Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
siin rästule spetsiaalne saatmise ja tärgeldatud rätikuga järelelehvitamise teema
 
heidelbergi inimene 26. juuli 2016, kl 02.18
head saatmist kogu kollektiivi poolt!
 
Aju_keenius 26. juuli 2016, kl 05.14
Olge te tänatud.
rästu 26. juuli 2016, kl 08.52
 
karm mutt 26. juuli 2016, kl 10.32
pole midagi öelda, saatis terve foorumi korraga;)
ja parem oleks mitte täpsustama hakatagi - kuhu - siin kummardamisest ei aitaks nagunii;P
ega muud midagi, a kust ta neid tärgeldisi sellises koguses välja võtab, et kõigile järele lehvitada, vot see on küll küsimus:P
 
oioi 26. juuli 2016, kl 11.34
kui teil viga on, valage oma viga siin rahumeeli välja.
 
hea (vähemalt enamuses:) rästu 26. juuli 2016, kl 11.40
mina seda teemat siin ei alustanud, aga ma võin selle siin lõpetada, vähemalt proovin seda teha. miks ma seda teha tahan? sest ilmselgelt ei ole seda sul mugav lugeda, nagu ka koeral või teistel, kes OMA NIMEGA ON JULGENUD siia nii kauaks jääda ja omi mõtteid avalikkusega jagada. selle eest teile minu sügav imetlus. nagu ka vaal - temaga seostatud teemat tehes ma ju ei mõelnud, et see võib ka kuidagi nimekandjale ebameeldiv olla - seda mõtet mul tegemise hetkel ei olnud. ometi. jah, egoistid oleme me kõik, mina loomulikult kaasa arvatud, ning suhtluskeerises teist inimest väheke torgata või naksata - pole ju mingit probleemi. aga seda me oma pühas lihtsameelsuses siis ei mõtle, et kui selline asi meie endi pihta tuleks, ei pruugiks me sellest üldse mitte vaimustuses olla.
nii, et rästik, ära võta hinge, ei siin ega mujal, kui sind torgtakse ja kui kui see siiski läheb hinge, on sul õigus ennast kaitsta ja reageerida nii nagu oskad või tahad. ja kogu lugu.
ps: minu sügava veendumuse järgi pole inimeste algsed egoloomad ei õelad ega labased, kaugel sellest, aga nad võivad sellisteks muutuda kaaskodalaste visade jõupingutuste saatel. kui minu käeulatusse satub juhus seda nurjata või kasvõi pidurdada ... tunnistan, et see on midagi, mis pakub mulle saatanlikku rahulolu. mingi ingel pole ma kunagi olnud;)
 
oioi-le 26. juuli 2016, kl 11.47
tundub, et rahvas näeb su ässitamise läbi ning saabki aru, et on VIGA end siin välja elama hakata /ja jälle jääb sul kõhutäis saamata sa õnnetu raske lapsepõlvega energiavampiir/
 
vaaaal 26. juuli 2016, kl 12.43
ärge minu pärast põdege, mul paks nahk (juba), ookeanid suured-laiad ja praegu keedan mahla *segu7*, kena päeva:D
 
m o t t 26. juuli 2016, kl 13.20
 
ullike2 27. juuli 2016, kl 02.57
et kustkohast rästu neid tärgeldatud taskurätte sellisel hulgal võtab? elementaarne, käristab mõne voodilina parajateks tükkideks ja tärgeldab ära. tärklist võib kartulitest leotada kui poes otsas juhtub olema. ja enne ikka lehvitamine ja pärast nuuskamine, mitte vastupidi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!