Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Jõuluõhtul üksinda
 
tibu 18. detsember 2013, kl 20.27
Las siis virisevad üksinduses ja istuvad ka üksi kui nad koos tähtpäevadel olla ei taha.
 
Vot nii 18. detsember 2013, kl 20.31
Elage ka nii nagu tibu. Kui on vaja kaaslast, siis helistab ja kaaslane kohe kohal!Kõigiks elujuhtumiteks. Kadetsege, vanamoorid.
 
just nii 18. detsember 2013, kl 20.38
ei taha mitte keegi peale tibu elada, oma kujutletavas maailmas, mis on nii kurb ja nii üksildane, et peab valjul häälel ennast kiitma, ammu keegi ei usu, nüüd ei usu vist tibu ise ka enam):
 
päkapikutaja 18. detsember 2013, kl 20.41
Kell 20.19 loetletu alusel ütleks, et ilmselgelt on kirjeldet vanamees dementne. Sellisega ei peaks mitte pragama, vaid vastavalt vajadusele ja võimalusele ta raviasutusse paigutama.

Ja jõuluõhtuks soovin kõigile üksikutele naistele ikka printsi. Hobusel.
No ja kui printsist pole asja, nagu elus võib ette tulla, mida aasta edasi, seda täemõolisemalt, siis üks hobune võib majapidamises ikka ära kuluda.
 
tibu 18. detsember 2013, kl 20.45
Mis seal siis imelikku on, ei saa aru, sotsiaalse olendina ja inimesena, kellel on palju tuttavaid, ei saa mina küll aru, mis takistab neil vingujatel mitte olema üksi.Inimlikult ei saa aru. Leidke teineteist ja olge siis mitmekesi.Eriti pidupäeval, kui tead, et üksi on paha.
 
tibu 18. detsember 2013, kl 20.49
:))))to 20.41
Sel juhul on 90 protsenti 50+ mehi dementsed, sest selle olen ma just veel abielus naiste käest kokku kogunud põhjused, mida nende mehed teevad, kellel mida. Naised ju räägivad . Mille peale nad vanamehega riidlema hakkavad.:)))))
 
tibu 18. detsember 2013, kl 22.17
Abiks naistele aga mõni end üksi tundev mees võib siit midagi endale leida.

http://www.naine24.ee/2635846/kumme-lihtsat-viisi-kuidas-vallalisena-puhad-ule-elada
 
,,, 18. detsember 2013, kl 22.28
Küll sa tibu oled taibukas.Mida sa küll sööd
 
seda et 18. detsember 2013, kl 22.35
ta ju kirjutas, et organismi puhastamiseks liiva ja kive.
 
heltsik 18. detsember 2013, kl 22.43
ott
aga kes see fuuria peab sind (seksi)orjuses või? telefonini õnnestub hiilida?
helista politseisse, sots. abisse. ütle, et peetakse vangistuses, tulevad appi.
tänapäeval lahendatakse täiesti edukalt selliseid juhtumeid.
 
tibu 18. detsember 2013, kl 23.25
:))))) liiva ja kive :))))
 
tibu 18. detsember 2013, kl 23.28
:)))))) et Ott on seksiorjuses,:))) Vat see on hea, T Ott jah, miks sa oled selle memme juures seksiorjuses, mees, võitle vabaks, ma ütlen. Mine prügiämbrit välja viima ja ära enam tagasi minegi. Ütle lihtsalt, et täna viid sina prügiämbri välja ja pane ajama, ilma ämbrita muidugi.:)))
 
ott 18. detsember 2013, kl 23.54
Miks ma ära ei koli? Laste ees oleks häbi,et ei saa oma prouaga hakkama ja hakka nüüd üürikorterit või uut prouat otsima- lihtsalt ei viitsi.
 
