Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Mitmemehepidamine
 
Rimma 23. märts 2016, kl 06.19
Mitte, et ma väga abi vajaks, aga Aadu on terve talv usinalt mu krundi pealt lund visand ja tihastele pekki käind riputamas. Valdo jällegi käib autot putitamas, vahel vaatab elektrivärgi ka üle. Vahel toovad kingitusi ka, tavaliselt ikka hoidiseid oma keldritest, aga viimasel ajal on hakanud šokolaaditahvleid poetama. Nüüd siis eelmine nädal kinkis Aadu öösärgi. Ma algul mõtlesin, et see katteloor iileksipõõsale, selline õhuline ja kirsipuu jaoks liiga lühike. Aga siis hakkas Aadu vihjama, et tahaks mind selles tüllis pulmaööl kohata. Valdo jällegi ütles, et kõik need viimased 25 aastat, mis ta vangimajas istund, on temal olnud aega elu üle järele mõelda ja tal viimane aeg seaduslik naine võtta, enne kui jälle sama kauaks kinni läheb. Ma võtaks nad mõlemad, aga seadus millegipärast ei luba. Mis seadusi seal riigikogus ometi tehakse? Miks ei või üks vaba naine võtta endale kaks, kolm või kasvõi neli meest kui hing ihaldab ja majas ka remonditöid jagub?
 
jummel 23. märts 2016, kl 11.48
Kadedus...kadedus on see...
 
Tee graafik 23. märts 2016, kl 12.06
Vaba naine, kelle asi, kuidas elad?
 
n55 23. märts 2016, kl 12.43
Minul oli ka paar aastat tagasi 3-4 boyfriendi. Siblisid kodus ja auto kapoti all aga vastutasuks andsin ise ennast. Loobusin sellest elust ise kuna tervis ei kestnud enam, sest sellise eas meestega hullata juba iga päev, võtab võhma välja.
 
jaan 23. märts 2016, kl 17.25
Nooruses sai ka ühe blondi, rinnaka, lahutatud daami juures käidud, sest sealt alati sai, kuid neid käijaid oli teisigi. Tihti juhtus nii, et keset ööd keegi kopputas uksele, siis daam ei teinud väljagi, ainult ütles: "Kes ees see mees".Ükskord aga koputas tema endine mees ja nõudis sisselaskmist, ma läksin ukse juurde ja ütlesin, et täna ei saa. Oli miilits st tema endine ja hakkas ust maha lõhkuma. Daam ütles, et tee sääred sest ta on relvastatud ja võib armukadedusest su maha lasta, nii kui jõdsin aknast välja hüpata oli ta mul püstoliga kannul ja käskis seisma jääma, mina aga ei jäänud ja pääsin minema. Natukese aja pärast läksin daami juurde tagasi, et näha kuidas olukord on, oli normaalne, purjus miilits oli läinud ja me ajasime omi asju edasi.
 
vaat kus lugu 23. märts 2016, kl 17.59
Mul üks tuttav politseinik rääkis samasuguse loo nagu Jaan siin oma seiklusest pajatas. Paraku ei olnud tema veel oma blondist naisest lahutatud sel ajal kui sündmus aset leidis ja mees, kes aknast pages ei pääsenud puhtalt. Murdis mõned ribid ja vigastas kätt hüpates.;)
 
tõesti 24. märts 2016, kl 00.54
see on üks kitsarinnaline seadus, et naine ei või kahe mehega korraga ametlikult abielus olla. meil ju mehed siin teadupärast ebastabiilsed. kaob üks neist kuhugi naisterindele igaveseks ära, on teine kohe kohapeal olemas. lapsed trenni viidud, isa eeskuju näinud ja muidu rõõmsam olemine peres.
 
Lee 24. märts 2016, kl 10.25
Elu nagu filmis:))))) Hea, et see politseinik veel seda naist surnuks ei kõmmutanud:(((((Läheb naisega voodisse ja püstoli paneb selleks ajaks padja alla:(((((
rästu 24. märts 2016, kl 12.35
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati rästu 25.03.2016 15.23.
 
skiso 24. märts 2016, kl 13.31
lugudegapeetud Rimma 23. märts 2016, kl 06.19

meie saime aru küll, et mitte, et teie väga abi vajaks, aga tahaksime Teid äraoiatada erinevate lõksude ja ärapettumiste eest, mis kõik sellega kaasneda võivad

pärast kattelooriga altardamist võite omale üllatuseks avastada, et Aadu, kes ennemast terve talv usinalt Teie krundi pealt lund visandas ja tihastele pekki käis riputamas, on akanud tihastele pekki panema ja käima naabrenaise krundil lundvisandamas

aga Valdo on Teie Zaporožetsiga läinud linnapiale tšikkidega laiama ja vaatamine on asendunud kuulamisega (Valdo on elektriteemadel lõpetanud elektrivärgi vaatamise, ning alles on jäänud ainult teie jutu kuulamine sellest vaatamist vajavast elektrivärgist)

lisaks avastate Teie ühel ilusal maikuu päeval, sis kui juba kasuka ja karupüksid saab kappi visata, et Teie olete šokolaadist täisnuumatud ja vuplid enam jalga ära ei mahu

mis seadusi seal riigikogus ometi tehakse seda ei oska meie praega ära ütelda täpselt ja pädevalt

külla aga tiame meie, milliseid hankeid sial läbi viiakse

https://riigihanked.riik.ee/register/teade...

sestap jätaks innangud andmata

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
eks 24. märts 2016, kl 13.57
Mitmemehepidamisele jätan hinnangu andmata. Mu meelest on vananevat meest isegi ühekaupa mõnikord keeruline taluda, hulgikaupa neid majapidamises omada ajaks ikka pääst hulluks.
Odavam on teenust osta, sest igasugune tänuvõlg on väga ettearvamatu ühik tasumiseks.

