Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
1/2 kg sinki ja elektrilevi
 
arutlen 25. jaanuar 2018, kl 03.02
"Pealtnägijast" nähtud vabandus, et egas ostetud kaupa kohe ja korraga kasutada ei saa...
Mhmm, aga ostetud pool kilo sinki, kas selle võin korraga nahka pista? Või on valmistajal õigus nõuda, et pean lõigukaupa nosima?
 
C'est La Vie 25. jaanuar 2018, kl 11.09
Tuleb teha nö kasutuskorraleping, st mitu gr sinki võid päevas nahka pista ja kooskõlastada see leping Tall V või mõne muu solgitorufirmaga, et tarbijad sest singist korraga torusid ei ummistaks. Lausa ime, et EE sellise pisiasja on kahe silma vahele jätnud ja pole teinud ühise trafo kasutajaskonnale elektri kasutuskorda... täna peseb pesu Maali, Jüri aga ootab või küpsetab seakülge sel ajal lõkkel. Õnne 13 ei tohi kogu küla korraga vaadata, tuleb kasutada järelvaatamist või siis koguneda nt Leida juurde ühisvaatamisele. Pole ju miskit keerulist siin.
 
Raivo Kohalik 25. jaanuar 2018, kl 13.22
asi on veelgi lihtsam -300 euri kuus penssi teeb 10 euri päevas miinus kommunaalmaksud . Seega ei jää palju üle et sinki osta . Siit tulenebki et sinki peab jupi kaupa sööma - lihtne ja loogiline .
 
kaalume 25. jaanuar 2018, kl 14.37
kindlustaja ja hambaarst ütlevad, et pisike sissetulek küll, kuid tuleb vähekese iga kuu kõrvale panna, nii saabki (vähemalt kord aastas) tasuda teenuste eest! Nii saaks sinkigi.

See on nii suure habemega vana nali, juba ammustel aegadel korratud. Kui rahasumma on väike, siis see kõrvalepandu on ka väike, nii väike, et hambaraviks vajalik (lagunevad ju edasi) saaks ehk kokku 50 aastaga. Aga metsarahvad ei käi hambaarstil, nii kenad tühimikud suus, ja pole hullu ühtigi. :-)
 
hm 25. jaanuar 2018, kl 15.53
elektirlevi tegi ennast täiega lolliks, kui minul on 40A peakaitse - siis on minu õigus ka nii palju saada. See, et ma pean naabritega kooskõlastama, kui oma sae käima tõmban - on loll jutt ja arulage mõte.
 
Volts 25. jaanuar 2018, kl 19.56
Ehkki Kärmas asja ette võttis, ei näe mina selles asjas väljapääsu. Suurfirmale jääb alati õigus ja mingi tarbijakaitse ei aita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!