Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
eit pukki?
 
kas... 04. oktoober 2016, kl 08.11
kas tõesti Eestimaalt on mehed otsa saanud, et nüüd meile selline "salgutriinu" presidendiks topiti? Ilvest vähemasti kõlbas rahva hulka lasta ja ka võõrastele näidata... Uut salgutriinut ei või võõrastele näidata, peavad "karjanaiseks", kohe... oleks natukegi sarnaneda proua Rüütlile, naisele kelle võib uhkust tunda!
 
Küll 04. oktoober 2016, kl 08.31
üles tuunitakse, ära muretse.
 
maniila 04. oktoober 2016, kl 08.43
see nn. "salgtriinu" nägi valimispäeval VÄGA HEA VÄLJA! sinine värv sobib talle imehästi, soeng oli väga kena. pealegi näeb ta oma vanusest noorem välja. tema välimuse üle ilkujad on ise miss Universumid või?
 
jahah... 04. oktoober 2016, kl 08.48
kül on paras koht kuhu rahvaraha laristada. Üks laristas tuhandeid kleitidele, mis olid 1x kasutusega teine just, alles hüppas pukki, kuna kartis , karjalaudas koondamist... Egas vanasti ilmaaegu öeldud, et" naiste-rahval on pikk juus aga lühike aru..." See praegune "karjanaine" võiks oma välimust kas või Merkceli sarnaseks tuunida aga proua Rüüteli taoliseks Esiladyks ei saa nii kui nii...öeldi ju vanastigi et " kui EIT pukkis, käib KÄRU KUMMULI"... eks nüüd algab see eesti riigi tõeline allakäik...
 
Raivo Kohalik 04. oktoober 2016, kl 08.50
kas... 04. oktoober 2016, kl 08.11

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

kui kuulata mida ja kuidas ta räägib ,võib aru saada et tegemist on vägagi targa naisterahvaga .
mis soengusse puutub, siis on see juba parem kui alguses .

üldpildis meenutab ta aga ....Merkelit ....kellel samuti alguses oli sarnane soeng kui ka välimuski kui meie naispresidendil hetkel . loodame vaid et ta sarnaselt Merkelile ka kuulsust ja austust kogub kogu euroopas .
 
Saarahhhh 04. oktoober 2016, kl 09.50
No anna olla, kulla teemaalagataja! Mine vaata peeglisse ja tõde nüüd, milline odratolgus sealt vastu vaatab. Meie uue presidendi näol on tegemist väga targa ja pikaajalise väliskogemusega inimesega. Peale selle näeb ta täiesti esinduslik välja.Kõik naised ei ole geelküünetga ja juuksepikendustega ja valeripsmetega barbied. Mõned on loomulikud ja neil ei ole ainult vorm, neil on ka sisu!Püüa aru saada oma hernetaolise ajuga.
 
raiz 04. oktoober 2016, kl 09.53
eit pukki? kes Ryytli proua üle uhkust tunneb on pärisorja hingega - mõisamammit nähes ila tilgub
 
KM 04. oktoober 2016, kl 10.00
Tegemist on targa, ka elutarga inimesega ja tema sool pole selles esindusvaldkonnas absoluutselt tähtsust. Välimust saab alati kohandada vastavalt situatsioonile, materjal on olemas.
Naine on ta oma mehele ja seda kinnitab ka laste arv, kõigile teistele, alates eilsest, on ta Pr. President.
 
kannused 04. oktoober 2016, kl 10.33
Kappav tragun.
 
