Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Moeabi
Mis BRÄNDI riideid kannate?
 
A 29. detsember 2010, kl 22.13
mida selles Noa Noa's nii head leitakse? Võibolla Eestisse siis ei tooda huvitavaid asju, aga Rocca al Mare kaubanduskeskuse poes jalutasin 5 minutit tiiru ära, midagi eriliselt ilusat või põnevat küll silma ei hakanud. Mul ei ole mingisugust väga eripärast stiili, aga vot seal midagi niivõrd kiiduväärset ka ei olnud. Kas asi on siis pigem kvaliteedis, või mis selles kaubamärgis nii mainimisväärset on? Kvaliteeti leiab ka mujalt...
 
igasugust 31. detsember 2010, kl 11.36
võtsin minagi siis oma kapi sisu ette selle pilguga,mis brände tegelikult see sisaldab? Siiamaani olen ikka vaadanud rohkem riideid endid ,kui brändi.
Pikad mantlid:Reflex,Divided,Promod,Klementi.
Poolmantlid:Sweetmiss,Dunnes Stores,Teddy`s Jeans.
Nahkjakid:Alvaro,NY Cargo,Outer Edge,Elena Antoniades(disainerjakk)
Lihtsad jakid:Hennes,Classic Woman,b.young,Vero Moda,Message,Cream.
Joped:Freesoul,Everton,Skorp Wear,Soaked,Vivien caron,Vila.
Enamus neid nimesid ei ütle mulle mitte midagi.
 
Styg 01. jaanuar 2011, kl 11.18
mulle ei ütle enamus siin teemas mainitud nimesid mitte midagi. ma nimelt olen täielik brändi-ignorant.... ja mina just nimelt ostan riided New Yorkerist ja Takkost ja Seppäläst. sest et odavad on ja lagunevad enne ära, kui tüdimus peale tuleb (sest ma olen nii loll küll, et tervet riiet ära visatud ei saa ja siis nutan ja kannan mingeid 10 aastat vanu teksaseid, millest ammu kopp ees on)

ainuke bränd, mida mu kapis palju on, on Vans.
 
uh 03. jaanuar 2011, kl 00.20
paljud on siin ikka täitsa tuutud. kui pluusi peal on suurelt ja sädelevalt kirjas Gucci v Armani, siis on see 99 prossa võlts. Vaadake korraks kasvõi antud brändide kodulehelt, millised need rõivad välja näevad- kui kollektsiooniga kursis ei ole, on väga raske pükste, pluusi vms firmat määrata. Ning enamik taolisest riietest peab kordi kauem vastu kui HM, Zara vms + materjali kvaliteet on hoopis midagi muud. Mina muide ei käi Guccis igapäevaselt ringi, kuid kui oleks võimalik, siis käiks. Pole mõtet maha teha riideid ainult seepärast, et enda rahakott ei kannata nende ostmist. Enamik siin hüppajatest pole elu sees tippbrändide toodangut käeski hoidnud...
 
igasugust 03. jaanuar 2011, kl 11.15
Absoluutselt välistatud et ma mingi Gucci või Armani poest elus sisse astun,iseasi,kui midagi sellist odavalt kaltsukast saan.Sellised massmoebrändid liiga ülemakstud asjad minu jaoks.Pigem panen juba raha juurde ja ostan tõelise moedisaineri autorieksemplari,mida on ainult 1,või lasen rätsepal õmmelda asja oma maitse ja idee järgi.Põhiliselt kannan siiski vintaget,kui tahan stiilselt massist eralduda.Igapäevaselt kombineerin huvitavaid asju kaltsuka brändist.
 
nõus 04. jaanuar 2011, kl 13.02
to uh
Nõus. Hapud viinamarjad siin paljudel? No ei ole aega mööda sekkareid ringi joosta, kui mõnel on, siis palju õnne. Ja et ülehinnatud? Eestlaste jaoks ilmselt küll aga vaadake nüüd natukene muu euroopa palgataset, ei ole ju ülemõistuse kallis eks.
 
igasugust 05. jaanuar 2011, kl 01.28
Ka selle Gucci asjaga võib sulle keegi tänaval vastu jalutada,pole eriti lõbus.Tööl igapäevaselt käivad t särk ja teksad küll ja 500 eur palgaga natuke kahju hakkab küll.Päris aus olles pole mind firmasildid kunagi huvitanud-ostan ,mis välimuselt meeldib,ka Sangar ja Klementi on ok.Palju ostan vintaget ebay UK-st.Üldse ei meeldi,et mingid brändid mulle maitset ette dikteerivad,meeldib olla ise loov,kombineerin ja otsin ise-olen originaalne.
 
