Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
pühapäeval
 
niiOn 13. juuli 2015, kl 23.16
Inimesel on alalhoiuinstinkt, see on normaalne, kui ei julge kolada, siis pole aeg veel küps.
 
niiOn 13. juuli 2015, kl 23.19
_juuli’le Ei, ma ei ütleks, et taignad, sest me olime sellises arengujärgus, kus ei võinudki olla kogemustega ja vana. Igale vanusele ju vastavad oma head ja oma vead.
 
niiOn 13. juuli 2015, kl 23.56
50+’ised, kas pole vahest tunne, et ausus ja häbitunne on devalveerunud? Või on see „noorus on hukas“ ooperist? Lisan, et seda usku ma pole. Väärtushinnangud on ilmselt muutunud küll, minul on raskusi leppida kohustusliku enesekiitusega.
 
u 14. juuli 2015, kl 11.48
niiOn,
mida mõtled kohustusliku enesekiituse all?
 
niiOn 14. juuli 2015, kl 15.51
"Ma olen nii tark, jah, ma olen kõigega kursis."

"Ma olen veendunud, et suudan täita mistahes ülesandeid, olen kompetentne."

"Ma olen ilus, arenemisvõimeline ja sulandun hästi kollektiivi."

Jne
 
_juulis 14. juuli 2015, kl 22.37
ära kurvasta, niion tüdruk, sa ei oska seda, sest seda ei õpetatud meile kui me lapsed olime. mäletame, et selle kohta öeldi halvasti (enesekiitus haiseb), sagedamini pilgati ka viisakamalt (ennast kiites ta ei väsi ja kui väsib vähe, siis puhkab veidi ja kiidab edasi). nüüd
on see enesemüümise suur kunst, mille valdamist tunnustatakse alates õlelepatsust kuni suurema palganumbrini. enesereklaami mittevaldajaid peetakse vähevõimekaiks ehk ajale jalgu jäänuteks...........ja kui järgi mõelda, siis ongi see nii - vähemeeldiv nagu see meie põlvkonnale on, see-eest noorele põlvele on see juba vesiselge...........me oleme nendega ühes aegruumis, kuid vahel tundub mulle, et erinevates dimensioonides, seega pole ime, et nad tunduvad tulnukatena

armsate, kuid ometi mõistetamatute neljavarbaliste itidena

no õnneks mitte kogu aeg, õnneks ainult aeg-ajalt:)
 
Rozza 14. juuli 2015, kl 22.49
Uus trend - arenguvestlused, mis toimuvad tööl, koolis ja isegi lasteaias.
 
_juulis 14. juuli 2015, kl 23.08
jah, lõhnav nupuke, just see jah on KA enesemüümise üks ja mitte vähetähtis osa - sa pead, sa oled kohustatud, sind sisuliselt sunnitakse panema ennast letile - kolleegide/ülemuste/alluvate jaoks, samas sa pead oelma nn värske ehk tarbimiskõlbulik ka oma lähedastele, sõpradele, ihuligidastele jne jne - see on uus aeg, mu sõbrad, me elame selles praegu, meeldib see meile või mitte ..

ähh, parem on sellele mitte mõelda /sest mida prgt sa sis peale hakkad kui jõuad otsusele, et SEE EI MEELDI SULLE - mitt kui ..karukakatki (pardon(
 
niiOn 15. juuli 2015, kl 15.29
Pisut ajakohastatud mõttekild:

Nõuka-ajal tehti väga häid peegleid, sile noor inimene vaatas sealt vastu, need nüüdsed... mmkm, pole midagi väärt, mingi kortsudega eakas kuju vahib otsa. :DD

Kas peaks niiväga oma pead vaevama sellega, mis teistele meeldib? Võttes aluseks, et noorestpeastki polnud ju alati kõik sõbrad-tuttavad ühel lainel minuga. Ei mäleta, et see häirinud oleks, imelikud näisid enamiku teiste paaride otsused või laste kasvatusmeetodid. Nii on. Ja oma mõtetes nii saigi lihtsalt lepitud asjadega, sügavamalt süvenemata teiste asjadesse.

Eakusega koos tekib võib-olla soov olla meelepärane, mitte konfliktne, eelistaks läbirääkimisi möödarääkimistele ja ehk enam ei aja niiväga oma õigust taga?
 
_juulis 15. juuli 2015, kl 20.41
sellele ei oska miskit mina peale kosta. süvafilosoofia tuleb vahel välja ka, aga liiga tõsised teemad pole pikalt minu jaoks. kuna ma siin tutvuma kah ei hakka, sis tundub, et pühapäevasünnitis läheb minu poolt hingusele. aga kes jätkavad, head pärituult.
tänan, et kaasa lõite, võibolla räägime teinekord veel.
 
krõnks ¸. • * ¨) 15. juuli 2015, kl 21.00
Ega kohe ei maksa püssi põõsasse visata. Iga õhtu pole kõigil aega siin jututamas käia. Suvine aeg, teadagi töid-tegemisi või muid vaba aja veetmise võimalusi rohkem.
 
sõna sekka 15. juuli 2015, kl 21.10
Jäi siin silma sõna "arenguvestlus". Idee ei ole ju üldse mitte paha, iseasi, kuidas see teostus mõnel pool välja näeb. Aeg-ajalt ennast analüüsida (kas või vastu tahtmist), mõelda, kus ollakse ja kuhu välja jõuda tahetakse, millised me ümbritsevatele paistame (ärge öelge, et mõelgu-arvaku, mida tahavad - kollektiivis on vaja siiski teiste arvamust arvestada) - see ei ole halb.
 
_juulis 15. juuli 2015, kl 21.16
tead sa, krõnksti, oma püssi hoian ma alati ihule üsna ligi ning hoolitsen tema eest hästi. ja hoidku mind koljat selle eest kui aint mõtegi sellise vara loopimisest mu kolusse peaks sisse sõitma - mai taha sellise egolaksu haledust ettegi kujutada ... niisiis ma eip teegi seda;)

a suve koha pealt on sul muidugist õigust, kas neid just võimalusteks mina nimetaks, pigem küll kohustusteks (see rohi, kurim, kasvab nagu oleks tal isiklik katlakütja juurte vahele palgatud) , aga tegelt ju vahet pole kuidas mida kutsuda


/kuidas sa endale sellise saba huvitav taha teed?:)/
 
krõnks ¸. • * ¨) 16. juuli 2015, kl 18.41
_juulis Kirjutas:
-------------------------------------------------------


> /kuidas sa e
> ndale sellise saba huvitav taha teed?:)/

Väga lihtsalt. Netis liigub igasugu krõnkse, tarvis vaid copy-paste teha.:)

Sinu nimele võiks ju näiteks paar lillekest lisada, ikkagi juulikuu ja kõik õitseb.:):)

Näiteks nii: _juulis ❀•°☸○°Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
 
HaukuvPeni 16. juuli 2015, kl 18.56
_juulis Kirjutas:
-----------------------------------------------------
>
> /kuidas sa e
> ndale sellise saba huvitav taha teed?:)/

Vahi siia. http://1lineart.kulaone.com/
 
_juulis 16. juuli 2015, kl 22.35
täitsa hea
tnx
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!