Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Hea elu
 
Arvutaja 16. jaanuar 2018, kl 08.32
Kuulsin uudist, et eesti inimestel on pangaarvetel 8 miljardit eurot, kui see jagada 1 miljoniga saame 8 tuhat eurot, pole paha. Mina mahun ka selle summa sisse kui arvestan oma aktsiad rahaks. Kuidas teil ?
 
uu 16. jaanuar 2018, kl 09.47
no väga tubli siis, hakka ruttu aktsiaid kullaks tegema.

suht algeline, aga see-eest üsna kõnekas (hetke-) hea elu mõõdupuu on see, kui suur osa igakuisest sissetulekust kulub "naha soojas hoidmiseks" e toidule ja küttele. selle järgi võib julgelt kuulutada, et meie väikene Eesti ongi juba omadega esirinnas!
 
tige 16. jaanuar 2018, kl 22.32
sp vähendatigi pensione ja palkasid, et inimesed omale sukasäärde korjanud. pole meil vaeseid ühtegi, oleme ammu juba viie rikkama riigi nr 1
 
Raivo Kohalik 16. jaanuar 2018, kl 22.47
uus tulija kui kingitus - silmade avaja ks .
teemas :
Hea elu
Arvutaja 16. jaanuar 2018, kl 08.32
Kuulsin uudist, et eesti inimestel on pangaarvetel 8 miljardit eurot, kui see jagada 1 miljoniga saame 8 tuhat eurot, pole paha. Mina mahun ka selle summa sisse kui arvestan oma aktsiad rahaks. Kuidas teil ?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
see "tasakaal" kehtib paljudeski riikides ja maailma paikadeski . Rikkad naftamaad on vaeseid täis - seal rikastel aga pangaarved muinasjutulisi arveid täis .... millest jätkuks kogu riigi vaeste ... rikkuriteks tegemiseks .
Pole võimatu ehk et.. kui kogu maailma panga arved jagada kogu maailma vaestelegi ......elaksid kõik maailmas .... rikastena ? Või vähemalt siis mõnedeski väiksemateski riikides kui meil (näiteks) .
nüüd musta huumorit:
ehk näitaksime kogu mailmale eeskuju !?
"vahendid" ju selleks on?
 
Jeerum 16. jaanuar 2018, kl 23.23
Kuidas see tegelikult välja näeb, on iseasi. Kui võtta näitlikult kuhi kukleid, ütleme sada kuhjas ja jaotame selle ära kümne inimese vahel, kes laua taga istuvad. Näiteks kolm saavad ühe kukli, kolm kaks kuklit, kaks saavad kolm ja üks neli kuklit ning kõik ülejäänu saab viimane istuja, siis see ongi tegelik reaalsus. :D
 
Raivo Kohalik 16. jaanuar 2018, kl 23.29
Jeerum 16. jaanuar 2018, kl 23.23

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
oh sa jeerum kui täpne võrdlus
tilgad tulevad kohe.. silmadesse
' mitte kusagile mujale
kümnesse !
braavoo !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!