et siis 19. detsember 2013, kl 00.33
Lapsed sul nii ohmud, et ei märka kuidas su proua sind tümitab ja tänitab. lapsed kindlast ei taha sellist tuhvlialust isa, aga eks sa ise tea. milline häbi suurem on. laiskus on sind vangistanud ja oled oma saatuse ära teeninud
 
tibu 19. detsember 2013, kl 09.08
Aga siin naiste ees oma hädisust tunnistada ei ole häbi või?!
 
tibu 21. detsember 2013, kl 00.36
Tegelikult on mul endal häbi selle pärast, mida siia pidevalt kokku kirjutan.
 
maanaine 21. detsember 2013, kl 02.01
ohessand, mis mu silmad näevad, vai tibu akand enne jõuluaega oma pahalaseloomust kahjatsema. viimane aeg, viimane aeg. ükskord seisame kõik paradiisi värava ees ja kole küll kui ainult sind sealt minema kupatatakse. ei aita seal enam kinnitus, et sa keski teine oled, hingeke meil kõigil üks.
 
heltsik 21. detsember 2013, kl 11.59
ott
aga praegu ei ole laste ees häbi?
isa, kes ei suuda enda eest seista, isa kes ei suuda anda oma lastele positiivset mehe ja isa eeskuju? millise pildi sa praegu oma lastele pereelust maalid?
et emal on õigus mehe ja isa kallal tänitada, kaagutada, isa alandada?
mis su tütardest ja poegadest nii peaks tulevikus saama? tütred hakkavad oma meestele psühhoterrorit tegema ja poegadest saavad samasugused õnnetud kelgunöörid nagu sina ning tütardest isekad egoistlikud tänitajad. teed oma laste elu õnnetuks, sest nad võtavad ju ellu kodust saadud peremudeli.
oleneb muidugi lastest. mõnel on vastupidi, just mõistust õppida, et sellist elu, nagu nende alaväärsuskompleksis tuhvlist isa ja loll ema, nad elada ei taha.
kusjuures sind ei naera ja ei põlasta praegu ainult lapsed, vaid ka kõik su sõbrad-tuttavad.
meie pärast ei pea muretsema ja meid ei pea häbenema. meie sind isiklikult ei tunne.
 
mmm 21. detsember 2013, kl 12.17
Ei saa heltsikust aru. Ott pole ju alfaisane, vaid rahulikum ja tagasihoidlikum mees. Naise tõeline loomus lõi lihtsalt välja. Naine kehtestas end temalearusaadaval viisil.
 
heltsik 21. detsember 2013, kl 12.39
mmm
mis see alfaisaseks olemine siia siis puutub?
kui otile naise kehtestamisviis ei sobi, siis ei pea seda ju taluma.
või, kui sa alfaisane pole, siis peab taluma või?:))
 
tibu 21. detsember 2013, kl 12.53
to 12.17
Sa ei pea heltsikust aru saama, vaid mehest aru saama, miks ta on allahetlik ja kuidas ta selliseks õnnetuks on oma elus osanud elada.Ja arusaam alfaisasest on sul üldse kesine. Alfaisaseid on meie ühiskonnas väga vähe. Kes on alfaisane? Alfaisane mees on: kõrgelt haritud, lahtise pea ja suure silmaringiga väga vitaalne , hea välimusega mees. Ta oskab oma erialal, elus üldse edasi liikuda, kus tema majanduslik olukord on väga hea. Alfaisane mees on tervete eluviiside pooldaja, ise sportlik ja ta oskab ka oma lapsi nii kasvatada, et neil oleks kõik elementaarne olemas. Tavaliselt on majanduslik seis alfaisastel tõesti kõrgel tasemel ning läbi kasvatuse on tema lapsed ka vitaalsed ja eluvõimelised jätkama tervete järeltulijatega. Meie ühiskonnas on alfaisaseid väga vähe, enamuses on joodikud, söödikud, ebasportlikud virisejad, kes sigitavad ükikemadele uusi ja uusi keskmisi lapsi, kes ei arene ootuspäraselt tublideks, terveteks ja sotsiaalselt tugevates.Tugeval alfaisasel on võime enda kõrvale võtta elama naine, kes on samasuguste eeldustega terveteks järglasteks nagu ta isegi.Ei maksa tavaliselt õllejoodikust mehest või baarikärbsest naisest oletada alfaisast või alfaemast.
 
