Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Laimamine
 
Nadja 18. aprill 2012, kl 10.21
Lugu selline, et leidsin omale kuti. Kõik on meil hästi, kuid kuti eksämm saadab mulle ähvardavaid ja solvavaid kirju. Alguses oli see naljakas kuid nüüd hakkab see juba närvidele käima. Üks litsitamine ja hooratamine kogu aeg. Olen kuulnud, et laimamise eest saab ka inimest kohtusse anda. Küsimus selline, et kas laimamise tõestamiseks piisab kirjadest ja kas selle asjaajamine üldse tasub end ära?
Kas kellelgi on millegi sellisega kogemusi?
 
d 18. aprill 2012, kl 10.34
ära siis loe neid kirju
 
parim ravi 18. aprill 2012, kl 11.58
kui kutt abiellub sinuga, siis ei vasta selle naise sõnad tõele

seni aga võta seda kui otsest kriitikat, mis on seega põhjendatud
 
nadjale 18. aprill 2012, kl 12.04
mõned inimesed on lihtsalt kurjad , õelad, kibestunud.
ära võta südamesse.
 
m 18. aprill 2012, kl 12.05
Kui kirjad tulevad e-mailile, siis blokeeri saatja ära. Kui saadab tavapostiga, vii postkontorisse märkega - adressaat ei ela antud aadressi. Kui kirjadetulv jätkub, tee politseile avaldus, kirjad on piisav asitõend.
 
Cybaramoor 18. aprill 2012, kl 13.49
Kahjuks/õnneks pole kogemusi ja ei saa asjaliku nõuga aidata. Kohtusse pöördumine ilmselt oleks liiga äärmuslik, mõeldav ehk siis kui oleks põhjust nõuda suuremat summat kompensatsiooni näiteks avaliku laimu eest (olles ise tuntud ettevõtja või avaliku elu tegelane). Aga proovi uurida, kas politsei võtaks sellise asja menetlusse ja teeks tädile kasvõi hoiatava telefonikõne. Mõne mammi bravuuri peaks see küll maha võtma.
 
saab nii 18. aprill 2012, kl 15.54
võid ju pöörduda politseisse ja taotleda sellele inimesele lähenemiskeeldu enda suhtes - et ei tohi saata sms-e ega meile ja ei tohi rääkid aja viibida su lähedal.
kui rikub siis saab karistada.

mõnele memmele piisab sellestki
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!