Aga see hange on küll erakordne. Meil on siis ilmselt naturaalseid kooke tootvad loomühikud otsa lõppenud. Tundub uskumatu. ASeg-ajalt ikka on näha karjamaadel neid asjatamas ju.
 
kogemus 25. märts 2016, kl 14.57
Mitmete aastate tagant, juhtus niimoodi mingid kuu aega, et sai kahega vaheldumisi kohtutud. Tunne oli hea ja ei mingit muretsemist asja üle, et võidakse maha jätta. "Noh, ise tead, mis teed...Kas mõtled, et ma uut meest ei leia või?":) Täiesti muretu tunne ja rõõmus meel. Kahjuks vaid kuu aega. Nii, et mehed,kes väidavad naisele:kas arvad, et ma uut naist ei leia-neil on mitu suhet korraga.
 
äh 27. märts 2016, kl 05.24
sa, kogemus, ka nagu eile kuu pealt kukkunud. kuhu see kuue-seitsemekümne tuuris papi ikka tuiab üleaisa lööma? unelmatemaale ehk. no las ratsutab seal ükssarviku seljas, võitleb mäekollidega ja päästab neitsi kaljutornist. hommikuks on tagasi ja lohistab susse edasi.
 
kui sa,äh, 27. märts 2016, kl 10.46
ükskord nii vanaks saad,siis imestad väikemehe üle....
 
karta on 27. märts 2016, kl 11.21
...et algul üllatus, siis imestus, nördimus ja viha, et väikemehe tõttu tuleb mähkmeid kandma hakata.....
 
haahaa 27. märts 2016, kl 11.31
aga see unelmate ükssarvik, mäekollidelt võidetud rahapada ja päästetud neitsi ju jäävad
iseasi muidugi, mida selle mansaftiga nüüd peale hakata
 
JUST mees mõjuks.. 30. märts 2016, kl 12.54
n55 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minul oli ka paar aastat tagasi 3-4 boyfriendi. Si
> blisid kodus ja auto kapoti all aga vastutasuks an
> dsin ise ennast. Loobusin sellest elust ise kuna t
> ervis ei kestnud enam, sest sellise eas meestega h
> ullata juba iga päev, võtab võhma välja.
ULLATA POLEGI VAJA:::: no MEES PURSKAB SISSE JA
JA ONGI KEPITAMISEL LÕPP::
 
ingrid 30. märts 2016, kl 18.10
Antud juhtum on jube ette lahendatud. See kakskänd viis aastat kinni istund ja seejuures kindlasti ilmsüüta olevus, eemaldab kiiresti ja valutult kõik ülejäänud isendid oma teelt. Seega - mingit mitut meest ei hakka kohe kindlasti su majapidamises olema ja paanikat sellega seoses pole mõtet tekitada.

Ah ja üldse. Niisama lorajutuks hea küll. Eesti mees polegi siukst tõugu, et ta teise lembituga naist jagab.
 
Hiidlastel 09. aprill 2016, kl 14.29
oli ju umbes selline lugu. Üks mees küsib teiselt: miks X kaht naist peab?
-Sellepärast, et rohkem ta neid pidada ei jaksa.
 
saarlastel 11. aprill 2016, kl 08.09
Miks sul mitu meest on? Oh, jaksksin ka ühte pidada aga temast pole ju asja.
 
NO NAINE 55. KAS--56 mees nüüd kõlbaks. 13. aprill 2016, kl 19.13
n55 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minul oli ka paar aastat tagasi 3-4 boyfriendi. Si
> blisid kodus ja auto kapoti all aga vastutasuks an
> dsin ise ennast. Loobusin sellest elust ise kuna t
> ervis ei kestnud enam, sest sellise eas meestega h
> ullata juba iga päev, võtab võhma välja.

ISE ENAM EI JAKSANUD ...---või
mehed lidusid ise minema???
VAATA ikka omasugune ---kes siis selga saunas ka peseb ,,,ja kes sinu ahjud ka ära kütab vanaduses ::
2:: TEAN ---mis tähendab PÄRAST SUUR üksindus ::
 
mis 15. aprill 2016, kl 13.07
56 vanamees? sa oled vähemalt 96. liipad siin eelmisest sajandist kõiki jalgu, pime, kurt ja lollakas takkapihta. selg sul ka stalini surmast saati pesemata. aga naistesse trügima nii kiire, et koperdab või ennast partjankade otsa veel sandimaks kui siiani juba on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!