Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Riietus tööl
 
anna 26. aprill 2011, kl 09.37
Olen esimest sooja aastaaega tööl kontoris ning tekkis küsimus, kas sukad on seelikutega kohustuslikud? Kannan põlveni kleite ja seelikuid, paljaks jääksid ainult sääred, aga kas see on kuidagi ebaviisakas? Suvel ei ole ju võimalik sukapükse kanda - hirmus palav hakkab..Mida teie suveajal kontoris kannate?
 
autorile 26. aprill 2011, kl 09.47
On nii ilusaid peeni sukkpükse et nendega pole palav eeldusel et pole hiidlihavaid rasvareisi mida kokku nühitakse ja istudes alailma laiali hoitakse. Rääkimata sellest et sellised reied panevad isendi hane moodi taaruma.
Kui on selline eelpool kirjeldatud isend siis talle SUKAPÜKSID sobivadki
 
anna 26. aprill 2011, kl 10.01
Haha..ei ole hiidlihavaid rasvareisi, olen suurus 36 ehk siis reieümbermõõt on kuskil 47cm; jalad on mul alati hoolitsetud - ilusasti siledad ja kreemitatud, ilma armideta jne. midagi peita pole - siiani olen alati suve saabudes kleidid selga visanud ja lasknud kenadel pruunidel säärtel käia lasknud ja ainult kiitusi saanud. :)
 
:( 26. aprill 2011, kl 10.44
Mu tädi iga suvi kirub et sekretäri töö ja tuleb sukkpükse kanda iga ilmaga,muidu pole soliidne.Mul on tast ikka väga kahju,sest viimased suved on väga palavad olnud.Ise saan palju vabamalt võtta.
 
:))))) 26. aprill 2011, kl 10.54
nii hea meel et roheline undruk selga sobib ja masjad reied koos jämedate säärtega peidetud.
 
Styg 26. aprill 2011, kl 18.18
mulle alati meeldivad küsimused stiilis "mida kontoris kanda" - nagu siis kõik kontorid oleks ühesugused.

ma töötan ka kontoris, aga näiteks eelmisel suvel kandsin hästi lühikest miniseelikut, varrukateta toppi ja käisin ringi paljajalu. mitte et ma nii õudsalt tahaks enda paljast ihu eksponeerida igal sammul, aga kahjuks asub mu kontor sisuliselt konservikarbis, kus suvine temperatuur oli 32 kraadi mitu kuud järjest. seal lihtsalt ei kannatanud riideid selga panna...
 
Mall 26. aprill 2011, kl 18.47
olen 28 ja alates 21. eluaastast kontroris töötanud.

Ei ole kunagi suvel sukki kandnud ja enamus kolleege samuti ei kanna. Mõni ükskik naiskolleeg kannab sukki suvel ja minu arust on see natuke imelik, kui väljas on 25 või rohkem soojakraade ja siis mingi "viisakuse" pärast topitakse sukad jalga, kui kedagi tegelikult ei huvita.

Kui kahtled, kas paljad varbad on viisakad, siis pigem muretse kinnised suvised kingad või need lõigatud ninadega, mitte päris rihmikud, kust punased varbaküüned kaugele paistavad:)

Aga kõige lihtsam on, et oota ära, kuidas teise dkolleegid käivad, siis näed oma kontori tava.
 
X 26. aprill 2011, kl 21.59
Ma töötan ka kontoris, aga meil küll ei tundu mingeid riietuse reegleid olema. Kõik käivad selliste riietega nagu tahavad, tavaliselt lihtsalt seelik/püksid (ka teksad) ja pluus. Soliidsete kostüümidega ei käi keegi.
Nagunii istud ainult kontoris, ei pea ju nii väga esinduslik välja nägema.
 
küzimuz 27. aprill 2011, kl 12.02
kus on untermoda juhised
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!