Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Millised kõrvarõngad teile meeldivad?
 
Mimmi 06. oktoober 2010, kl 12.15
Mulle meeldivad suured ja rippuvad kõrvarõngad, mõnele ainult pisikese pärliga kõrvarõngad. Poest ei leia enamasti ei mina ega mu sõbrannad endale meeldivaid. Millised on teie lemmik kõrvarõngad?
Midagi sarnast:
http://www.stylehive.com/bookmark/wat-bright-red-sparkling-crystal-chandelier-earrings-784771
 
k 06. oktoober 2010, kl 12.32
mul on üksainus kõrvarõngas -

umbes kõrrejämedune ja pudelikorgi suurune kullast keerdus madu, millel käib sabaots suust välja, kaks pisikest kikut ja vääriskividest silmad - üks punane (rubiin), teine roheline (smaragd).
käsitööna tehtud ja see on juba aastamiljoneid mul kõrvas (vasakus) rippunud.

kui kunagi midagi muud mingil põhjusel peaks kandma, siis vaid kuldseid pakse rõngaid. ei mingeid rippuvaid tilu-lilusid või nähtamatuid täppe.
 
Styg 06. oktoober 2010, kl 17.53
omades venitatud auke kõrvades pole ma suurem asi kõrvarõngaste kandja, aga kui, siis konksudega rippuvad on minu puhul ainuvõimalik variant. meeldivad hästi suured ja silmatorkavad kolakad, idamaise väljanägemisega.

muidu igapäevaselt ikka tunnelid ja teistes aukudes (mul neid 7 tk kokku) tavalised terasest CBRid.
 
kratt 06. oktoober 2010, kl 21.13
mulle meeldivad igasugused omapärased kõrvarõngad - idamaised, tumeda hõbedaga vms, kus küljes helmed, kivikesed, sulekesed jne. kuid enamasti need ei sära, ei peegelda kilomeetrite taha, vaid on tagasihoidlikud, kuid samas silmatorkavalt ilusad. tegumoelt on need pigem rippuvad ja pikemad, kuid meeldivad ka sellised, mis on lühemad ja rippuvad, otsas väike pärlitaoline "pallike". huvitavad on ka nt öökullidega kõrvarõngad jne. värvidest siis lemmikud türkiis, mereroheline, must, vahel ka metalne (selline tume hõbe, ma ei tea, kuidas seda kutsutakse).

mis minu kõrva tavaliselt ei jõua, on igasugused ülibeibelikud - nt playboy-jänesega, kuldsed (kuigi koledad need pole), need kohutavad plastikust neoontoonides rõngad jms, tavalised, heledad hõbedased tibikõrvakad mingite roosade kivikestega. kuigi kui vastab mu maitsele, siis kannan ka heledast hõbedast rõngaid, oleneb, mis seal küljes on ja mis pole jne.
 
Shz 06. oktoober 2010, kl 22.30
Suured rippuvad kõrvarõngad meeldivad, nad on iseenesest ilusad, aga kandmiseks küll ei sobi, kole vaadata kuidas mõned venitatud kõrvadega ringi käivad, suured kõrvarõngad rippumas. Mingid roosad kivikesed ja igasugused südamekesed ka ei meeldi. Minu lemmikud on sellised minimalistlikud, mustad ja metalsed pallid :D
 
N31 07. oktoober 2010, kl 10.11
meeldivad rippuvad, aga minimalistlikus stiilis - mitte liiga kirevad ega karjuvalt silmatorkavad.
 
olenurr 08. oktoober 2010, kl 09.53
Meeldivad minimalistlikud, a la ühe kiviga, igasugused rõngad ning ka värvilised (väga silmatorkavad) rippuva tegumoega kõrvarõngad. Ei meeldi suured puidust või idamaised. Kõrvarõngaid on mul sadu :D
 
... 08. oktoober 2010, kl 12.52
kui juba kõrvarõngaid kannan, siis riietusega sobivaid ja silmatorkavaid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!