Teema-algatajale: mulle on üks inimene võlga 300 000 EEKi ja abikaasale ollakse võlga 10 000 EEKi, ja seda aastast 2000, kus EEK oli väärt raha!!!, pole veel selle peale tulnudki, et kohtusse minna ennast naerualuseks tegema. Kas oled kunagi käinud kohtus hagi esitamas? Tead või kujutad sa endale üldse ette, mis sind seal ees ootab? Mina olen käinud, kuna polnud teist väljapääsu, aga mitte võlgade pärast, meil oli maja peremehega kohtugeiss, kui taheti meid koos lastega välja tõsta enne uue korteri saamist. Andsin asja kohtusse, see oli kohutav närvide ja raha kulu, see oli jubedam kui mistahes õudukas, aga õnneks oli meil hea advokaat ja me võitsime, pidimegi võitma, teisiti poleks juhtunudki!
Raha peale ma sülitan ja kohtukulusid ei pidanud ise kandma, aga närvid on sellest lõplikult läbi. Siiamaani annab see kohus tunda.
Kuna sa soiud siin 500 euro pärast ja oled nii väge täis, siis eeldan, et sul pole ilmselt raha ja oled nö. vaene inimene, seega õpetan - sinul pole kohtus küll mitte midagi teha, saad närvišoki ja jääd üldse kõigest ilma. Unusta see kohus, kohtukäigud jäägu ikka rahakatele, mis siin salata :(
Ja kantpead unusta kohe - saad 100 tk. kohe vastu, nii et rahune maha, kulla inimene, sa saad selle oma 500-se kusagilt mujalt kah kätte, tööd tehes vast.