Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
On EU või jälle mõni saartest...?
 
Lenno 23. veebruar 2012, kl 14.58
Aidake tuvastada palun - selline tore e-pood www.echemist.co.uk/, loen nagu välja, et asub ikka sellel meile tavalisel Inglismaal, EU riigis? Ei saa enam aru, kas ma olen väsinud või lihtsalt l... :) Watford on ju Inglismaa nö. 'mainland', onju? Hinnad nii head, et paneb kahtlema...
 
Wikipedia 23. veebruar 2012, kl 15.28
Watford is a town and borough in Hertfordshire, England, situated 18 miles (29 km) northwest of central London and within the bounds of the M25 motorway. The borough is separated from Greater London to the south by the urbanised parish of Watford Rural in the Three Rivers District.
 
Lenno 23. veebruar 2012, kl 17.32
No seda minagi lugesin :). Siis ikka kõik õige. Lihtsalt tavaliselt, kui EU-s midagi odavalt müüakse, on see teises majandustsoonis, irw.
Tänud kaasamõtlemast!
matu9 23. veebruar 2012, kl 18.41
Inglismaa eripiirkond on kanalisaared. Löö googlesse kanalisaared sisse ja saad teada, mis nimelised saared sinna kuuluvad. Põhiliselt tellitakse sealt lõhnasid ja see on tollitav kaup.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!