Nujah, ega need minu nimetatud päris õudukad pole jah, aga nad on segu põnevikust, draamast, trillerist, fantastikast. Mingid ründavad haid, ämblikud ja anakondad peaksid nagu õudukad olema, kuid tegelt rohkem komöödiad ju.
Hiljuti vaatasin üht filmi, kus peaosas oli Katie Holmes. Kuidas ta niimoodi vaikselt käis ja tappis... jäin ka mõtlema, et millega siis tegu on, kas trilleri, kriminulli või õudukaga, filmis nii seda kui teist, kui kolmandat. Mõni õudukas on jah rohkem selline sisupuhas õudukas, näiteks mõnes motellis läheb lahti mingi tapmine jne. igasugu sarimõrvarid jms. aga teine film on õudus sekka põneviku ja draamaga. Päris räiget õudukat - no ei tea, ega vist väga vaadata ei tahagi, kui siis korra ainult. Ma ikka tahan põnevust ka, mingit huvitavat süžeed, kui on ainult õudne, siis ma jah, vaatan seda filmi korra, rohkem ei taha.
Meenub üks õudukas, kus 2 mingit kutti käisid peredes mingeid oma fantaasiarikkaid mänge mängimas, lõpuks tapsid nad muidugi kõik ära. See oli selline pesuehtne õudukas, aga ma rohkem näha ei taha. Jube ja jälk.