Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
India riided - kus kanda.
 
etno 28. mai 2011, kl 22.10
Sai eelmine aasta Balti jaama kaltsukast muretsetud komplekt india riideid,püksid ja jakk tikandite ning litritega.Kuhu võiks nendega minna : stiilipeole,suvel tänavale selga...
Mida üldse arvate sellisest riietusest.
 
noorem n 28. mai 2011, kl 22.25
kui sa ostsid naisteriided, siis eeldan et on püksid ja tuunika,mitte jakk:) indias nimetatakse seda punjabi riietuseks, sinna juurde käib veel sall ka tegelikult. eestis olen tuunikat olen teksade või retuusidega kandnud, indias kandsin kogu komplekti.
siinmail pükstele pole mõistlikku kasutust leidnud( koplektina läheb siin kuidagi liiga etnoks kätte)
no aga viljandi folgile kõlbab minna hästi.
 
etno 28. mai 2011, kl 22.33
Püksid on sellised haaremipükste tüüpi ja tuunika selline avaram,külgedelt lõhikutega põlvedeni ulatuv,õhukesest riidest ja voodriga.Salli polnud.
 
eur 28. mai 2011, kl 22.45
Haaremipüksid ja tuunika on pigem türgi või araabia naiste riietus. Saad neid ju eraldi kanda, pükse kannad mingi topiga näiteks...tuunika võiks ca 10 cm lühemaks teha, siis kanna teksadega või miks mitte retuusidega.
 
Styg 29. mai 2011, kl 12.03
kirjelduse järgi tundub, et tegemist on "shalwar kameez" riietusega, mis on omane just Pakistani ja Afganistaani piirkondadele ning India on selle sealt üle võtnud. Türgi ja Araabiamaadega siin suurt pistmist pole :)

mina kannaks neid jah eraldi, koos oleks vist meie tänavapildis too much...

kujutan ette, et ilgelt vinged asjad muidu. tahaks endalegi :)
 
noorem n 29. mai 2011, kl 13.30
styg, kui sa endale ka tahad neid vingeid asju, siis on hea põhjus indiasse neid ostma minna, eks ole;)
 
etno 29. mai 2011, kl 13.41
No seal Balti jaama turu kaltsukas (sees mitte õues)on ikka päris kreisisid komplekte - väikeste sisseõmmeldud ümmarguste peeglikestega,kulla,karra,litrite,tikanditega.Minu oma veel suht tagasihoidlik.Ainult khussa kingad puudu.
Saigi siis üks komplekt vaimustuspuhangus ostetud :)
Et kui taas tuleb suvi 40C ja peale siis hea lahe siiberdada.
Pärast hakkasin ka ise mõtlema et vist jah too much :(
 
p 30. mai 2011, kl 14.03
Tallinna snoobid võibolla jah jäävad vahtima, aga mujal Eestis on täiesti normaalne tänaval käia. Minul on kaks komplekti ja olen neid küllalt kandnud. Salli tavaliselt ei kanna, ainult pükse ja tuunikat. Õudselt mugavad on ja ilusad ka.
 
ohoo 30. mai 2011, kl 20.46
kas abja-paluoja või vihterpalu inimestel on see tavaline dresscode?
 
beib 31. mai 2011, kl 12.12
Jah, me Tõrvas näiteks käime tihti sarides diskol.
 
to ohoo 31. mai 2011, kl 16.41
Vihterpalus ei ole kedagi niiviisi käimas näinud veel, Abja-Paluoja kohta ei oska öelda :)
 
noorem n 02. juuni 2011, kl 00.51
beib Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jah, me Tõrvas näiteks käime tihti sarides diskol.

muide, mumbais käisin mingis peenes ööklubis diskol ja sealsed trendikad india tibid polnud hoopiski mitte sarides ega punjabi kleidis, vaid hoopis miniseelikutes ja kuldsetes-hõbedastes nabapluusides.
 
etno 03. juuni 2011, kl 21.12
Mina siiamaani olen kandnud vaid pashmina salle,õlarätte.Mulle lihtsalt väga meeldivad need.
 
noorem n 04. juuni 2011, kl 16.19
tubli, seda pashmina salli võid rahumeeli oma india komplektiga kanda.
 