KM-le 04. oktoober 2016, kl 12.43
kas loodad ilma võita P-sse pugemise eest palgatõusu??? OOta aga, küllap saad Maksude tõusu, seda kohe kindlasti..
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.01
Mis teemategijal viga on, mis meestest ta jahub...Pole jah meil mehi,kes sobiksid võta üks ja viska teist. Neid vanamehi endisi kommusid,kes juba ühe jalaga hauas,( mõtlen vanust ja eakusest tingitud mõtlemise probleeme) egas neid ometi riigi etteotsa enam panna ei saa. Noorproua Kersti on päris kena naine( kui stilisti nõuanne ja meik korras) peale selle et ta väga-väga tark olevat nagu räägitakse. Ainukene asi, mis ehmatas on, kus teda hoiti, et juba kevadel teda välja ei toodud. Milleks oli see kammajaa ja rahade laristamne ning suur hulk kulutisi teiste kandidaatide peale vajalik raisata kui saab ka odavamalt ja lausa ühe nädalaga President valmis valida.
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.03
Ja nüüd kuuleme paraadil hüüdu: just nii proua President. Ja see on ilus.
 
just, just 04. oktoober 2016, kl 13.09
Kukume kohe tuunima. Hambad korda, salgud soengusse, kõnnak naiselikuks, garderoobi uuendus. Õpetame uisutama, tennist mängima, viiuldama, sülti keetma jne. Meil ju tuunimise kogemus olemas.
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.14
Kas sa siis pilte pole vaadanud, siitsamast arvutist, noorproua hammastel ja juustel pole häda midagi. Piltidel korralike ilusate hammastega suuresilmne naine.

Saa üle hakka elama!
 
küssile 04. oktoober 2016, kl 13.19
Saa üle hakka elama
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.21
Olete te kindlad, et proua on proua, mitte preili?
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.23
Elan aga miks selline absurdne teema, täiesti mõttetu. Nii, et võta vabalt ja lase vabaks!
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.25
Oleme kindlad et proua on proua ja abikaasa oma mehele ja isegi vanaema juba, kaks esimest last on täiskasvanud juba.
Vaata arvutist, löö otsingusse Presidendi nimi ja al eiad kõik vajaliku, mis sind huvitab.
 
küss 04. oktoober 2016, kl 13.29
Selline absurdne teema, täiesti mõttetu......
Ei ole mõttetu teema, sa arendad seda täitsa tasuta ja vägagi mõtterikkalt.
 
Mõte! 04. oktoober 2016, kl 15.56
Kas taadid ka meestearsti juures pukki aetakse nagu eided naistearsti juures?
 
küss 04. oktoober 2016, kl 16.06
Ei aeta ehk, vanad mehed ei käigi arstil ehkki peaksid.
 
ingrid 04. oktoober 2016, kl 17.01
Oleks ikka võind meesterahvas olla. Ses osas, jah, olen sügavalt pettunud. Aganoh, mis sa teed ära, kui tarkade klubi nii otsustas. Eks lepime kõik sellega.
 
Raivo Kohalik 05. oktoober 2016, kl 13.15
ingrid 04. oktoober 2016, kl 17.01
Oleks ikka võind meesterahvas olla. Ses osas, jah, olen sügavalt pettunud. Aganoh, mis sa teed ära, kui tarkade klubi nii otsustas. Eks lepime kõik sellega.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

arvan et saime halvimatest parima presidendi . kas naine või mees - peaasi et oskab vastatagi alguses juba kõikidele küsimustele targalt ,mis tema tarkust demonstreerib .

peamine mida ta lubanud on suhelda kõigiga - rahvaga ja kõikide erakondadega . see ongi peamine mida president tegema peakski .
võimuvõitlus erakondade võimu pärast ja juhtimise õiguse pärast peaks asenduma võitlusega erimeelsete ühinemise ja riigi ja rahvagi huvide eest võitlemisega .
eelmised valimised kukkusidki läbi sest igaüks vaid Oma valikut ainuõigeks pidas.
võimuvõitlus on ka pidurdavaks jõuks edasi minekulegi .
üks valitsuse liige ütles otse televisioonis välja et kui ongi mingi hea idee mida teisedki heaks peavad - pidurdub see konkurentsi kartuses selle avaldaja kui isiku ees ja lisaks veel kartuse ees et see tema erakonnale populaarsust juurde toob .
see teeb valitsusest kui "liivakasti mängumaa" ; iga hea idee peab vaid meie erakonna poolt esitatud olema ! (või selle esindaja poolt) .
olukord on jõudnud selleni et võimuvõitlus ja erimeelsused sellega seoseski takistavad heade otsuste kasutusele võtmist .
ehk aitab president ühendada erimeelseid ? loodame vaid sellele .
mitu pead on enam kui üks pea ! seda peakski kasutama ühise eesmärgi nimel - riigi ja rahva õnne nimel - mitte üksteisega võitlemise nimel .
 
