Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Mees tahab pangalaenu "üle lasta "...
 
Salme 12. juuni 2013, kl 20.03
Tere,andke nõu,mida teha mehega,kellel on pähe tulnud mõte,et ta ei kavatse meie yhiselt võetud pangalaenu tagasi maksta...raha tal olemas..aga tal pohhui kõigest..kui räägin,et kirjutame laenu siis eraldi,mida pangas saab teha kui koos minna,siis saan sõimata,et sellist juttu ta enam kuulata ei taha...yhesõnaga ta määrib ka minu nime ja vaata,et peangi hakkama yksinda laenu tagasi maksma...mida sellise hulluga teha????
 
kohtusse 12. juuni 2013, kl 20.20
vaid kohtusse aga see saab olema pikk ja vaevaline tee, teada ju kui vaevaliselt meie kohtukivid jahvatavad:(
 
to Salme 12. juuni 2013, kl 20.22
Pöördu kindlasti pädeva õigusabi teenuse osutaja poole.
 
gg 12. juuni 2013, kl 20.22
üksi maksad lõpuks. nutad ja maksad, midagi pole teha.

ja jälle targem - ei tasu kellegagi koos rahalisi kohustusi võtta. ainult endas võib 100% kindel olla
 
.. 12. juuni 2013, kl 20.23
Nüüd enam ei olegi midagi teha. Tuleb Sul maksta kui tema seda ei tee ja Sa ei taha, et Sinu nimi määritud saab. Sa ju teadsid, et igasuguseid asju võib juhtuda, kui ühisepangalaenu võtsid. Järelikult võtsid ise vabatahtlikult ka sellega kaasneda võivad jamad omale kraesse.
 
.. 12. juuni 2013, kl 20.26
mehed pole kunagi süüdi
 
Salme 12. juuni 2013, kl 20.37
Jahh,loll olin..loll saab ju kirikus kaa peksa...aga kyll ta saab kõik selle halva tagasi,mis mulle teeb..ja pealegi ma helistan Laenuosakonda ja räägin sinna oma murest..või lähen kasvõi panga direktorini välja :-(
 
derges 12. juuni 2013, kl 21.10
kallis inimene, ära aja naerma...panga direktorini...sinna sind lihtsalt ei lasta, selleks on muud tegelased palgatud.
 
--- 12. juuni 2013, kl 21.13
No just see naljakoht, et laenuosakonda ja direktorile halama. Kellele sa nüüd kaebad. Ise oled vastutuse võtnud. Enne oleks pidanud mõtlema.
 
Salme 12. juuni 2013, kl 21.35
Vastutuse võttis ka mees..nii,et tema peab oma tegude eest vastutama samamoodi,mitte ainult mina..ja mis seal imelikku kui laenuosakonda helistan ja nad laenu eraldi kirjutavad
 
jummel 12. juuni 2013, kl 21.40
kui dokumendid olemas ja mõlemate allkirjad neil laenuvõtmisel siis saad midagi tõestada aga muidu ütleb veel see mees et ei tunnegi sind, nähtud selliseid.
 
Salme 12. juuni 2013, kl 23.08
Laenulepingu mõlemad pooled minu käes ja seal peal kaa tema nimi :-D
 
hähh 12. juuni 2013, kl 23.34
panka ei huvita absoluutselt, kes teie laenu tagais maksab, sina või mees. Panka kaebama minnes teed ennast ainult lolliks.

Juristi juurde pead minema abi otsima, mitte panka lolli mängima.
 
Salme 13. juuni 2013, kl 12.25
Jurist saadab kohtust abi otsima..aga kohtu peale see kodanik irvitab vaid..
 
hähh 13. juuni 2013, kl 21.09
Salme Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jurist saadab kohtust abi otsima..aga kohtu peale
> see kodanik irvitab vaid..

no siis polegi muud varianti, kui maksa. Teinekord oled targem ja selliste mölakatega koos laenu ei võta. Aga panka minek on küll täiesti mõttetu. Pank tahab oma raha saada, aga kuidas teie omavahel laenumakseid jagate, see on ainult teie omavaheline probleem. Pank siia küll ei sekku. Või siis niipalju, et kui ühelt raha ei laeku, siis nõutakse teise käest ja kõik. Ja kui teine ka ei maksa, siis minnakse vara kallale, kusjuures võetakse sealt, kust kergemini kätte saab.
 
