Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Uus test naistele.
 
HaukuvPeni 22. august 2016, kl 17.21
Kallid naised! Kas olete tõesti kehvemad siinsetest printsessidest kes keel suunurgast väljas, kannavad oma tiaarat lontis kõrva peal ja lisavad aadli partikli von või de oma nime ette!

Selleks, et olla võrdväärne ja isegi tähtsam isikutest kellel on au kanda oma nime ees liidet dr. või prof. tuleb teil läbida vaid lihtne test! Edukas testi läbimine annab teile sertifikaadi ja õiguse kanda oma nime ees partiklit.
Millisest testist siis ikkagi jutt! Kui nüüd kõik ausalt ja otsekoheselt ära rääkida, tuleb veidi lugeda foorumit. Siinsed mehed, nii vähe kui neid siin käib, väidavad, et naistest 50+ pole enam voodis asja. Kohe hakkab naiskooride ühendus erineval häälel laulma, et on küll asja ja kuidas veel! Ainult, et mehed võib maha kanda töövõime puudulikkuse pärast.
Meie riigis on kõige tähtsam väite tõestaja paber! Seega otsustaski peni hakata välja andma naistele tõendeid töövõimekuse kohta voodis. Testi läbiviimiseks piisab avaldusest siin foorumis. Linnaosa valitsuses avaldust kinnitada pole vaja! Vaadates praegust tähtede seisu on augusti kolmas ja neljas nädal testimiseks kõige soodsam just nendele naistele kes tunnevad siiani veel tõmmet meessoo poole. Jupiteri ja Saturni vastasseis aga muudab aadlipreilide ja teiste sinivereliste potensi pea olematuks. Seega pole neil mõtet testi tulla läbi viima.
Euroopa Liidus kehtiva vabaturu seaduste kohaselt on see test siiski tasuline. Penile tuleb testi tasuks tuua korralik kodus valmistatud kotlett! Poest ostetud kotleti nime all müüdavad surrogaadid võib tasuta jagada nendele meestele kellest tolku enam ei ole. Kiirustage!

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
peni vanus 22. august 2016, kl 17.30
viimase testi järgi, mida peni siin ise avaldas, oli ta ju 80.
hammasteta, ma arvaks.
rästu 22. august 2016, kl 17.44
Kallid naised! Kas olete tõesti kehvemad siinsetest printsessidest kes keel suunurgast väljas, kannavad oma tiaarat lontis kõrva peal ja lisavad aadli partikli von

...:DDD
 
Tule jumal appi 22. august 2016, kl 17.54
HP-le!

Kui sina ise oled seksuaalselt haige siis ära teisi selles süüdista. Naistel on oma voodielu korras ja sinu poole ei pöördu ka siis- kui ollakse juba hauas!

Kas sina ise aru ei saa, et sa 100% haige oled? S...tta auguni on sinu haigest mölast!!!
 
peni enda test ju: 22. august 2016, kl 18.11
Mehe evolutsioon
...10 aastast 80ni

10 - tahaks midagi, ei saa aru mida...
12 - tahaks onaneerida
14 - tahaks mõnda plikat
16 - tahaks vat seda plikat, sest ta annab kõigile
18 - tahaks kõiki!... kas või korra...
20 - tahaks vat seda plikat, sest ta ei anna kellegile
25 - tahaks ainult seda naist, sest ta on parim
30 - tahaks toda naist, sest ta pole minu naine
35 - tahaks kõiki, peale oma naist
40 - tahaks seda 16-aastast blondit
45 - tahaks üksikut naabrinaist - vaevalt ta ära ütleb
50 - kedagi ei taha, siiber on - aga peab
55 - tahaks... pihku peksta?
60 - tahaks mõnda naist, aga... vaevalt sellest midagi välja tuleb
65- peab tegema nägu, et ikka veel tahaks kedagi
70 - jumal tänatud, ei pea enam teesklema et tahaks kedagi
75 - mäletan, kuidas ma tahtsin vat seda naist!..
80 - mäletan, et kunagi tahtsin midagi, aga ei mäleta enam, mida...
--------------
ongi 80 ju!seniilsus ikka tugev ju.
 
kas rästu ongi mees? 22. august 2016, kl 18.21
teksti vaadates oleks nagu Alu kloon. Indrek- makaak muundub rästuks aeg-ajalt?
 
