Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Küsimus pikalt abielus olnud naistele
 
Romeo 16. oktoober 2018, kl 19.14
Kuna ma ei osanud mujale pöörduda, siis otsustasingi küsida siit. Teie, kaunid naised, kas oskate öelda, miks on nii, et kui mu naine läheb sõbrannadega välja või mõnele asutuse peole, siis paneb selga kleidi või seeliku. Kui aga koos minuga kuskile välja lähme (teater/ööklubi vms), siis 99,99% paneb jalga püksid. Oskate äkki öelda, miks ta nii käitub?
 
Kaunis Naine 16. oktoober 2018, kl 19.26
Su naine soovib rõhutada, et tete peres on püksid tema jalas.
 
Romeo 16. oktoober 2018, kl 20.06
Kaunis Naine,
tänan, et viitsisid mu postitust lugeda ja see võiks ju nii ollagi aga meie peres siiski mitte.

Tahtsin veel niipalju lisada, et ka kodus vabal ajal on ta kogu aeg pükstes. Kusjuures pole minu meelest selleks mitte mingisugust põhjust, et ta oleks näiteks ülekaaluline, inetu vms.
 
küsida tuleb 16. oktoober 2018, kl 20.28
otse oma naiselt ja saadki õige vastuse, mitte küla peal käia küsimas.
 
Romeo 16. oktoober 2018, kl 20.33
Tahtsin teada teiste arvamust või ehk isegi kellegi (naise/mehe) kogemust.
Olen küsinud tema käest aga vastuseks on, et ta ei tea ega pane isegi tähele, mida millal või kus kannab.
 
oh 16. oktoober 2018, kl 21.10
vastus peitub su küsimuses. oleks sa vaid targem, poleks sa küsimust esitanud.
 
linlane 16. oktoober 2018, kl 21.22
Pangu mida tahab selga või jalga. Ta on ju naine ja mitte ükski mees ei tohi siin kobiseda või seletada, mida ja millal naine seljas kandma peaks.
 
kogemustest 16. oktoober 2018, kl 21.30
Tean, et mõnedele meestele just ei meeldi kui naine käib naiselikult riides, juskui armukadetseb, et teised mehed vaatavad siis ka teda.Kodus aga käigu või paljalt.
 
;) 17. oktoober 2018, kl 08.09
Romeo, Romeo, sinu Julia käib koos sõbrannadega teisi mehi lantimas. Teeb ennast kauniks, naiselikuks ja seksikaks. Sinu pärast ei ole tal enam mõtet pingutada. Oled tal niigi pihus, sa ei kao kuhugi. Olgu või seljas kartulikott, sa oled ikka rahul. Kui naine muutub oma mehe suhtes lohakaks ja välimuse suhtes ükskõikseks, on see signaal, et mees ei paku enam naisele pinget. Pead midagi ette võtma, muidu istud varsti koos naise pükstega kahekesi.
 
Olja 17. oktoober 2018, kl 11.37
Ära kuula, pükstes naine pole lohakas. Aga küsida võid küll, kui see reeglile and tundub.
 
Olja 17. oktoober 2018, kl 11.41
... reeglipärane ...
 
Romeo 17. oktoober 2018, kl 11.55
;) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Romeo, Romeo, sinu Julia käib koos sõbrannadega teisi mehi lantimas. Teeb ennast kauniks, naiselikuks ja seksikaks. Sinu pärast ei ole tal enam mõtet pingutada. Oled tal niigi pihus, sa ei kao kuhugi. Olgu või seljas kartulikott, sa oled ikka rahul.
Kui naine muutub oma mehe suhtes lohakaks ja välimuse suhtes ükskõikseks, on see signaal, et mees ei paku enam naisele pinget. Pead midagi ette võtma, muidu istud varsti koos naise pükstega kahekesi.

Teemat alustasingi selleks, et tema selline käitumine on pidev, mitte nii, et mõnikord juhtub.
Naise käest küsimisel tõenäoliselt poleks mõtet, sest vaevalt ta vastab, et teisi mehi lantimas käib ja vaid nende jaoks end korda seab.
Kuna pika kooselu jooksul on armastus tõesti tuhmunud, siis võin ainult oletada, et ta seda teiste jaoks teeb. Minu jaoks on see muidugi kurnav ja ei oskagi nagu kohe midagi ette võtta. Kuidas sa taastad sellist armastust ja kirge, mis oli tutvumise alguses kümnekonna aasta eest.
 
