Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
kumb otsus oleks targem
 
reili 27. juuli 2016, kl 13.07
sarnane teema ühega eelmistest teemadest . ettevõttele on tehtud kustutamishoiatus kuna tema aastaaruanded on esitamata . mis on lohaka ettevõtja suhtes parim lahendus talle , kas see kui äriregister ta kustutab või ise alustab vabatahtlikult kustutamist ? häbi tunnistada aga olen ise selline ettevõtja ja ei tea kuidas on minu jaoks kõige parem . ei ole huvitatud aruannete esitamisest sest raamatupidajat mul pole ja ei tahaks enam võtta ka . enda arvates ei ole ma kellelegi võlgu . raha kassas on natuke aga sellest ei jätku osakapitali sissemakse tagastamiseks või seda ei saagi enam tagasi ? midagi rohkem mul polegi . tühjad pihud nagu öeldakse
 
Minister 27. juuli 2016, kl 17.59
See on kui loll teeb ettevõtte. Kõigepealt vaja trahvid mis päris suured ära maksta. Riiklikud trahv ja võlad kanduvad edasi juhatuse liikmele ka siis kui enam ei ole juhatuse liige. Ei loe firma kustutamine, võlgu oled ikka edasi. Varem või hiljem koputab inkasso uksele!
did_276662 27. juuli 2016, kl 18.33
Hahaa, no ei ole ikka küll nii nagu eelmine kirjutas! Kõige lihtsam ja kiirem viis firmast lahti saada ongi just nii, et register kustutab ära. Seda võtet kasutavad laialdaselt firmade likvideerijad ja eesti äriseadust on just sellepärast kritiseeritud, et sellisel viisil saab kiirelt ja mugavalt ettevõttest lahti.
Ühesõnaga tee nii - võta vastu osaniku otsus, millega määratakse juhatuse liikme volituste tähtajaks näiteks üks kuu või nii lühike periood kui võimalik on arvestades kujunenud olukorda. Siis otsus ruttu rik.ee kaudu üles ja looda ja oota, et äriregister muudatuse ära teeks. Siis kui see tähtaeg saab läbi, siis juhatuse liikme volitused aeguvad. Uut juhatuse liiget ei määra. Äriregister kustutab ettevõtte registrist, kuna juhatuse liiget enam pole, siis pole kedagi, keda selle ettevõtte pärast tülitada. Ja ongi rahu majas.
Kui ise hakkad livideerima, siis maksad igasugu lõivud ja saadad avaldusi ja avaldad ametlikes teadaannetes, jne. Jamad sellega vbla terve aasta veel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!