Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Laiad õlad
 
mul 12. november 2010, kl 00.50
Öelge, kas on ka mõnda riidetootjat, kelle toodang õlgadest pisut laiem oleks? Minu probleem selles, et keha on mul UK 6 või 8, aga õlad on väga laiad, mistõttu pean vahel isegi 12 suurust vaatama, mis aga kehast kohutavalt lotendama jääb. Väga raske on hästiistuvaid riideid leida, sest mis on keha ümber ilus, soonib õlgadest, ja mis on õlgadest paras, on keha ümber mitu numbrit liiga suur. Kuna rõivafirmade lõiked on erinevad, siis ehk on kellelegi silma jäänud mõni, mis minusuguse murega inimesele sobida võiks?
 
Margit 12. november 2010, kl 01.28
soovitan oma õmblejat http://signerank.blogspot.com/
 
d 12. november 2010, kl 12.25
Äkki peaks mudelit vahetama siis? Mul on enda meelest ka väga laiad õlad ja ise umbes samas mõõdus, ehk veidi suuremgi, aga et kolm numbrit suurem asi osta...? Ainult ehk ülikitsa lõikega pintsak võib-olla ei läheks?
 
kitsas 12. november 2010, kl 14.10
Proovi raglaanlõikelisi asju. Esiteks ei ole sellel defineeritud õlanuki koht ja teiseks muudab see visuaalselt laiad õlad kitsamaks. Tavaliselt küll kasutatakse raglaanlõiget spordiriiete juures, aga pluuse-mantleid võib ka leida. Kahjuks ei osta tootjat soovitada. Või leia endale andekas õmbleja.
 
mul 12. november 2010, kl 14.38
To Kitsas:
Palun näita mõnda pilti, milline näeb välja raglaanlõige? Endal selle sõnaga midagi peale kudumislehtede leida ei õnnestunud.

To d:
Ei ole jutt pintsakutest, vaid kõigist riietest - pluusid, t-särgid, kampsunid jne. Naine olen, kui see osa segaseks jäi.Aga keha on küll väga poisilik - õlad laiemad kui puusad, rinda pole jne. Ilusaid riideid on jube raske leida. Kui pikkade käistega pluusidel kannatab veel ära, et õlgadest veidi kitsas, siis t-särkide puhul on kohutavalt ebamugav, kui särgikäis kaenlaalusesse tõuseb iga liigutuse peale ja seal soonima hakkab.
 
kitsas 13. november 2010, kl 02.31
Raglaanvarrukas on taoline varrukas, mis ei alga mitte õlanukist vaid hoopis krae juurest. Natuke meenutab kimono lõiget, aga sellel lõigatakse varrukad kehaosaga ühest tükist välja (nagu nn nahkhiire varrukad näiteks).

Raglaan:
http://www.stylehive.com/bookmark/raglan-sleeve-jacket-women-james-perse-588969
http://s4.thisnext.com/media/230x230/Belted-Raglan-Sleeve-Cropped_3EE41882.jpg
https://efashion.hs.llnwd.net/e1/asset/image/format/BP-new-ex/id/BP-R2A00335_002_front
http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Backless-Womens-Kate-Raglan-sleeve-Lace-Dress/5047814/product.html

Kimono on midagi sellist:
http://www.agelesspatterns.com/images/DOS%203006.jpg
http://www.shirtsnob.com/archives/pictures/larokoceanic.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_dT-DHVD-ef0/SVaI3B9VIcI/AAAAAAAAAEM/cpVt7GHQ_Yg/s400/AbbyFinal.jpg
http://www.ardenb.com/catalog/product.jsp?categoryId=140&subCategoryId=167&productId=30236

Kui sa oled kõhna kehaehitusega, siis võid julgelt katsetada, kui keskelt vööga kinni tõmbad.
Mantlitega on juba raskem. Vihmamantliga aga ei tohiks probleemi olla, need võid osta õlgade järgi ja keskelt kinni tõmmata - annabki puusapiirkonda volüümi.
 
kitsas 13. november 2010, kl 02.34
Tõsiselt soovitan sul mõelda õmblusmasina muretsemise peale. t-särgid saad küljeõmblustest parajaks teha nagu niuhti. Ära muretse, kui sa standarditesse ei mahu - võta ohjad enda kätte.
 
Styg 13. november 2010, kl 10.44
Better Bodies on muidu selline bränd, mis teeb riideid kulturistidele/fitnessistidele, seega laiad õlad pole probleemiks, aga need riided on suht kallid. ehkki väga head.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!