hehh 13. juuni 2013, kl 22.48
pank teeb hea meelega selle lepingu snu nimele ja kasseerib selle eest sult suure summa ka veel lisaks sisse, ära sed aküll tee
 
Salme 14. juuni 2013, kl 15.09
Siis teeme nii nagu suured kelmid...olen vaene nagu kirikurott ja midagi võtta minult pole :-D
 
lase käia 14. juuni 2013, kl 17.40
Salme Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Siis teeme nii nagu suured kelmid...olen vaene nag
> u kirikurott ja midagi võtta minult pole :-D

Jah, kohtutäitur jätab sulle alles isiklikud asjad. Kõik muu müüakse oksjonil maha. Raha saad edaspidi ainult sulas liigutada, sest pangakontod arestitakse. Kui tööl käid, siis hakkab ka töötasust kõik mis üle miinimumi kohe täiturile minema jne. On ju tore elu niimoodi.
 
did_266272 15. juuni 2013, kl 16.08
Kui mees on kaastaotleja ja sina ei maksa (sinu arvel pole lihtsalt maksekuupäeval vajalikku summat), siis minnakse kaastaotleja arve kallale ja võetakse sealt vajalik summa.
 
no 15. juuni 2013, kl 22.19
no ilmselgelt on antud juhul mees põhiline maksja. Seega kui ta maksta ei kavatse, ju ta siis on hoolitsenud, et arvel raha poleks. Üldjuhul pank võtab ise arvelt õigel kuupäeval vajaliku summa maha.
 
Teadja 16. juuni 2013, kl 19.03
Pank võib automaatselt võtta sinu arvelt raha maha,kuhu palk läheb,juhul kui on sama pank ikka.Kui pank oma rahasi ei saa õigeaegselt,siis hakkavad viivised jooksma.
Kui muutud kiriku rottiks,siis pank annab Inkassole üle ja läheb kohtusse.Kohus juba võib arestida su kontod ja õelda tööandjale,et su palgast kinni peetakse raha.
 
no 16. juuni 2013, kl 21.56
Teadja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui muutud kiriku rottiks,siis
> pank annab Inkassole üle ja läheb kohtusse.Kohus j
> uba võib arestida su kontod ja õelda tööandjale,et
> su palgast kinni peetakse raha.

Pank ei anna midagi inkassole. Pank teab väga hästi, kui mõttetud need inkassotegelased on. Pank läheb ise kohtusse ja võidab seal ilma kahtluseta ja siis läheb asi kohtutäituri kätte, kes siis arestib pangakontod, saadab nõude tööandjale palgast kinnipidamiseks, arestib varad jne.
 
Teadja 16. juuni 2013, kl 22.27
Salme lugu toimub Inglismaal,siin pole kohtutäitureid,siin on teised seadused,Inglismaal hakkab Inkasso tegelema algul,kui hakkama ei saa,ega kokkuleppet ei saa,siis läheb kohtusse,selleks vaja eesti keele tõlki,seda on siin väga raske leida,võib minna 6kuud,kuna saab hakata arutama.Mees läheb riigist minema ja jääbki kõik kohustused Salme kaela,sealt suppist välja tulla on võimatu,kui ei lahku riigist.
 
Salme 17. juuni 2013, kl 00.24
Oii,kus tuli tark välja..kus sellel mehel ikka minna,sest eestis ta kaa omadega pees ja nii kergelt ta ei pääse..kyll Jumal näeb kõike ja karistab...
 
Teadja 17. juuni 2013, kl 07.17
Ega mees ei pea,siis Eesti minema.Maailm on suur ja avatud igale poole.Kes see Jumal on?Kohus võib teda vaid karistada,mitte keegi muu!!!
 
heh 17. juuni 2013, kl 11.55
Teadja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Salme lugu toimub Inglismaal,siin pole kohtutäitu

Kus see küll kirjas oli? Mitte ei leia, et Salme selle kohta sõnakestki poetanud oleks? Aga kui tõesti nii, siis on küll ülim totrus tulla eesti foorumisse kaeblema inglise pankade üle...
 
miks 17. juuni 2013, kl 12.49
kaebad siis siin ning muretsed, kui jumal karistab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!