Saare-mammi 22. august 2016, kl 18.35
Muidugist on Rästu mees, isane rästik. Ma ise oma ihusilmaga nägin teda Kuresaare turul ja laadapäevadel. Kandis teine veteranikarva sinakasrohekat läikivat nõukaaegset ülikonda ja helepruuni presentkohvrit. Kiitsakas vanatoi,kes muutub lõbusaks siis, kui lõõtspill hüüab, enamasti õlleputka läheduses. Kui väike promill on sees, siis vaatab nooremaid naisi maia pilguga. Külge ei löö. Austab ka vanemaid prouasid, tervitab, tõstab nokamütsi.
 
HaukuvPeni 22. august 2016, kl 18.47
Tule jumal appi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> HP-le!
>
> Kui sina ise oled seksuaalselt haige
> siis ära teisi selles süüdista........

Inimese taassünd on vist siiski võimalik. Ruth Smythers on sündinud uues kehas... http://www.ohtuleht.ee/301824/seksiopik-aastast-...

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
HõljuvKotkas, suur pealik 22. august 2016, kl 18.50
Test meestele, kes neist naine, kes neist mees

https://www.youtube.com/watch?v=aBI0_w9Zc9w
 
penil teemad ymber augu 22. august 2016, kl 18.52
peni on siiski hälbega, kõik teemad käivad nagu yhte auku...
rästu 22. august 2016, kl 20.55
 
keskealine 22. august 2016, kl 21.00
Kus on test?
 
isa tütar 22. august 2016, kl 23.35
ma ei taha sinu voodisse, koerapoiss, mitte, et ma ei usuks, et sa võimekas seal poleks, kindlasti oled kui end nii pikka aega selliselt promod. mina? võtan armatsemist mänguna, nii nagu kõike ilmselt siin elus. naudin üllatusi, ootamatusi, kaifin häid maitseid ja lõhnu, olen vastupidav ja äärmiselt tundlik... nii, nüüd jõudsimegi minu suurima kitsaskohani kui nii võib öelda - ma ei suuda tunda naudigut kui ma ei taju mehe tundeid, vähe sellest, kui ma ei tunne ise. orgasm on sellisel juhul terav, igasse närvilõpmesse jõudev, kiire... ning langusega koos tuleb sööst emotsionaalsesse kuristikku. nagu isegi aru saad, olen seda kogenud ja enam ei soovi.
sinul neid probleeme pole, võibolla meestel polegi, võibolla keskealistel või üldse kellelgi, ma ei tea.
aga kellest või mis ajendil siis üldse luuakse lugusid, mis lubavad arvata teisiti? ... kuid, jah, muidugi, see ei ole enam sinu ampluaa ega huvisfäär, jooksin mõtetega lihtsalt omadele radadele...
sulle soovin unistuste täitumist, nagu kõigile teistelegi üksikutele, sealhulgas ei unusta ka ennast:) nii et pöidlad pihku!
 
kellega siis kepp käib? 23. august 2016, kl 01.35
kellega siis kepp käib? mälestusi isast teema vä?
 
la martina 23. august 2016, kl 01.43
peni, kui sul kõht tühi, siis kotleti võin küll poetada. muus osas jahi ikka printsesse. näiteks see 23.35 siin nii sulnis ja sensuaalne, tundub lausa, et polegi sel aastal tagumikku diivani küljest lahti saanud. sa talle siis tõestagi, et peale diivaniorgasmi on muud ka ilmas olemas.
 
la martina 23. august 2016, kl 01.56
ja 01.35 paistab, et ei kujuta üldse elu ilma penita ette. kepp ühes ja isakese portree teises käes, on ta sulle juba poolele teele vastu tulnud
 
