Moeabi
Online shopping
sobraja 09. august 2011, kl 01.02 |
cosmo 10. august 2011, kl 20.17 |
Nele 16. august 2011, kl 16.20 |
Njaa 21. august 2011, kl 19.01 |
Miss 21. august 2011, kl 22.03 |
AS 24. august 2011, kl 14.55 |
berta 02. september 2011, kl 20.57 |
Piret 08. september 2011, kl 10.01 |
Kas keegi oskab mulle selgitada, miks mul ei õnnestunud kaupa tellida www.next.co.uk-st?
VISA on täiesti kehtiv ja õnnestus teha tellimus, mille peale saabus ka kinnitus, et tellimus on vastu võetud. Järgmisel päeval saabus meil, et kahjuks ei õnnestunud teie tellimust täita, kuna kaardihoidja reeglid ei luba (kaart Swedbankist) ja sorry. Samas rippus summa mul broneeritud summades 2 nädalat ja nüüd alles võeti broneering tagasi.
Mul oli Swedbank'is sellele kaardile tehtud ka turvaliste ostude kontroll. Äkki on selles küsimus, kuigi pank lasi summa broneerida nagu oleks kõik korras.
VISA on täiesti kehtiv ja õnnestus teha tellimus, mille peale saabus ka kinnitus, et tellimus on vastu võetud. Järgmisel päeval saabus meil, et kahjuks ei õnnestunud teie tellimust täita, kuna kaardihoidja reeglid ei luba (kaart Swedbankist) ja sorry. Samas rippus summa mul broneeritud summades 2 nädalat ja nüüd alles võeti broneering tagasi.
Mul oli Swedbank'is sellele kaardile tehtud ka turvaliste ostude kontroll. Äkki on selles küsimus, kuigi pank lasi summa broneerida nagu oleks kõik korras.
to piret 08. september 2011, kl 17.01 |
Sigrid 14. september 2011, kl 09.18 |
Chance 17. september 2011, kl 17.42 |
? 20. september 2011, kl 20.02 |
m 22. september 2011, kl 17.53 |
kriss 23. september 2011, kl 20.43 |
ebayst tellides tollivaba määr siiski teine, sest enamasti kauba saatjaks eraisik mitte juriidiline isik. ehk siis sel juhul saab maksuvabalt kuni 45euri eest tellida. kallima tellimuse puhul tasub enne tellimist müüjaga ühendust võtta, vahest mõni tuleb vastu ja märgib kauba väärtuse väiksema. ise olen juba aastaid netist tellija ja ainult 1-2 negatiivset kogemust, mis siiski lõpuks hästi lahenenud.
m 27. september 2011, kl 23.39 |
kirss.
Palun ära anna valet informatsiooni. Kui kauba saadab eraisik ja arve on pakis, siis loetakse see kaubanduslikuks eesmärgiks ja maksuvaba on ainult 21,98 euri. Eraisikult eraisikule mitteregulaarselt ja mittekaubanduslikul eesmärgil on 45 euri. Sellisel juhul on sinuga käitutud valesti ja ka valesti maksud arvutatud.
Palun ära anna valet informatsiooni. Kui kauba saadab eraisik ja arve on pakis, siis loetakse see kaubanduslikuks eesmärgiks ja maksuvaba on ainult 21,98 euri. Eraisikult eraisikule mitteregulaarselt ja mittekaubanduslikul eesmärgil on 45 euri. Sellisel juhul on sinuga käitutud valesti ja ka valesti maksud arvutatud.
Kärt 29. september 2011, kl 21.05 |
Varem tellisin USA ebayst üsna tihti aga siis viskas üle, et pidin neid makse maksma ja hakkasin tellima UK ebayst ja Amazonist. Kahjuks sealt väga palju tooteid (kosmeetikat) ei saa aga valik on siiski väga suur ja soovi korral leidub muid sobivaid asju. Ja Eestis kosmeetikast enam ei ostagi.
Ka Eestis on oma lemmikud netipoed olemas:
www.lisell.ee
www.trendy.ee
www.heaking.ee
Ka Eestis on oma lemmikud netipoed olemas:
www.lisell.ee
www.trendy.ee
www.heaking.ee
m 16. oktoober 2011, kl 08.56 |
väljaspoolt Euroopa Liitu tellides alates 21,98€ tuleb maksta impordiamksud. EL-is vabas ringluses olev kaup saab kätte ilma maksudeta. Välja arvatud EL eripiirkonnad, mis on näiteks Inglismaa kanalisaared ja kust tellitakse põhiliselt lõhnasid. Need maksustatatakse eranditult kõik ja lõhnaõlidele ega -veele ei laiene ka 21,98€ maksuvabastus. Olge tähelepanelikud Kanalisaartelt tellides.
lux 19. oktoober 2011, kl 19.53 |
ska 23. oktoober 2011, kl 22.24 |
twitt 14. november 2011, kl 19.45 |
kriss 20. november 2011, kl 20.08 |
to m:
no selge see, et kui peaks juhtuma, et pakk lahti tehakse ja seal arve sees on, siis läheb see maksustamisele kaubana. ja see on tõesti alati risk, et tollis pakk lahti tehakse. ebay-st tellides pole aga mina küll kunagi ühtegi arvega pakki saanud ning seal saab ka enne müüjaga suhelda ja kokku leppida. mina muidu ebayst ei telligi, kui pole müüja käest selgitust saanud, mismoodi ta ostu vormistab.
no selge see, et kui peaks juhtuma, et pakk lahti tehakse ja seal arve sees on, siis läheb see maksustamisele kaubana. ja see on tõesti alati risk, et tollis pakk lahti tehakse. ebay-st tellides pole aga mina küll kunagi ühtegi arvega pakki saanud ning seal saab ka enne müüjaga suhelda ja kokku leppida. mina muidu ebayst ei telligi, kui pole müüja käest selgitust saanud, mismoodi ta ostu vormistab.
Ehtepreili 21. november 2011, kl 17.29 |
2 kriss 21. november 2011, kl 18.58 |
kiss 24. november 2011, kl 23.41 |
Lisa postitus