Naine 17. oktoober 2018, kl 12.11
Kuidas taastada selliseid emotsioone, mis olid oma esimese Žiguli või Moskvitši või esimese uhiuue väljamaa auto ostmisel? Alguses käis Romeo ka lapiga ümber auto ja öö jooksul mitu korda aknast vaatamas kas kallike ikka alles ning ehtis teda väljamaa kleepsude ja muude vidinatega. Sama ka armastuse, kirega ja naisega. Arvata on, et Romeo veedab meelsamini oma kvaliteetaega puldi ja õllega diivanil ja naine peab väljaveninud dressipükse jõuga jalast kiskuma et pessu viia. Kelle jaoks peakski Julia kodus õhkõrna negližeed kandma?
 
;) 17. oktoober 2018, kl 12.42
Romeo, Romeo, palav armastus ei kesta elu lõpuni. Palav armastus asendub vaikseks armastuseks, teineteisest hoolimiseks, teineteise hoidmiseks. Need tunded ei ole nii tomineerivad, kui palav armastus, aga need on siduvad ja kindlust pakkuvad. Kui abielupaar oskab hinnata õrnu tundeid, jääb abielu püsima.
Romeo, Romeo, kui sind huvitab, et abielu jääks püsima, tuleta meelde aegu, kui te tutvusite. Käitu, nagu käitusid siis, kui naise pilk sind kõrvetas, kui naise kõnnak meenutas sulle liblika lendu ja naise lõhn ajas sind meeletuks. Ole sama Romeo, kellele naine järgneks maailma lõppu.
Kui sa ei näe enam vajadust pingutada, löö käega ja las minna, elu lõpuni ei ole mõtet vinduda.
 
Olja 17. oktoober 2018, kl 23.01
Kirg jahtub, kuid sõprus, lähedus ja sümpaatia võivad alles olla surmani. NB! ilkujad, kirjutan jahtub, mitte kaob ehk kivistub.

Naine tahab olla märgatav, see ei tähenda, et tahab voodist voodisse veereda.

Vii naine loomaaeda, ütle, et järsku tuli selline mõte, siis kuuled ehk mingi vastuse.
 
loomaaeda 18. oktoober 2018, kl 01.03
Kindlasti loomad märkavad :D
 
loomakaitsja 18. oktoober 2018, kl 01.05
naine ja mees jalutavad loomaaias. jõuavad gorillade puuri juurde, seal silt - gorilladel seksipaus, 1 tund. naine mehele: no näed, tervelt tund aega!

jõuavad põhjapõtrade aediku juurde, seal silt - seksipaus 5 min. mees rõõmsalt: no näed! naine skeptiliselt: aga kas sa ta sarvi märkasid?
 
Kius 19. oktoober 2018, kl 21.10
Tead, Romeo, ära põe. Esimene kuum teie suhtes ei ole ju enam nii põletav, seega naine vajab lihtsalt kinnitust teadmisele : olen Naine,mitte pesumasin. Ei pea hakkama vastarmunut mängima. Lihtsalt märka - tunnusta - hellita, täna teda selleeest, et ta olemas on, ise tead mis ja millal õige on.
Kui varemalt on suhtes puudunud lilled ja muud kingitused, siis jäta need ka täna vahele, neist jääb ostu - müügi tehingu mekk. Ära muutu veel üheks abivajajaks lapseks, ole mees kes pakub tuge ja kellele saab loota.
Kogu hingest, soovin sulle kindlat meelt õnnestumiseks.
eid_15612493e91a62 25. oktoober 2018, kl 20.37
ütleksin ka enda pikaaegse abielukogemuse põhjal enda arvamuse.ma arvan, et koos Sinuga välja minnes tunneb Su naine end mugavalt, sellepärast kannabki pükse.Püksid on tihti naistel niiöelda "mugavusriietus"-tööl, kodus, puhkehetkel...olen ise samasugune lohe.kodus on nii mugav pükstega lööserdada.Sõbrannadega aga peab "sammu pidama" ja siis ei tohi olla mugav! pead samaväärne, parem veel kui parim välja nägema! mida ma öelda tahan on see, et ole õnnelik, et Su naine end Sinuga koosolles mugavalt ja kindlalt tunneb.See on ju kompliment Sulle, kas pole!
 
;)) 25. oktoober 2018, kl 21.50
Naised omavahel siis vestlevad siin, mingit Romeod ei ole - väljamõeldis :)
 
Romeo 26. oktoober 2018, kl 01.16
Päris ehtne, lihast ja luust Romeo, on täiesti olemas.

Kõigepealt tänud "eid_15612493e91a62" -le! Tõstsid mu suhteliselt madalale langenud enesekindlust jupi maad. Kuid ma pole kindel, kas see ikka on kompliment, kui ta minuta välja minnes seeliku selga tõmbab?

