Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
Tellitud muusika ei vastanud kokkuleppele
 
Karl 17. oktoober 2016, kl 20.40
Tellisin isa juubelile muusika. Panin fb gruppi kuulutuse, et otsin juubelile esinejat. Oli mitu pakkumist ja kõik kiitsid endid tarvani.. Valisin neist ühe välja kes nimetas ennast laivmuusikuks ja kõik tuleb otse. Kui ta kohale ilmus, ei olnud tal kaasas ühtegi muusikaibstrumenti vaid arvuti ja kõlarid. Isiklikult tahtsin siiski pillimeest mitte karaokelauljat. Saatsin ta kihe minema. Nüüd nõuab mult väljakutse eest raha ja sõimab mind petiseks. Tema ju pettis mind kui nimetas ennast laivmuusikuks. Kas lainmuusik pole mitte instrumendiga laulja mitte arvutimuusika taustaga laulja. See on ikka karaoke mitte elav muusika.
 
eid_155ec96828b3b1 24. oktoober 2016, kl 19.37
elektrooniline laiv muusika ongi ainult arvuti ja kõlarid.

ilmselt sõnastasid tellimuse kehvalt.

http://techno.org/electronic-music-guide...

kõik, mis sa siin kuuled, on sinu mõistes eranditult tehtud ilma pillideta.
 
Martine 17. jaanuar 2017, kl 21.18
Eelmine räägib veits teemast mööda. Technomuusika on hoopis teine teema. Taheti siiski vanemale või keskealisele seltskonnale tantsumuusikat. On ikka suur vahe küll kui valida kahe esineja vahel näiteks. On kolmeliikmeline grupp kes kasutavad näiteks akordion, viiul, kontrabass ehk siis ainult trummid masinaga või selline kolmene punt kus tulevad kolm meest kohale ja polegi ühtegi muusikainstrumenti...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!