50+ nurgake
Vanemaealise tutvumiskohad
to uurib 04. jaanuar 2017, kl 12.44 |
to to napakas 04. jaanuar 2017, kl 12.49 |
mees 50 ja vaba 04. jaanuar 2017, kl 12.59 |
Kalmistud, ma arvan 04. jaanuar 2017, kl 13.27 |
keegi 04. jaanuar 2017, kl 13.42 |
naine Tallinnast 05. jaanuar 2017, kl 10.01 |
Sapiens 05. jaanuar 2017, kl 18.37 |
need --vanaemad , ei taha lapsi 06. jaanuar 2017, kl 05.56 |
to uurib Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks peaksid nii vanad üldse uut tutvust tahtma? T
> egelegu parem lastelastega.
Enamuses on need mutid 60+
kes ei tahagi --oma lapse lapsi aidata ,,meie suures peres ,,kamandas just vanaemake;
JA siit järeldus ,et lapsi sünnib
järjest vähem---NO kui vanaema ei taha hoida ? ,,,Meil on juba päris
laisad vanaemad ---aga meestega tükivad
küll voodis hullama!
> Miks peaksid nii vanad üldse uut tutvust tahtma? T
> egelegu parem lastelastega.
Enamuses on need mutid 60+
kes ei tahagi --oma lapse lapsi aidata ,,meie suures peres ,,kamandas just vanaemake;
JA siit järeldus ,et lapsi sünnib
järjest vähem---NO kui vanaema ei taha hoida ? ,,,Meil on juba päris
laisad vanaemad ---aga meestega tükivad
küll voodis hullama!
naine Tallinnast 06. jaanuar 2017, kl 09.40 |
naine Tallinnast 06. jaanuar 2017, kl 14.50 |
Sapiens 06. jaanuar 2017, kl 19.28 |
naine Tallinnast 06. jaanuar 2017, kl 19.36 |
Ahah. Ma ise ei suitseta ja suitsulõhn on väga raske taluda, lausa halb hakkab. Väljas on aga suitsumeestel jälle raske, külm ajab kopsud umbe, on ohtlik tervisele. Parem kui mees kah ei suitseta, siis on tal võhma rohkem, köha ei piina ega rohtude peale raha ei kulu, vähem on haiguslehel ja saab enda tarbeks raha teenida, tööl käia.
Intelligentne mees pole jälle jõhkard, oskab kenasti käituda ja piiri pidada asjadega, mis ülekäte võivad (lollaka puhul) minna. Hoiab olukordi enda kontrolli all.
Intelligentne mees pole jälle jõhkard, oskab kenasti käituda ja piiri pidada asjadega, mis ülekäte võivad (lollaka puhul) minna. Hoiab olukordi enda kontrolli all.
naine Tallinnast 06. jaanuar 2017, kl 19.38 |
naine Tallinnast 06. jaanuar 2017, kl 19.39 |
Sapiens 06. jaanuar 2017, kl 20.29 |
naine Tallinnast 06. jaanuar 2017, kl 20.37 |
Sapiens 06. jaanuar 2017, kl 21.23 |
HaukuvPeni 07. jaanuar 2017, kl 09.37 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
naine Tallinnast Kirjutas:
> Kuid hea joon on see, et mees oskab kriitiline oll
> a,
Appikene! Seda ma küll ei osanud oodata, et mõni naine otsib meest kes naist kritiseeriks. Kui juba vaatad naisele "vale" pilguga otsa, on suur riid majas. Pole siiani näinud naist kes kõige pisematki kriitikat taluks.
p.s. Aga suitsu suhtes on sul õigus. Minule ka suitsu hais ei meeldi ja kupatan kõik suitsetajad õue suitsule.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
> Kuid hea joon on see, et mees oskab kriitiline oll
> a,
Appikene! Seda ma küll ei osanud oodata, et mõni naine otsib meest kes naist kritiseeriks. Kui juba vaatad naisele "vale" pilguga otsa, on suur riid majas. Pole siiani näinud naist kes kõige pisematki kriitikat taluks.
p.s. Aga suitsu suhtes on sul õigus. Minule ka suitsu hais ei meeldi ja kupatan kõik suitsetajad õue suitsule.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
PaukuvHani 07. jaanuar 2017, kl 09.50 |
HaukuvPeni 07. jaanuar 2017, kl 10.10 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Sapiens 07. jaanuar 2017, kl 10.39 |
Naine Tallinnast! Tahaks väga pildis intelligentne olla. Ehk annate nõu, et mis värvi peab ülikond olema, mis number ja värvi kingad ja sokid, lips? Kas kodus peab seljas olema päevasärk või piisab T-särgist, kuidas istuda? Küsimusi on palju ja vaevalt ma kõik jaksan ette lugeda, kuid põhijooned saaks paika panna tuleviku jaoks.
lollikesele 07. jaanuar 2017, kl 10.46 |
Sapiens 07. jaanuar 2017, kl 11.29 |
No kingade kohta arvasin ise ka niimoodi, väike hirm sundis igaks-juhuks üle küsima. Aga kas siis lipsu tuleb kodus ka kanda? Otstarbekuse kohalt vaadatuna küll, sest tõesti väga mugav on laelambilt tolmu ja söögilaualt toidujäädmeid pühkida. Võib-olla olen tõepoolest loll, aga ma ei saa aru , miks mul teatris nii pikk lips peab olema? Esiteks ma pean ju sellepärast lausa seljakotis seda kandma, teine ots kaelas, ja teiseks on seljakotiga väga ebamugav pisikesel teatritoolil istuda ja lisaks sellele on seljakotist lipsu vahelt äärmiselt ebamugav pähkleid ja Coca-Colat kätte saada ja pean pidevalt enda taga istujat oma muredega tülitama.
N48 07. jaanuar 2017, kl 15.22 |
Lisa postitus