tibu 21. detsember 2013, kl 12.57
Ma arvan, et Ott on lihtsalt laisk mdiagi oma elus muutma, sest...ta on selle naisega kohanenud, naine on tema eest kõik ära teinud, otsustanud ja terve elu ta kallal sealhulgas ka naakunud. Laisa mehe kõrval löövad närvid läbi küll. Ma kujutan ette. Ja kust see Ott veel oma vanuses naise leiaks, kes tema eest mõtlema hakkab nii, et mugavused ja söök kõik koju kätte tuuakse.Tegelikult ehk leiaks küll mingisuguse moori aga isegi otisugused panevad välja kuulutusi, et ostib naist 32-38.:))))
 
nnn 21. detsember 2013, kl 13.11
Kuna alfaisaseid on nii vähe, siis naised peaksid loobuma ka kehvematest meestest. Selline järeldus tibu jutust.
 
õnneks 21. detsember 2013, kl 13.19
Tibul on alfaisaseid jalaga segada, kelkis ühes foorumis kuidas teda noored mehed hirmsasti taga ajavad!;)))))
Tibu peaks oma potreepildi kuskile üles panema, siis näevad ka teised seda kiidetud ilu - hambutu, kortsus vanainimene. Tal on pildid kaugelt võetud, siis pole näolappi näha.
 
Rozza 21. detsember 2013, kl 14.12
Miks see küll nii on, et need, kes tahaksid jõuluõhtul üksi olla, peavad taluma kellegi seltskonda ja teised, kes oleksid parema meelega kellegagi koos, peavad tundma üksindust...?

Meie peres on tavaks, et jõuluõhtul ollakse oma kodus, külla minnakse (või kutsutakse) esimesel või teisel pühal.
Aga ma ei kujuta ette, kui suur peaks olema üksindustunne, et tahaks jõuluõhtut veeta võõraste inimeste seltsis.
Virtuaalne "koosistumine" on muidugi täiesti mõistetav.:)
 
skiso 21. detsember 2013, kl 14.52
vastupidi äraaustatudlugudegapidamisega Rozza.

meie tahame põegeneda võõraste inimeste seltsimajja mitte üksiolemistest tingituna, vaid oopis sellepärast, et neid omasid on nii palju ja kõik muudkui seltsis pealekauba

kui oleks üksinda siis ei põgeneks
kelle eest? oma paelussi ning teise mina eest juba ära ei jookse.



_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
luger 21. detsember 2013, kl 22.36
to Rozza
vot see on vanusega muutumatu nähe, et tahetakse ikka seda, mida endal momendil pole. kes rahu, kes rahurikkujat.
 
Lianne 22. detsember 2013, kl 01.24
To van Holte: Te vist ristsõnade sõber, mina ka. Mul on ettepanek, et veedaksime siin virtuaalse jõuluõhtu, mina olen 92 aastase vanuri hooldaja ja asendajat selleks ajaks ei leia, ka teistel aegadel on raskusi asendaja leidmisega. Ta pole paha, ainult jutukas, praegu just seletas mulle kuidas hambaarst tal hambad välja kangutas ja siis tagasi pani, tegelikult tal hambaid polegi, magab ta ainult päeval. Ma arvan, et kindlasti on veel teisigi, kes tuleksid.
 
Lee 22. detsember 2013, kl 01.38
Minu lugupidamine Lianne. Ma ei tea kuidas kulgeb mul see õhtu, aga kui saan olla siin, siis olen teiega....
 
Jen 23. detsember 2013, kl 09.27
Ma küll ei hakkaks näägutama, kui mees paneb erivärvi sokid jalga. Pangu, kui talle meeldib. Vot see küll ei meeldiks, kui jätab välisukse lahti. Mitte ainult lukust lahti vaid pärani lahti.)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!