Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Eneseabiraamatud?
 
virve3 05. november 2015, kl 10.39
Kui palju peaks neid lugema? Kas Viilma raamatutest või muust analoogsest kirjandusest on kellelegi ka abi olnud?Kas see kirjandus on suunatud nn nõrkadele inimestele. Tugevad lihtsalt elavad.
 
arvan, et 05. november 2015, kl 11.28
tugevad on just need, kes otsivad ja küsivad abi ka siis, kui on nõrk olla ja seda on vaja, mitte keegi ei ole 100 % kogu aeg tugev, kuigi nii võib paista. Milline raamat kedagi mingil hetkel aitab, on aga individuaalne ja jõuab vajajani õigel hetkel.
 
Ei 05. november 2015, kl 11.29
Ei ole lugenud, aga küllap selliseid raamatuid loevad inimesed, kes millegagi oma elus rahul ei ole ja tahavad seda parandada. Sel juhul usun, et nendest on ikka mingisugune abi, vähemalt alguses, hiljem võib loomulikult unarusse jääda, nagu asjadega ikka on...
 
skiso 05. november 2015, kl 12.50
igatahes igasugu manuaale piab kindlasti enese äraaitamiseks alati lugema. justpraega lugesin ühe grundigi manuaali ja aitas küll.

teine võimalus on muidugi pöörduda alati internettide vahendusel mõnda foorumisse ja paluda, et sealt keegi need manuaalid läbi loeb ja siis sind aitab.

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
rahu 05. november 2015, kl 14.08
Pole vaja lugeda . Nad sarnanevad üksteisele ja tõlge on ka nagu on. Kui USA omi vaadata. Pigem saab igaüks ise enda muresid lahendada , kui aga ei jaksa, siis saab abi kohapeal mõnelt asjaga tegelevalt inimeselt.Rahamured ja lahendused- pank. Elu söök, hakkama saamine ja olme- sotsiaaltöötaja. Suhteprobleemid ja pereelu- perepsühholoog, õpetaja (kooliasjad), raskemad asjad-politsei. Inimene ei tohi kannatada valu, alandust, muret ja taaka.
 
miimarii 06. november 2015, kl 17.48
Milleks kohe maha teha. Kui inimesel on abi vaja, siis on iga abi hea ja eneseabiraamat samuti. Kui probleemi pole, siis pole ka raamatut vaja. Oluline on tunnistada, et vajad abi ja siis, võid vabalt võtta mõne raamatu, kui see sind kõnetab, nagu nüüd peenelt öeldakse, siis loed ja saad ka abi. Kui aga asi tundub segane, pole ka abi loota.

To rahu jutt on küll õige, kuid kahjuks nii kainelt ja emotsioonitult mõelda oskavad vähesed. Omast kogemusest oskan öelda, sain abi ja kui vaja saan ka esaspidi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!