Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
mida küll teha andega?
 
Hlll 26. november 2013, kl 22.26
Olen lapsest saati kõiki asju kuulmise järgi mänginud: filmimusa, hitte, klassikat, lõpuks paar suuremat kontserti ka. Ei ole siiani aru saanud, mida selle andega õieti tegema oleksin pidanud, seepärast jäid muusikaõpingud pooleli ja tegelen hoopis muuga.
Huvitav küll, mida sellega veel teha annaks...? :)
 
kurt-tumm 26. november 2013, kl 23.48
Anne või asi, ma oskan kõike seda nägemise järgi
 
luuletaja 13 27. november 2013, kl 08.34
lihtne !

Eestimaa on talente täis ! Kaa teisedki maad .
Kaa geenius ilma töö tegemiseta ja selle arendamiseta
pole märgatav geenius .
Juba saade "otsime talente " näitas kui palju on
peidus veel väärtusi . Saade
"Su nägu kõlab tuttavalt " -aga tõi nähtavale juba proffide tegijate veel varjatud võimed .

ära loodagi - et keegi tuleb sind kodust otsima -
jaa sinu "talenti " vägisi maailmale tutvustama .
selleks peab igaüks ise vaeva näegema ...
kaa siis kui talent olemaski on .
 
oi-oi 27. november 2013, kl 10.10
See on siis väga hea anne ju kui tunned klahve ja kuulmise järgi oskad vajutada õigeletele, et samasugune lõpptulemus oleks.
Mida sellise klahvpilliga siis veel teha saab? Ehk mõtled mingisuguse meloodia ise välja? See on jah müsteerium kui tunned kõiki klahve.
 
Hlll 27. november 2013, kl 18.45
Nojah, selle üle imestavad teised muusikainimesed ka, et kogu orkestri partii kuulmise järgi kahel käel ära mängin. Jazzus improvisatsioon ka hea. Kestvad kiiduavaldused, eriline, imelaps, kõige-kõige. Aga mida teha, ei tea senimaani. Mitte s... Avalikkuse ees on juba käidud, aga sisimas ei leia seda õiget mõtet asjal.
Ei ole ju kekkamisena mõeldud see teema. Pigem häda, sest peale lava tunduvad muud tegevused ropult mannetud. Mõnda aega teed, aga siis kraabiks seinu, et välja pääseda. Edevus nõuab oma vist.
Meloodiate loomisega on see jama, et kõik tundub plagiaat, kohe meenub see ja see lugu, motiiv või käik. Teiste loominguga on sama lugu - imestad, et miks keegi tagajalgadele ei tõuse, aga teisi ei häiri, kiidavad, et tore ja originaalne lugu.
Aga siiski tasus see veider teema tegemist, sest oi-oi irooniast sain vist ühe ideekese :)
 
Sedaet 04. detsember 2013, kl 18.19
mis see su mure ikkagi on? et mis eluga peale hakata? või et sa oled kole andekas, aga miks keegi seda hinnata ei mõista? "ropult mannetud" viitab nagu mingile ühekülgsusele või tohutule eneseimetlusele? eiei, ma olen ikka heatahtlik, lihtsalt raske on aru saada sust. kui sa tahad laval olla, siis miks sa ei ole? (see viimane ei ole retooriline küsimus.)
 
Hlll 04. detsember 2013, kl 20.19
Ei, teised mõistavad küll hinnata, lapsest saati kõiksugu ülivõrdeid kuulnud ja see muudkui jätkus ja jätkus, aga tahtsin hoopis areneda ja õppida, mitte kiitust. Oleksin pigem vajanud õigel ajal rohkem kriitikat, aga keegi ei kritiseerinud. Teiste jaoks olin valmis ja täiesti küps, aga enda jaoks olin täiesti pooleli. Ei läinud kiitusest ennast täis, pigem kaotasin sihi silmist ja kadunuks see jäigi. Kui seda üldse oli. Ka raha vähesus välistas paar võimalust õigel hetkel ja pärast enam ei tahtnud või ei osanud. Tundus õige see kahevahelolek lõpetada ja nüüd tundub liiga tihti vale, et lõpetasin. Selline lihtne lugu. Depressioonis ei ole, saan ka teiste asjadega normaalselt hakkama ja ka piisavalt tunnustust, lihtsalt mõtisklen. Igav on.
 
olavsu1 07. detsember 2013, kl 00.01
tead mis tee konto youtube lehele kui juba ei ole.

tee samasuguseid videoid:





Toimetatud 1 kord(a). Viimati olavsu1 07.12.2013 00.01.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!