Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
50+ eale sobiv teema
 
siin 14. mai 2016, kl 17.51
juba olemas stiilipuhas žanr koondnimetusega 50+. isegi kohalik raivo oma kraaksjalgse allkirja maha jätnud. haukujad ja muud loomad on ka täitsa tublid olnud.
 
ei usu, 14. mai 2016, kl 20.59
et kraaks oma jalad kohalik raivole allkirja tarbeks on laenanud;P
 
abrakadabra 15. mai 2016, kl 20.22
Õhtu käes, staari mitte kusagil. Lubas ju esinema hakata, aga ei midagi.

"Viltused printsessid"*, ma ei eelda, et peni jaoks on vaja kohe korvitäitega mädand visse kaasa vedada. Ma eeldasin, et teil ükspüha, mida ta rääkima hakkab, niikuinii sisaldavad ta laused midagi teie jaoks solvavat, nii et vissid lendavad nii ehk naa. Nii paistis ju peni siinsetesse printsessidesse suhtuvat.


-------------------------------
*Ärdagu pandagu pahaks, aga lühendasin teie koondnimetust lühemaks ja suupärasemaks. Pealegi, ei või iial teada, millise rikutuseastmega lugejad siin käivad ning milliseid viltuseid mokki silmas peetakse.;)
 
korviga mäger 15. mai 2016, kl 21.07
Mis teil viga on?
 
tõesti huvitav 15. mai 2016, kl 21.25
korviga mäger Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis teil viga on?

Tõepoolest, hea küsimus. Mis siis on kõigil viga? Keegi võiks teha korraliku psühhoanalüüsi kõigile vigadega loomadele, kes siin sõna võtavad ja neile ka, kes ei tahagi mingil imelikul põhjusel loomanime kanda ja loomaaeda kuuluda. Üks on kindel, kõigil on mingi viga küljes, jääb ainult küsimus, miks kõigil on viga küljes ja mida saaks ära teha, et need vead küljest ära saada. Kas tuleks kutsuda loomapsühholoog või piisab ainult künoloogist, et kogu see loomaaed maha rahuneks.
 
HaukuvPeni 15. mai 2016, kl 21.34
tõesti huvitav Kirjutas:
------------------------------------------------------- Kas tul
> eks kutsuda loomapsühholoog või piisab ainult küno
> loogist, et kogu see loomaaed maha rahuneks.


Vana koera ümber ei kasvata! Tuleb lihtsalt sõbralik olla ja kaikaga mitte kogu aeg togida. Olete tähele pannud, et koer teeb tigedal ja sõbralikul inimesel silmapilkselt vahet. Selleks ei pea künoloog olema.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
tõesti huvitav 15. mai 2016, kl 21.40
Mina olen tähele pannud, et mitte kunagi ei ole võimalik kõigile meelejärgi olla. Ole sa siis koer või künoloog. Ikka on keegi, kelle sa ei meeldi, sest tema on teistsugune, tema väärtushinnagud ja vaated elule on teistsugused, tema mõttemaailm on õigem jne.
 
tõesti huvitav 15. mai 2016, kl 21.45
Kui koeral on närvid läbi või on teda väärkoheldud, siis ründab ta ka neid, kes pole halvad ega halbade kavatsustega. Ka künoloogid on pidanud mõne koera lootusetuks tunnistama ja lubanud hukata, et ta inimestele enam ohtlik poleks. Jutt siis politseikoertest.
 
aiapidaja 15. mai 2016, kl 22.18
mäger, kas korv on tühi?
 
