelussiga.

meie lihtsalt ei valeta oma patsientidele.
 
ämmelgas 25. oktoober 2013, kl 20.16
tohtri vannituba on vetikate vahel tiigis ja kivi riiuliks, triitonid närivad suurema sodi küljest ää, kui rahva sekka vaja minna oo.
 
skiso 25. oktoober 2013, kl 20.26
mitte triitonid vaid ogalikud.

a see selleks.
praega pole aega pikkamööda pikalt lobada siin, sest Ollandi lapsed vajavad tugevat tuge ja kaitset selle jubeda EU eest, mida me ka neile pakkuda vägagi tahame ja vaja on leida praega pädevaid vahendeid selleks.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa...
 
ämmelgas 25. oktoober 2013, kl 20.50
lugesin ja lõin käsi kokku ja hüüdsin - tule taevas appi, mõned üromehed võiks talinas tänavaid lappida
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!