S. 20. jaanuar 2011, kl 22.41
Olen super rahul H&M teksadega(kuigi oman ka nn.k6vema nimega teksasid)minule sobivad ja hind on ka sobiv 40 euro ringis ja peavad kaua vastu.Meeldib Morgan,Karen Miller....jne..Enamus riided ostan soodustuste aeg...Siis saab osta korraga mitu kokku sobivat eset ja ei pea nuputama millega sobiks kanda mis juba kodus olemas.Kotid ostan Minellist(Eestis vist pole seda toodangut)hind on kyll kopsakas aga kvaliteet ja vastupidavus tasuvad ennast.nahast kott u.120-180eurot.Esimene Minelli kott sai ostetud 3a.tagasi ja ikka nagu uus...SUPER! Mantel on MaxMaras soodukaga ostetud ja siis see aasta ka sai Benetonist helesinine mantel ostetud..olen rahul.Pesu sobib H&M,Etam ja Chantelle(sooduka aeg :-D ).Kingad aga erinevatest poodidest:oluline,et oleks nahast ei mingit vakstut-Teeb jalgadele liiga.GUESS ei meeldi,kuidagi haraka stiil aga kes v2ljakannab palun v2ga...Vahest veab saab ka nn.P2randust(s6brantsidega vahetust)mis yhele vana see teisele uus :-D Arvamus siis,las igayks ostku endale sobiv riietus ja ka rahakotile vastav,peaasi,et oleks koosk6la endaga ja rahulolu.
 
ehee 22. jaanuar 2011, kl 20.34
gucci ja armani teevad väga ilusaid riideid, ostaksin hea meelega, kui raha oleks rohkem. kuid mulle ei meeldi näiteks enamik dolce&gabbana riideid (mida nagunii ei raatsiks osta), samuti ei meeldi guessi naisteriided.

ise ei kanna riideid eriti brändide järgi, kapis on neid ühest äärmusest teiseni: miumiu, belstaff, diesel, calvin klein, miss sixty, hilfiger, bastion, ivo nikkolo, esprit, topshop jne. kallimate firmade riided ostetud üldiselt 50% või suurema soodukaga.
 
Lulu 21. veebruar 2011, kl 17.36
Viimasel aastal on juhtunud, et olen enamjaolt läinud üle Ivo Nikkolo peale. Ilmselt on seda vanust ka ja pean esinduslikum välja nägema. Valin välja need, mis minu stiiliga sobivad ja mis meeldivad. Ostan asju, mida saaks ka 5 aasta pärast kanda ja mis ka siis meeldiksid. Mingit trendiga kaasaminemist ei harrasta. Hinnaklass on mulle sobiv. Teksad juba aastaid ainult Diesel, mida ostan Itaaliast (meie poed löövad pool hinnast vähemalt otsa).
 
mhh 28. veebruar 2011, kl 01.47
Minu lemmik on armani
 
stiilne siiri 28. veebruar 2011, kl 11.06
Kus on ikka jõukad naised kokku sattunud et jaksavad 5000 -st kleiti ja tonniseid sokke lubada. Pole hullu, mul ka üks selline tuttav kes ostab tavalise puuvillase t-särgi hinnaga mis on mõne mehe kuupalk, tuttavad naeravad pihku, aga naine ise on üliuhke. Tegelikult... iga oma asi. Mina pole kunagi vaadanud riideid firma järgi, ikka riideeseme enda. Millegipärast suudan ikka leida üli lahedaid asju mis maksavad ise alla saja krooni, kõige uhkemad ja kallimad asjad on kapis ehk 300 krooni eest soetatud. Ja ma ei kuluta üldse tunde shoppamiseks, lihtsalt on silma asju kokku sobitada. Olen korduvalt kuulnud tuttavate ahhetusi et kust sa küll nii ägeda asja said. Vastus jääbki täiesti tavaliste poodide või kaltsukate päralt. Ja kvaliteet, kallikesed, on Teie enda teha KUIDAS riideid pesete, hoiate ja kannate!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!