Aino kaardikepiga 15. mai 2016, kl 22.25
Oh, oleks ma ometi seda enne teadnud, et peni nii hell ja tundlik on, poleks teist töganud ja kasvatanud ;(
Naised, hell ja tundlik mees on saadaval! Peni?!...Ja, et ma rohkem sinu roppe ajast ja arust anekdoote ei näeks ega kuuleks!
 
laima läti piiri äärest 15. mai 2016, kl 22.37
igasugu hellatundlikud on loomult patsifistid, seega lahingutes ei osale ja nende rinnast kuuliauke ei leia. peni kasukas tundub küll rohkem makaronide kurnamise sõela meenutavat, vastu päikest vaadates võtab lausa silmist pimedaks. ju on ikka ise ka väikest viisi lahingutes osalenud, mis sest, et kaevikust ja poolsalaja. kuuliaugud kasukas ikkagi reedavad eelnevalt elatud elu.
 
HaukuvPeni 15. mai 2016, kl 22.45
Aino kaardikepiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>
> Naised, hell ja tundlik mees on saadaval!

Ei ole siin midagi saadaval! Võtad, kasutad ja paned sinna tagasi kus kohast võtsid! Mingi kord peab ka olema. Kas või tolmukord.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
Elfriide, 78 15. mai 2016, kl 22.59
No mis jutt nüüd, et polegi saadaval! Meite laisaks läinud Pauka läks hiljuti küla peale lulli lööma, sõi seal ennast helde hingega naiste pakutud kotlettidest sirakile, jäi kraavipervele magama ja metsast küla vahele luusima tulnud näljane hunt pistis teise nahka. Nüüd kuut vaba ja puha. Kett ka täitsa uus, proovigu nüüd plehkat panna, kuut taga lohisemas.
 
ise tegin 18. mai 2016, kl 04.26
Näete, täitsa tavapäraseks kujunes. Ju siis me nägu tänasel päeval selline ongi. Ai peni, maha oled maganud oma võimalused nooremas eas ja nüüd juba hilja löögile pääseda. Vaat kui palju temperamentseid naisi ümberringi. Selliseid vana koer enam ei huvita. Kui, siis annavad liigse haugatuse eest siraka üle küüru ja lähevad edasi.
 
skuuter 18. mai 2016, kl 20.33
aga haukuvpeni, miks sa endale kumminaist ei osta? kunagi ei vaidle, bling-blingi ei nõua, naabrimehega ei kudruta, veini ei joo ja on alati lähtepositsioonis.
 
HaukuvPeni 18. mai 2016, kl 21.52
skuuter Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aga haukuvpeni, miks sa endale kumminaist ei osta?
> kunagi ei vaidle, bling-blingi ei nõua, naabrimeh
> ega ei kudruta, veini ei joo ja on alati lähtepos
> itsioonis.

Oled sa kuulnud mis häält teeb õhupall kui ta tühjaks lasta? See täpselt sama häälitsus kui siinsetel printsessidel. Pealegi on printsessid seksis sama aktiivsed kui kumminaine. Nii, et vahet pole kas Delfi printsess või kumminaine millel õhk välja lasta!

Nüüd tuld! :-p

p.s. * Minu isiklike vaatluste põhjal: voodis kõik blondid ohivad õrnalt, brünetid oigavad, satäänid aga on vait nagu kalad - ajavad silmad punni ja jõllitavad kalameest

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati HaukuvPeni 18.05.2016 23.08.
 
skuuter 18. mai 2016, kl 22.33
äkki sa ei oska naistele läheneda? üldiselt käib asi nii, et enne musutama trügimist peaks mingid lilled üle andma, et neid mitte kortsutada. tort, purk lõhemarja, suitsuangerjas ja vahuvein oleks samuti hea. ja kui printsessi juures kohting toimub, siis toob plusspunkte kui takseerivalt kulunud tapeeti ja laepragusid hindad. samal ajal jorise soliidse baritonihäälega, et siin oleks vist mehekätt tarvis. sellise lähenemise puhul, kas nüüd just kõik, aga mõned peaks ikka leebuma.
 
matsakas maanaine 19. mai 2016, kl 04.21
kui nüüd haukuv tõesti kosja hakkab ennast sättima, siis mulle paluks ohtrate roosidega sefiiritort.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!