Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Kus asub Saksa King?
 
Marill 27. august 2014, kl 23.18
Otsin omale mugavaid madalaid tänavakingi ja aastatetagustest foorumipostitustest jäi silma soovitus külastada Saksa Kinga Kadaka teel. Kas keegi oskaks täpsemalt öelda, kus see asub ja kas see üldse enam alles on?
 
Jambolaya 28. august 2014, kl 00.53
Google ja Perekool ühistulemusena leiab info, et see pood likvideeritud - kahju... Olevat olnud pood, kus oli ka kaupa suurte jalgadega inimestele ja selliseid poode on Tallinnas masendavalt vähe...
 
part 28. august 2014, kl 03.03
Mitte ainult Tallinnas! Ma otsin oma mitte väga suurtele, aga seeeest laiadele jalgadele ilusaid kingi, aga see tundub vist olevat lootusetu ettevõtmine. Ainult kuskilt tallatugede, karkude ja proteeside poest leiab, aga no nood pole ju ilusad.
 
kuulujutt 28. august 2014, kl 08.14
kusagil liivalaia kandis olevat mingi pood, kus ka suuremaid jalatseid olla.
 
Marill 29. august 2014, kl 14.42
Kahju tõesti, et seda paljukiidetud Saksa Kinga ei ole enam. Mina leidsin endale õnneks enam-vähem sobivad kingad Shu poest, firma Soft Line by Jana. Tundub olevat hea firma, vähemalt kingad on mugavad, klassikalise disainga. Müüja väitel käivad soomlased neid lausa Eestist ostmas. Muidu laiemale jalale müüakse päris hea disainiga kingi Comfort Choice netipoes. Saab kohapeale proovima ka minna, kui ette helistada. Minu jaoks on need mudelid seal liiga laiad.
 
Marill 29. august 2014, kl 14.43
Comfort choice poe veebileht ka:
http://choice.ee/tervisejalanoud/
 
paabulind 23. september 2014, kl 20.48
Jana saapad on praegu päris moeka välimusega,ülimugavad ja laiema liistuga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!