Ja muidugi väga suured tänud "Kius"-le, kes mulle samuti nii palju ilusat ja head soovis. Aitäh!
Siiski täpsustuseks peaksin mainima, et ma pole sugugi abivajaja laps. Kogu koosoldud aja olen ma oma naist alati hoidnud ja teda aidanud. Olen üritanud olla igati hea mees. Ka majanduslikus mõttes pole ta pidanud muretsema. Mida veel? Seetõttu hakkasin mõtlema, et äkki ongi viga just selles, et olen oma naise liiga ära hellitanud ja ta võtab kõike seda loomuliku asjana - nii on ja nii peabki olema. Mul on mees nagunii olemas ja ma võin teiste jaoks särada/õitseda. Oh, ega mul palju kergem ikkagi ei hakanud.
 
jummel 26. oktoober 2018, kl 01.50
mis seriaale mõni siin küll vaadanud on, et niimoodi vanas eas peast kolisema hakanud
 
Olja 27. oktoober 2018, kl 15.56
Mõtlen siin, et kas ainult eestlased on kõvad ülbitsejad kaaskodanike suhteprobleemide osas ja vägevad kõiketeadjad, aga isiklikes asjades on enesessetõmbunud südamevalus kannatajad?

Juhtub keegi oma suud paotama, kui saab „selgeltnägijailt“ teada, et naine on niikuinii libu, et ise on kindlasti kiilakas impotent ning kõigis jamades ise süüdi. Head nõuanded?

Ometigi teame ju, et eestlast on väga raske oma muredest rääkima panna, ta on kapseldunud vaikija.
Teame, et enesetappe on palju ja sedagi, et ega eestlane ei rutta psühholoogi juurde nõu küsima.

Miks me küll sellised oleme?
 
Vasja 27. oktoober 2018, kl 19.43
eestlastele ei panda nimeks Olja. seega mitte me vaid teie
 
khm 30. oktoober 2018, kl 03.00
olja, juba su sõnavõtt algab üsna negatiivselt. kus sul on siin need hordid südamevalust hingevaakuvaid ja muud kannatajaid? siin on lase aur välja nurgake, mitte psühholoogi vastuvõtt.

tegelikult on siinsel maastikul hoopis realistid ahistatute osas. kuna peast roosad lendhobused oma jahtunud pannkookidega kipuvad kõiki teemasid tainast täis tilgutama.

no ausalt, see ihhii maolenniisadaaastatkuumsiinpliitaääres ja muvanakannkannabseksikaidsukki ibaajamine peaks kusagil laboris võrdväärselt šimpansite seniilse vaegkäitumisega mõne uurimistöö materjal olema.
 
Irma 01. november 2018, kl 00.29
Naistel, aga ka meestel on vajadus end näidata... Ma sain ka alles hiljuti teada oma suhtekaaslase käest seda, et tema käib minuga väljas selleks, et end teistele näidata... mitte minuga koos midagi uut avastada ilmselt... ? Mis sa kostad selle peale? Ka pisut kummaline juuuu? Kahekesi olles on justkui ideaalne mees... seltskonnas silmad kilavad... ise on 160 cm pikk. Mingid lapsepõlvekompleksid pakuks ma!?! Vajadus tunnustuse... järgi? Sa komplimente oma naisele ikka teed? Et ilus kleit jne???
 
von Freen 01. november 2018, kl 19.55
ni
kuna siin on nii kuramuse igavaks läin et sureära (nigu kõik teisedki), siis me lihtsalt pidime klikkima esimesel ettejuhtuval teemal ja lugema, et mis toimub


seega

küsimus selikute ja pükkste kohta oli väga ia
et selele vastata, mikks naene paneb Roomeoga linapiale laiama minnes jalga pükksid piaksolema enne tiada, kasehk Roomeo ei ole samal aktsioonil väljas selikus?

prääga on kõik nii sooneutralne et kõikvõibju olla eksole
 
to freen 01. november 2018, kl 19.58
ise pead sa seda keeleväänamist vaimukaks kirjastiiliks?
pigem siiski peast põrunud vanamees...
 
paljastatud 01. november 2018, kl 20.19
freen täies hiilguses

https://www.youtube.com/watch?v=I_6MD11tQPo
 
von Freen 01. november 2018, kl 20.24
ohh miste räägite missteräägite!

kas meie tunneme Teiesid, et Teied meiesid sinatate?
meilon siin aastate jooksul niipalju TELHVI patsiente old, et ega kõiki enamb ei mäleta.

kas Teied võite äkki olla se kena sileda nahaga 68 asta vanune preili, kes meie kliinikumis möödund suvel votoepilatsiooni ja kutseaiguste isolaatoris söö saledaks tieetil oli ?

oijummel... nii palju kauneid etki...

*

to she at with uns: TELHVI pikkade juhtmetega uus modernisaator

MAIOLEROBOT !

kassa aruisaa juba ve?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!