Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Mandarin
 
pille 27. november 2001, kl 16.34
Lugesin eelnevaid arvamusi, mis olid kirjutatud Endla tänava "Mandarini" söögikoha kohta. Käisin ise varem seal väga tihedalt söömas. Toidud olid head, huvitavad ja kiiresti sai.
Ainult kiidusõnad olid! Kuni kord... Söön alati pulkadega idamaiseid sööke. "Mandarinis" tuli küll pulki ka eelnevatel kordadel eraldi paluda, aga pulgad olid ilusti suletud pakendis (mõeldud ühekordseks kasutamiseks).
Viimasel korral (mis jääbki viimaseks), toodi meile söömiseks ühekordseks kasutamiseks mõeldud pulgad, mis olid pakendist väljas ja MIDA KEEGI TEINE (Kui palju neid teisi küll võis olla?) OLI ENNE KASUTANUD. Pulga otsad olid koos sisseimbunud punase kastmega. Võis ju olla, et need olid küll üle pestud, aga mis ikka mõeldud ühekordseks kasutamiseks, see ikka olgu ka üheks. Tekkis küsimus, huvitav kas nad pesevad ka hambaorke ja asetavad siis uuesti lauale? Söögiisu oli läinud ja tahtmine külastada seda kohta tulevikus, ammugi. Lihtsalt teadmiseks, ei tea ju mis seal veel järele jäetud toiduga tehakse! Kõik korduv kasutusse!
 
liis 03. detsember 2001, kl 15.51
Minu kogemus Mandariniga:
tellisime toidu kaasaviimiseks. Lubati valmis teha 20 minutiga
(5-le in.) kokku läks aega aga 3x20 min. Lisaks veel 20 min., kuna magustoit oli neil ununenud. Tegelt oleks see kogu jama võinud olemata olla, sest toit maitsetu solk! Sorry, aga Tallinnas on tõepoolest paremaid kohti!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!