Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
vara arestimine
 
pätu1111 09. mai 2012, kl 03.46
mure siis selline et jäin töötuks ja võtsin paarist kohast sms ehk kiirlaenu ja nüüd nende tagasi maksmise tähtaeg kõvasti üleläinud ning viimases kirjas kirjutas monetti kiirlaen et kui koheselt summat ära ei maksa siis läheb asi kohtusse ning arestitakse minu vara ehk siis korter mis minu nimel on kui ruttu see toimub et kaua neil aega läheb enne kui minu vara ära arestitakse??
 
aadu 09. mai 2012, kl 06.04
Oleneb kui kiiresti kohtuveskid selle sinu jama jahvatada võtavad. Pakun, et jõuluks oled kuuse all.
 
vastus 09. mai 2012, kl 07.19
võlg tuleb ära maksta ja seega ära jää ootama, kuni asi on kohtus (siis tulevad kaela veel kohtukulud) ja seal edasi täiturile koos täituritasude jms.
võta kohe monettiga ühendust ja paku mingit kokkulepet, kasvõi osade kaupa hakka maksma. Muidu kasvatad nende lisakuludega endale tõesti sellise võla kaela, et jäädki korterist ilma.
aga kui passid edasi näpud suus - siis võid heal juhul jah jõuludeks omak odust ilma olla (heal juhul).
 
Tork 24. mai 2012, kl 12.25
See kiirlaenufirma peabki ju kohtusse minema kui ise sa ära ei maksa, aga ega nad eriti pole huvitatud, seal on neil suuri probleeme oma üüratute protsentide nõudega, sel põhjusel peedistavadki ja ähvardavad. Peale kohtuotsust kui kohe ära ei maksa, tuleb täitur, tshekkab su kontod läbi esmalt, kui seal null, paneb korterile tõkendi, aga seaduse alusel - seda pead ise neile tagumikku taguma, läheb teises järjekorras võlanõude rahuldamise katteks vallasvara, igasugune kodune träni ja alles selle puudumisel või vähesuse korral korter kinnisvarana.
 
öh 24. mai 2012, kl 14.47
Tork Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aga seaduse al
> usel - seda pead ise neile tagumikku taguma, läheb
> teises järjekorras võlanõude rahuldamise katteks
> vallasvara, igasugune kodune träni ja alles selle
> puudumisel või vähesuse korral korter kinnisvarana
> .

Just, tee see lollus ka veel. Kui sul mingit eriliselt ihaldusväärset vallasvara pole, siis võib täitur tõepoolest teha mingi enampakkumise ja võileivahinna eest kogu krempli realiseerida, (loota, et sellisel täituri pakkumisel keegi mingit head hinda hakkab maksma, on küll ülim naiivsus, hea kui täitur oma pakkumise korraldamise tasudkaetud saab) ja siis müüb lõpuks ikkagi korteri ka maha. Nii et siis oled ilma nii korterist, kui muus tränast.
 
Tork 24. mai 2012, kl 15.44
Point on selles, et kogu see sürr annab sulle lisaaega tegutsemiseks ja papisebimiseks, muud eesmärki polegi...korter on sinu ja selle kallale minnakse viimases järjekorras.
 
öh 24. mai 2012, kl 17.01
Tork Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Point on selles, et kogu see sürr annab sulle lisa
> aega tegutsemiseks ja papisebimiseks, muud eesmärk
> i polegi...korter on sinu ja selle kallale minnaks
> e viimases järjekorras.

No kohtusse minek ja otsuse jõustumine ja kohtutäituri tegutsema hakkamine jne. ei toimu ju ka päevapealt. Kui selleks ajaks pole suutnud oma võlgadega ühele poole saada, siis see lisaaeg, mis sealt saad pole küll nimetamist väärt. Ainult võlga kasvatad sellega suuremaks, ega siis täitur selle vallasvaraga ka niisama heastsüdamest jahmerdama ei hakka, need kulud nõutakse ka sult veel sisse. Isegi kui midagi maha müüa ei õnnestu, kulusid saad ikka juurde.
 
muig 26. mai 2012, kl 23.52
Kuidas sa võlga enam suuremaks kasvatad kui otsus on jõustunud ja seal on kirjas konkreetne summa, mille välja käima pead ? On debiilid siin koos ikka.
 
öh 28. mai 2012, kl 00.05
muig Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas sa võlga enam suuremaks kasvatad kui otsus
> on jõustunud ja seal on kirjas konkreetne summa, m
> ille välja käima pead ? On debiilid siin koos ikka
> .

Debiil muig - sa õpi enne sõimlema hakkamist pisut ajusid kasutama. Kohtutäituri tasu EI OLE kunagi kohtuotuses kirjas, see lisandub alati väljamõistetud summadele, kui kohtuotsust vabatahtlikult ei täideta, ja sellega peab tegelema hakkama täitur. Ja mida rohkem täitur sinuga peab tegelema seda suuremad need summad on, mida ta endale nõuab.
 
muig 28. mai 2012, kl 14.33
No on ikka täisdebiilid, täitur keevitab kohe menetluse alguses oma tasu nõudele otsa ja sa saad ise kah selle väljaarvutada kui soov on ja kui kohe ära maksta ei soovi otsuses näidatud summat, kuidas saab miskeid lisakohustusi veel tekkida ? Ajuvaba seltskond koos ikka.
 
öh 28. mai 2012, kl 16.50
muig Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No on ikka täisdebiilid, täitur keevitab kohe mene
> tluse alguses oma tasu nõudele otsa ja sa saad ise
> kah selle väljaarvutada kui soov on ja kui kohe ä
> ra maksta ei soovi otsuses näidatud summat, kuidas
> saab miskeid lisakohustusi veel tekkida ? Ajuvaba
> seltskond koos ikka.

Ära täna enam peale võta ja mine maga kaineks.
 
O 30. mai 2012, kl 21.48
Ma ei usu, et asja kohtusse jõudes kinnisvara müük niipea toimub ja jõuluks ei pea ka kuuse alla kolima. Pakuks välja, et kui probleem on selles, et on vaja võita aega (näiteks raha korjamiseks), siis saab abi mõnest õigusbüroost. Näiteks sarnases probleemis sain abi Omena Õigusbüroost (OMENA.EE) ja seda suht soodsa hinnaga. Praegu on neil ka Facebooki kampaania, millega on võimalik saada veebinõustamist täiesti tasuta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!