minna 05. oktoober 2016, kl 14.36
Minule ja minu ringkonnale väga meeldib proua Kersti, väga armas daam, sinise värvivõiks vahetada soojema, pastellsema vastu, näiteks aprikoos. Ilvese väga väljaulatuvad hambakroonid ei meeldinud.
 
Tohhoo-till-aeee 05. oktoober 2016, kl 15.50
Kas teil on vaja presidendiks tarka inimest pealaest jalatallani või ainult soengut, hilpe, hambakroone ja tema pangaarvet?
 
ingrid 06. oktoober 2016, kl 12.00
Raivo: see on muidugi hää asi, et lubatakse rääkida.; ) Ja veelkord rääkida. Ja siis jällegi rääkida. Küll rahvaga, küll erakondadega...
Just see ainus mantra - tulebrääkidakõikidegajajõudaigalepoole, on mulle vastumeelne(mitte, et see peaks kedagi huvitama, mis nimelt m u l l e vastumeelne on).
Ega president pole mingi kohaliku taadi tehtud luud, mis igal võimalusel ukse ette lükatud prahi kokku lükkab ja ära klaarib.
 
Tohhoo-till-aeee- aele 06. oktoober 2016, kl 12.23
Eesti presidendi funktsioon on olla ilus ja esinduslik. Tema tarkusest ei olene midagi.
 
kah keegi 09. oktoober 2016, kl 03.26
Iga rahvas pidi väärima oma juhte ja mul läks küll enesetunne sellise valiku peale palju paremaks. Mis välimusse puutub, siis see sinine sobis talle imehästi - kuninglik värv. Mis aga tuunimisse jne. puutub, siis üle-eelmine oli küll väga tuunitud, aga lasi me aujärje täiega täis, nii et võiks ikka olulisele tähelepanu pöörata, ehk et tarkusele ja haritusele.
 
sina mine ja vaata ,keegi ei keela! 09. oktoober 2016, kl 07.26
Mõte! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas taadid ka meestearsti juures pukki aetakse nag
> u eided naistearsti juures?
Mine siis Naine-mehega kaasa --keegi ei keela! Siis ka ise näed-- kuhu pukki sinu-- mees pannakse- Vaata et armukadedaks ei muutu! JA meestearsti kabinetis näed ilusat- Eesti naist,kes ongi sinu Mehe riista arst!
See naineja võtab ka sinu mehi vastu ,kes on tubli , ja meestearstiks õppinud naine -alustab erinevate proovide ,,analüüside uuringutega!
Teab kõike -mida Meeste haigustega teha! Ja iga arst-- peab haiget meest varakult ka aitama (Ka Perearst) ja peamine , et haigestunud meest- juba õigel päeval saabki aidata --om kindel ,et ka kallimad ravimid on olemas!
Eestis 50+ mees Käib Juba arstil -Üks kord aastas -Teatud kindla arsti juures!
 
üksik isane . 14. oktoober 2016, kl 05.22
küss Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei aeta ehk, vanad mehed ei käigi arstil ehkki pea
> ksid.

Vanemad 55+ mehed käivad arsti juures ära .
Aga need nooremad 35+ kardavad küll sinna meestearsti ukse taha minna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!