Anni, olen valmis Teile vastu vaidlema!
Tokyos on menüüs märgitud krabiliha, aga tegelikult olid sushides krabipulgad.
Lõhe tundus olevat külmutatud ehkki ei ole päris veendunud. Täidist pannakse vähevõitu, riisi aga rohkem.
Yakuza baaris oli California makides naturaalne krabiliha, lõhe värske, see toodi ja töödeldi meie juuresolekul.
Hinnad on Tokyos tunduvalt kõrgemad, hea maki saab alates 9 eurost, näiteks Philadelphia, Yakuzas maksab see umbes 7 eurot ja neil vahet ei ole (need on ühesugused)
Riis Tokios ei ole õige maitsega. See peab olema magushapu, Yakuzas on ta just selline.
Valik on Yakuzas jällegi palju suurem, me tuleme seltskonnaga ja võtame Set, milles on palju erinevaid rolle hea hinnaga.
Kallim ei tähenda paremat, Tokyo on kõige kallim sushi baar neist, mida olen külastanud (ise olen Tallinnast)
Tokyo menüüs on ainult 1 pluss – koju toimetamine. Loodan, et varsti korraldab Yakuza ka sellise teenuse, kuna seoses oma tööga käin sageli Tartus.
SushiCat on Tallinnas, mee räägime Tartust. Ja hinnad on seal madalamad, kuid valik väiksem.