Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Võlgnikule on tehtud kustutamishoiatus
 
Mures 27. juuli 2016, kl 11.28
Meile on võlgu üks ettevõte, kellele on aastaaruannete esitamata jätmise pärast tehtud kustutamishoiatus ning kustutatakse järgmisel kuul.
Kuidas me peaks toimima, et oleks veel lootus oma raha kätte saada.
Kas saame kustumist kuidagi ära hoida vms.?

On ehk kellelgi kogemusi.
 
kogemus 27. juuli 2016, kl 11.57
Lihtne vastus on et ei saa ja ei ole mõtet.
Kui oled nõus maksma ehk siis mõtleks võibolla mingi skeemi välja. Aga õhku jääb ikkagi variant et sellel ei ole mõtet.
Allavett lastakse firma, mille vastu huvi puudub, tegevust pole ja on võlad, vara pole. Mitte kunagi ei lasta nii kaugele firmat, kus on vara.
 
sarnane 27. juuli 2016, kl 12.56
kuidas see kustutamine õigupoolest käib kui maksuvõlgasid ei ole, varasid peale osakapitali ei ole, aga on jah võlad tarnijatele ? kas tõesti sellisel juhul on nii lihtne kustutamine, tehakse see ära ja ongi kõik? omanikule isegi ei tehta trahvi? mis tähendab et ei ole mõtet? kui mul on sealt firmast ikka rahasid saada, kas ma ei saa selleks siis mitte midagi ette võtta? likvideerimisel määratakse ju keegi asjapulk kellel pean mina kui võlausaldaja teatama, et mul on sellest firmast nii ja nii palju raha saada. ja kui sealt kuskilt seda võtta pole, mis siis? siis ongi otsad? tema võlgadest prii kuna isegi kustutakse firma hoopis ära ja mina imegu näppu? kas eesti riigis on tõesti asjad nii hullud siis juba?
 
rmp 27. juuli 2016, kl 16.41
Kustutatakse isegi maksuameti võlgadega. Tegin raamatupidamisi ühele ja temal juba niimoodi kaks firmat kustutatud,. Olid võlad nii hankijatele kui ka maksuametile. Vara üldse polnud ja tegevust ka mitte.
Ausalt öelda ikka päris tigedaks teeb küll.
 
kogemus 27. juuli 2016, kl 17.06
Kirjutasin oma kogemuste ja teadmiste põhjal.
Loomulikult, kui klient ikkagi mingit menetlust soovib ja minu teenuse eest maksab, siis võin ka selle asjaga tegeleda.
 
sarnane kogemus 27. juuli 2016, kl 17.49
Kohus teeb kustutamishoiatuse mis avaldatakse Ametlikes Teadaannetes ja sellest alates on 6 kuud aega esitada pretensioone likvideeritava asutuse vastu.
did_276662 27. juuli 2016, kl 18.38
Ei ole mõtet, sellest ettevõttest ei saa midagi kätte, see kustutatakse registrist ära ja nii on. Arvatavasti pole selle juhatuse liikme volitused enam kehtivad, st ettevõte on ilma juhatuseta ja sellisega asjaajamine on lootusetu üritus. Kanna oma võlg maha. Tean, et valus, aga hakata veel maksma õigusabi eest sellises lootusetus asjas on mõttetu kulu. Selliseid tüngasid tehakse kogu aeg. Mu ettevõte on saanud kümnete tuhandete eurodega niimoodi vastu pükse, see ongi ärai. Ja muidugi teeb tigedaks kui tüngategija maasturiga sulle linnas vastu kimub. Aga - selles maailmas on reegel, et mis teisele teed, tuleb endale tagasi, küll need tüngategijad leiavad ka kord omasuguse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!