õukonnavaatleja 26. august 2016, kl 06.56
haukuv
printsessidel kukuvad varsti tiivad küljest! kuidas te küll kuidagi kokkuleppele ei saa? terve foorum plaksutaks kui omavahel lõpuks kohtuksid see kaardikeppi ja mopivart saepuruks purev printsess ja alati valmis haukuvpeni.
kollektiivselt paneme teile kotletid ja keeksid mesinädalateks kaasa, olge ainult inimesed ja täitke teineteise tagasihoidlikke soove!
 
printsess 26. august 2016, kl 10.58
tegelt mulle see peni isegi meeldib, lahe lõvvapoolik. aga tema pärast reaali ma üle kolima ei hakkaks. mul on reaalis niigi hea elu - siinkohal mõtlen nagu reformikas (keda ma ei salli silmaotsaski), elukvaliteet ei tohi kannatada. oleks siis veel prints, aga peni... hahahaa. mott.
 
Karoliine 26. august 2016, kl 16.52
Kas suvikõrvitsakotletiga saab testi läbitud ilma voodisse pugemata?
 
nii 26. august 2016, kl 20.17
Kahju, Karoliine, penid neid vist ei söö...
 
HaukuvPeni 26. august 2016, kl 20.18
Karoliine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas suvikõrvitsakotletiga saab testi läbitud ilma
> voodisse pugemata?

Testi saab läbi, voodisse pugemisega, ilma suvikõrvitsakotlettideta! :-p Juurikaid testivad teised ja annavad vastavad tõendid...
Söögi tegemisega saan ise ka hakkama, kaasa arvatud kotletid. Ainult laiskus on suur.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
pauka kauss 26. august 2016, kl 23.35
järelikult on penile mitte naist, vaid kubjast vaja
 
kubjas 26. august 2016, kl 23.45
no mis ma kogu aeg rääkinud olen :D peni lausa ulub kasvatuse ja distsipliini järele :D laisk ja lodev, naljakas vanem mees, karjub piitsa järele, unistab roosadest prinkidest printsessidest... hm, rästu on sire tüdruk, nõuab korda... hmm ;) peni, võta rästu ära!
 
pole 27. august 2016, kl 00.03
peni siin minu mäletamist mööda midagi roosat küll otsinud. kõlbab talle ka kortsus, kokutav ja kõverjalgne. aga need pole jälle lahked.
 
HaukuvPeni 27. august 2016, kl 09.41
pauka kauss Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> järelikult on penile mitte naist, vaid kubjast vaj
> a


Mis vahet nendel on? Tehke mulle palun selgeks. Puust ja punaseks.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
ise tegin 27. august 2016, kl 10.13
sa, haukuv, ära siin nüüd aega raiska küsimuste-vastuste vooru peale, silu allesjäänd peakarvad kolba ligi, tõmba püksilukk kinni, säti lips sirgeks ja karguta omaenda pulma.
kas kibe peab praegu hõikama või natuke hiljem?
 
HaukuvPeni 27. august 2016, kl 12.49
Hei kullakesed! Kas minul on midagi märkamata jäänud? Kas täna on Rahvusvaheline Koerte Kaitse Päev? (27. aug.) Iga endast vähegi lugupidav printsess teeb oma isikliku "peni teema."

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
kuningakoda 27. august 2016, kl 15.05
Kutsake pole mingit koerte kaitse päeva. Lihtsalt sygis tuli ja kuningakojas saadeti printsessad iseseisvuma. Sellest nyyd see esialgne tunglemine ka karglemine ja hyppamine esimest ettejuhtuvat isendit kohutama oma mesimagusa teemaga. Noh, sygise arenedes ja kylmade tulekuga leebuvad ka need printsessad ja jäävad talveunne.Kyll esimese lume tulekuga võid taas rõõmsalt yksinduses möödanikke kirbu puremisi mõtteliselt kraapida.
 
kirp 27. august 2016, kl 23.40
lõuatäie ootuse kivistunud poosis
 
küpsis 28. august 2016, kl 07.22
mida sa peni heietad siin printsessidest. pühi juba eelnevalt suu puhtaks ja unusta kristallkingakeste kolin. kohe saabub rästu kõrvitsaga, lähete kenasti nagu pada ja pann altari ette. mingis teemas teile isegi kingitusi korjatud, seega ei pea vanas eas päris nullist alustama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!