Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
paks naine tuleb külla
 
krooks 05. september 2014, kl 07.32
tutvusin hiljuti tutvumisporataalis vinge tädiga, suur, ümar ja muidu ilus. nüüd vaja kiirelt muljet avaldada. kutsusin ta täna õhtuks külla keeksi sööma, kahjuks kokandusoskused piirduvad salvesti purgiborži avamisega. kas keeksi sisse peab 3 või 6 muna kloperdama? ja kas peale munade veel midagi lisada?
Maaks 05. september 2014, kl 08.29
Võta parem "Vilma täpiline" :-)
 
ingrid 05. september 2014, kl 08.38
Ma parem ostaks keeksi ja valetaks, et ise tegin. Võid vähe petuskeemi süvendada, ise näiteks vedelat šokolaadi keeksile parasjagu peale niristada, kui tädi tuleb. Siis viskad valge torumütsi väsinult peast, tõmbad põlle eest ja kiidad - oh, sai ikka lõpuks valmis.
(Kena oleks pakendid muidugi kuskile kaugemale ära viia. Naistel on rõve komme ka prügikastis leiduvale silm peale panna).
Edu paksu tädiga keeksi söömisel.
 
Paks naine 05. september 2014, kl 08.45
Ingrid, mine kontrolli üle, oma silm on kuningas.
 
ingrid 05. september 2014, kl 08.49
: ))) See kontrollimise rõõm jäägu Sulle.
 
susi 07. september 2014, kl 09.28
Noh? Ja mis edasi sai? Ellujäänuid on?
 
Pealtnägija 07. september 2014, kl 14.41
Läksin mööda, aianurgas vedelesid krooks ja keeksivorm. Mul ei olnud aega neid kõrvutada, kumb lapikum oli ja kumb neist korises. Kutsusin kohale kõik, keda hädaabinumbritelt teenindama paluda oli ja läksin edasi. Võib ka olla, et emb-kumb on nüüdseks kutu.
moosimadu 07. september 2014, kl 15.42




Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 07.09.2014 15.44.
 
krooks 09. september 2014, kl 06.44
keeks vajus lössi nagu õlgkübar, millele mammut peale istunud. kuna veini polnud jõudnud ka aegsasti varuda, siis jäigi mu kohting vinge tädiga umbes 2,5 minutiliseks. andke nõu ometi, kuidas peaks naistele muljet avaldama?
 
ingrid 09. september 2014, kl 08.32
Õpeta nagu oma last.
No. Kui tahetakse kedagi voodisse vedada, siis tassid ta sööma, seejärel jooma ja edasi läheb ilma suuremate äpardusteta. Raskem on naistega, keda himustatakse päriseks või siis tummisemaks suhteks. Nad ei pruugi ka tahtmiste poolest eriti odavad olla. Aga siingi kehtib teatud reegel - tähelepanelik mees sulatab alati ka jäisemad südamed. Janooh, väga ihnuskoi ei maksaks ka olla ehk siis arvata, et viid daami teatrisse ja pärast räägid sellest va piletihinnast(või teed seda suisa vaheajal)....raudselt muudab mehe vastikuks ja pealeselle veel ka ebaseksikaks.
Puhas ja meeldiv ihu ja värske hingeõhk on ka head käimatõmbajad.
 
Kuutõverohi 09. september 2014, kl 09.39
Krooks, tee inimkatseid, ikka sadades, siis saad protsentides välja rehkendada, mis mõistlikum.
 
krooks 09. september 2014, kl 23.47
jumal hoidku veel, voodisse kedagi vedada! mida lutikad mu moraalist mõtlevad? ma ikka lähenen vaikselt ümbernurga. panin end nüüd tasuta elukestva õppe raames kokanduskursustele kirja. no nüüd hakkab keekse tulema.
 
äkki 11. september 2014, kl 07.31
tasuks millegi lihtsamaga alustada, näiteks pelmeene keeta. tean omast kogemusest, et vahel isegi õnnestuvad.
 
tibu 12. september 2014, kl 12.23
Ega seal läppanud kopli liinidel tõesti muud ei söödud vist kui vaid pelmeene:))))))))
 
liisi pöial 12. september 2014, kl 16.23
Aga, Krooks , Sa võiksid seda keeksitegemist kellegiga koos harjutada...no ja alles siis kutsu paks tädi külla. Ja veel keeksiga koos tuleks ikka ke..i ka harjutada ...need käivad koos...poeg ütles, et tema tahab ikka ke..i ja keeksi. Ega selle väikese asja pärast ei pea voodisse lutikuid ehmatama minema. Kuni keeks ahjus, võib ju pliidi najal nii mõndagi korraldada. Silm kenasti peal ka, et keeks kõrbema äi läe. No ja kui need harjutused on läbitud, siis jääb ka lõpuks külla kutsutud paks tädi nii rahule, et vaat ei taha änamb äragi minna.
 
