raivo, kuidas sulle nüüd selgeks teha nii, et sa aru saaksid, arvan, et ma siiski ei suuda seda, on ju sulle enne mindki selgitada püütud, et INIMESI EI SAA VÕTTA ÜHE JA SAMA MÕÕDUGA!
kas said aru, et see oli midagi tähtsat (suured tähed ju ikkagi), mõistisid sa mida selline ütlemine tähendab? aga sina, koer?
arvan, et siia ongi SEE koer maetud, just sellesse kohta, millest te aru ei saa.
miks on nii raske mõista, et IGA INIMENE ON INDIVIID, KORDUMATU, ERANDLIK, AINULAADNE!
ka siis kui ta on vaikne ja tähelepandamatu, mille kohta siis hall hiir/nähtamatu vari öeldakse. aga võib olla on ta maailma südamlikuim, truum või helleim inimene? mõni otsib just nimelt neid omadusi, aga jääb takerduma rinnapartii mõõtudesse või kehapikkuse masentimeetritesse. ajuvaba ju!
ja see krokodill. see võetakse kasutusse jälle välimust silmas pidades ja kui siis selline kena inimene iseloomult krokole silmad ette teeb, ollakse nördinud. sinuga, koer, juhtus ilmselt just see. aga edasi hakkas domineerima sinu iseloomu omapära. nüüd kardad sa niiväga uuesti haiget saada, et eeldad vaikimisi kõigist naistest halba. ja nõuad, et nad sulle oma headust tõestaksid. absurd, koerapoiss, see on täielik absurd. kui sa seda kõrvalt suudaksid näha, saaksid isegi aru.
tegelikult ei ole te kaks sugugi erandlikud käibeklišeede orjad, et ilus see võrdub hea ja vastupidi, aga et te mõlemad olete elanud pika ja õpetliku elu, siis võiksite juba olla jõudnud arusaamisele, et maailm pole ei must ega valge ning et viiskümmend varjundit polegi ainult e.l.jamesi väljamõeldis.... aga te ei ole. seepärast oletegi lootusetud minu silmis.
ma võin muidugi ka eksida, tore kui eksiksingi, siis võiks lootusetuse klausel isegi absorbeeruda... minu kogemuste järgi on see küll lihtsameelsus, aga mine ka tea