St Patrickon pubide klaasi skonkurentsitu esimene.
Käisin kevadel kiiruga lõunat söömas. Tellisin päevaprae, mis toodi lauale hangunud rasvas ja täiesti jahtunult. Seletasin ettekandjale, et ma ei taha külma praadi, siis tituleeriti mind pirtsutajaks ning neiu kõndis minu praega taharuumi, kus läkitas terve prae sh tomat ja salat mikrouuni ning minuti hiljem tõi soojendatud salatiga prae mulle tagasi.
Teise koha saab kindlasti Seiklusjud Tartu mntl. Toit on uskumatult stabiilse kvaliteetiga vist juba oma viimased 7-8 aastat: kõik asjad ujuvad rasvas. Kunagi sõin risotot, mis oli siis midagi pigem paella sarnast. Riisiterad koos porgandi, paprika, herne ja kana tükkidega ujusid rikkalikus rasvas.
Aga teenindus on Seiklusjuttudes alati sõbralik ja meeldiv olnud.
Kolmandale kohale platseerub Tondi Grill. Tegelikult võiks see koht teeninduse ja toiduga olla esimesel kohal aga kuna käisin seal kauem aega tagasi kui eelmainitutes, siis jätan selle koha siiski kolmandaks.
Seal on absoluutselt kõik praed identsete lisandite ja garneeringuga, ülirasvane ning maitsetest mängivad ainult rasv ja santa maria friikartulimaitseaine. Teenindus olematu ning kui õnnestub teenindaja tähelepanu pälvida siis saad kenasti tedada, et sa segad teda. Ühesõnaga ei ole ma nii ülbeid teenindajaid mujal kohanud. Lauad on purusid täis ja koht ise kasimata.
Ma tegelikult väldin pubides söömist, aga vahest kiiruga ei ole muud valida ning sedasi need halvad kogemused kogunevad.
Muudest söögikothadest väärib mainimist Stefani Tallinnas, Rävala pst-l. Ma ei ole nii halba pastat vist kusagilt saanud - makaronid olid nii pehmeks keedetud, et ei püsinud kahvli küljes. Portsjoni pealmised olid jälle osaliselt kuivanud, nagu oleksid liiga kaua sööjat oodanud. Enne omanike vahetust oli Stefani väga hea koht.