krooks 21. september 2014, kl 07.06
lõpuks sai solvunud paks naine nõusse räägitud, et tuleb täna õhtul minu tehtud trüflikomme proovima. kui netist hiljem retsepti komponente vaatasin, siis muidugi kahetsesin pisarsilmil oma lubadust, aga nüüd pole enam midagi teha. no milline täiearuline sumab mingite kommide sisse kamakate viisi šokolaadi, mandlilaaste, konjakit, kakaod, võid, vahukoort ja ostab niigi üleelukallite plönnide tarbeks veel spetsiaalsed kuldsest fooliumist korvikesed? kas ei saaks kuidagi retsepti rahvapärasemaks muuta ja näiteks kamajahu margariiniga parajaks kamakaks möksida ja siis kergelt kakaopulbris veeretada?
 
krooks 21. september 2014, kl 07.20
ühe variandina veel need sotsiaalabist jagatud torino sarvekesed. kevadisest planguvärvimisest jäi tilk pruuni värvi ka üle. kui nüüd makaronid üle võõbata, tea, kas paks naine ikka saab aru, et pole päris trüffel?
 
susi 22. september 2014, kl 00.48
Nii et see polnudki siis maavärin, mis seismograafid täna õhtul registreerisid, hoopiski raevunud paksu naise reaktsioon maskeeritud makaronidele! Ehh, krooks, ikka selle kama-variandi pidanuks valima...
 
küsimus 22. september 2014, kl 06.13
Ma arvan, et need makarontrühvlid jäid krooksu suus olevate rehapulkade tühimikesse kinni ja ta hirmutas paksu naist põhjalikult.
 
pedofiil jaanus 23. september 2014, kl 13.15
Asi on väga kerge kutsu külla ja vägista ära.
 
krooks 25. september 2014, kl 06.44
kahjuks ei mõistnud paks naine mu püüdlusi, urgitsen siiani värvitud makarone uksepaneelist välja. aga pole halba ilma heata. hetkeks mahajäetuna sukeldusin uuesti tutvumisportaalidesse ja leidsin veel suurema, ümarama ja ilusama naise. otsustasin nende magusate plönnidega enam mitte riskida ja läksin täispanga peale. õige toit on ikkagi rahvustoit, seega planeerisin teda täna õhtul süldiga üllatada. tegin isegi eeltööd ja sain teada, et õige sült keedetakse seapeast. kahjuks ei selver ega stockmann rahvutundele rõhku ei pane, nii et korraliku seapea leidsin lõpuks turult. surusin ta kõige suuremasse potti, mis majapidamises leidus, paraku jäi osa lõusta koos kärsa ja hammastega ikkagi üle ääre tolknema. nüüd ei teagi, kas see seapea oli veel elus, või kuidas seda seletada, aga vee keema hakates läksid ka lõuad liikvele. ma seakeelt ei oska ja ei tea, mida ta selle blaa-blaa-blaaga öelda tahtis aga tagasi ka minna ei julge. nüüd ootan siin räästa all läbivettinult paksu naist, kes lubas varakult kohale tulla ja seapea maha rahustada.
 
Paks naine 25. september 2014, kl 09.08
Tulen ja viskan selle seapea koos keeduveega su jalgade peale, et väetiseks või nii, kasvavad korralikud juured:DDD
 
susi 25. september 2014, kl 21.31
Lõuad potis liikusid - no seakatk, mis muud.
 
krooks 06. oktoober 2014, kl 06.32
paks naine kadus koos kõige seapea ja mu suurima anumaga kuhugi kaugustesse ära. optimistina siiski meelt ei heida ja loodan tutvumisportaalist leitud järjekordset suurt ja ümarat naist täna õhtul millegi rutiinivabaga üllatada. näiteks võileivatordiga. kulinaarsest küljest on kõik arusaadav - kõigepealt või, siis leib ja lõpuks tort. aga tehniliselt ei taha see konstruktsioon kuidagi koos püsida ja tort kipub pidevalt maha libisema. peale kuuenda tordi lödikskukkumist kahtlustan, et viga pole mitte minus, vaid tordis. milline oleks see õige tort, mis ikka korralikult kinni ka jääb?
 
Ljulja Kebab 06. oktoober 2014, kl 07.40
Juba klassikud ütlesid, et mis kinni ei jää, saab kinni löödud. Suvaline kreemiplönn + kümnetollised naelad + sepavasar + enda pöial.
 
krooks 16. oktoober 2014, kl 07.18
siiani ei saa aru, miks paksud naised mu kulinaarseid oskusi ei hinda. äkki on nad dieedil? peaks vist tõesti peedipealsete, melonikoorte, vahtrasiirupi ja kartuliidudepõhise salatiga katsetama. kartuliidusid praegusel aastaajal küll kusagilt ei leidnud, aga kui vihmaussid ära keeta, siis kes ikka vahet teeb, mis kribusk see täpselt seal salatis on. ja kui küsimusi tekibki, võib ju alati ausa näoga öelda, et need on kalmaarikombitsad või pastinaagiribad (kui tegu taimetoitlasega).
 
:-) 16. oktoober 2014, kl 09.31
paku röstitud putukaid, see nüüd in, kõik muu out.
 
hirm on 16. oktoober 2014, kl 14.01
kulla krooks, ma kardan, et paksud naised ei hinda lihtsalt sinu aju ehitust. muud saladust ei olegi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!