I.R.Pale 05. juuni 2011, kl 07.38
Ma olen ka piilunud. Lõikelt tunduvad ülimugavad kuuma ilmaga kantavad riided. Kahjuks aga on enamasti igasugused läikivad kulinad peale kinnitatud ja kangas ise ka liiga erk. Tahaks ka aga sellist elevandiluuvalget, kaunistusteta.

________________________________________
I.R.Pale http://mmumaailm.blogspot.com/

Kokkuahnitsetud kraami realiseerimiskeskus http://irselling.blogspot.com/
 
etno 05. juuni 2011, kl 09.15
Põhiliselt olen pashmina salli kandnud mingi tavalise ühevärvilise riietusega, näit. mustad viigipüksid ja pluus ning sellele olen lisanud ilusa mustriga värvilise salli+ sama tooni kingad , koti ja muud ehted ,kui on.Niisuguseid eri värvi aksessuaaride komplekte on mul mitmeid ja põhimõtteliselt on võimalik kandes vaid samu riideid ja vahetades vaid neid lisasid iga kord jälle erinev olla.
Mõnes mõttes meenutab pashmina sall mulle meie soomeugri sõba,ainult värvikirevam on.
 
noorem n 05. juuni 2011, kl 09.56
lasin endale indias need riided õmmelda , valisin kanga ise ja peeglitükke peale panna ei lubanud. aga litrid pandi ikka, nad kohe ilmselt ei saa teisiti ;)

etno, pashmina salli ei pea sugugi vaid mustade viigipükstega(mul sellist riideeset ei eksisteeri) valitud komplektis kingade ja kotiga kandma.. võta vabalt ja kanna ükskõik millega.
 
etno 05. juuni 2011, kl 13.24
Tõin vaid ühe näite paljudest millega kannan.
Tuli veel meelde,et kapis on veel sellised "tiivakestega" laiad ,pikad,lohvakad püksid.Eest näevad välja nagu pükste peale oleks eest lahtine seelik pandud.Väga mugavad ja naiselikud püksid on.
Üldse igasugused idamaised asjad lähevad mulle peale ja ma kannaks neid rohkemgi,kui ühiskonna tolerantsus suurem oleks.Ka litrid ,peeglid,kivikesed ja pärlid ei sega mind isiklikult,samuti kirevad värvid.
Minu meelest on need väga naiselikud riided,mugavad kuuma ilmaga ja nendes näevad minu meelest head välja ka veidi ülekaalulised naised.
 
folgiline 05. juuni 2011, kl 13.48
Viljandi folgil on taoline riietus väga bro. Oled käinud?
 
etno 05. juuni 2011, kl 14.25
Ei ole,aga nüüd peaks hakkama vist mõtlema...
 
küss 06. juuni 2011, kl 08.46
aga miks sa need kaltsud üldse ostsid, kui kusagil kanda ei oska?
 
etno 06. juuni 2011, kl 10.56
Võibolla ma olen lihtsalt romantiline,meeldiks välja näha kui 1001 ööd idamaine daam...
Nagu siin üks ütles,et india naised ööklubides kõik euroopa riietes,neile on see erinev nende tavapärasest,huvitav. Mulle võibolla jälle vastupidi.
Teema tegin lihtsalt taustauuringuks,et milline on ikka üldine suhtumine sellistesse rõivastesse,küllap ma neid suvel ikka paar korda kannan,vahtigu siis kes tahab.
Sealt,kus ma need riided sain ,minu ees üks vanem vene proua ka ostis ühe komplekti,seega võtsin oma julguse kokku ja ostsin ka.
Mul on teisigi selliseid riideesemeid,mida ma väljas kunagi kandnud pole (liiga fantastilised ja extreem) aga mulle meeldivad,panen need vahel kodus selga.
Juba ostes olen teadnud et nendega pole kusagile minna,kuid ikka ostnud ära.
Ma ei tea kas kellegi teisega on ka samad lood
 
p 06. juuni 2011, kl 12.02
Need kaltsukas müüdavad komplektid on pahatihti polüestrist. Mul siiski on õnnestunud saada üks viskoosist ja teine puuvillane. See viimane on ka tagasihoidlikku värvi ja toon-toonis tikanditega, ilma litriteta. Kui tuunikat tavaliste pükste peal kanda, on täitsa neutraalne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!