Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Ilusaid pikki pükse soliidsemale eale...mis ei ole liibukad?
 
Teatrisse-kontserdile. Tallinnas 19. september 2016, kl 12.39
Liibukad veavad jalad kõveraks - ka noorte, pikkade ja saledate jalad, kui just kena sääremarja ei ole. Tahaks (soovitavalt stretškangast) pükse, millel lukk mitte kõhu, vaid külje peal. Müüb mõni pood? Või tuleb ikkagi rätsepa juurde minna? Paar paari olen kunagi teha lasknud, kahjuks ei mahu enam jalga...
 
maniila 19. september 2016, kl 13.46
liibukad ei ole enam moes. nüüd jälle laiad püksid moes. arvan, et pead ikka need püksid teha laskma.
 
njahh 19. september 2016, kl 15.38
sretš ja pidulik? No ei ole - puhta igapäevapüks. Pidulik püks on ikka kvaliteetsest materjalist viigiga või siis siidist või mõnest muust ilma viigita laiema säärega püks.
Aga kui kaubandusest ei leia, siis tuleb ikka teha lasta jah. Sel puhul on ka garantii, et püksid istuvad hästi ega tekita volte ebasobivatesse kohtadesse.
 
soliidses eas 19. september 2016, kl 16.53
kanna parem seelikut.
 
* 19. september 2016, kl 21.03
Aia tänaval on mingi slaavipäraste riiete poekene (Viru poolt tulles enne endist Kaubahalli, praegust Rimi), sealt sain endale paari aasta eest väga ilusad kukkuvad stretši-tüüpi viisakad mustad püksid. Püksivalik oli päris suur. Teine koht, kust olen endale ilusaid pükse tööle saanud, on Stroomi keskuses üleval korrusel mingi riidepood (taas slaavipärase valikuga). Sealt sain eelmsiel sügisel nii fliisist siseküljega paksud talvepüksid kui siidised kukkuvad püksid.
 
algataja *-le 20. september 2016, kl 11.45
väga tänulik - kõik siin naistekas ei olegi nilbed ega kadedad!
 
täna 20. september 2016, kl 11.47
lähen Estonia talveaeda ja kohe hoolega vaatan - seni pole kellegi jalas neid laiu pükse näinud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!