Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Pidev masendus ja deprekas jms.
 
16.-aastane neiu 01. august 2018, kl 14.22
Selline mure on, et mul on tugev masendus pikka aega ja miski ei aita (jalutamine jms sellised asjad, mis tegelt aitama peaks), olen endassetõmbunud, tahan üksi olla ja ei taha kellegagi suhelda. Ss mul nagu ei õnnestu ka üldse mitte miski, alati kõik, mis ma teen, kisub imelikuks, w üldse läheb viltu w halvasti. Tundub, et kõik on minu vastu. Kodustega suheldes ei saa peaaegu üldse ilma tülideta hakkama, kutsekas mul sõpru pole ja ega ma ei tahagi. Isegi poistega ei taha suhelda (mõned koolikaaslased, nii poisid kui tüdrukud üritavad, aga mul pole tahtmist). Mõtlen ka pidevalt enesetapule ning ka üritanud seda teha ja kodused ei taha või ei suuda seda mõista, arvavad, et need kes enesetapukatseid teevad w sellele mõtlevad, on hullud ja sellised tuleb hullumajja panna. Ma lic üldse enam ei suuda. Kogu maailm on mulle selja pööranud ja ma ei taha üldse mitte midagi. Suhelda veel eriti. Ma ei lase kedagi endale ligi ka. Füüsiliselt, ma mõtlen. Ja olen üldse kinnine ega ei räägi kellelegi oma asju. Mulle jääb juba mulje, et teised (kodused, kui inimesed koolist) üritavad mu eraellu sekkuda. Nad võiks mind juba ükskord rahule ka jätta, et elagu oma elu ja mina elan oma elu ilma nendega tihedalt suhtlemata, mis mind närvi ajab (see ei tähenda, et ma oleks mingi hull w närvihaige), aga ei. Kõik on siin nagu kõikide asi.
 
Ja 02. august 2018, kl 09.19
misssugust õigusabi sa sooviksid?
 
16.-aastane neiu 02. august 2018, kl 13.28
No ma ei tea isegi kuhu abi otsima minna ja isegi teaks, ss kuidas nad mind aidata saavad?
 
adv 03. august 2018, kl 12.39
Ole hea ja otsi internetis Amori leht üles. Leiad sealt kontaktid, kellele mure ära rääkida. Soovi korral on paremal ka link "Küsi Nõu", kus saad põhimõtteliselt anonüümselt nõu küsida.
moderaator2 06. august 2018, kl 11.18
Tere, hea teemategija.

Lisan siia Eluliini emotsionaalse kriisiabi kontaktid. Helista neile. Vastavad inimesed, kes oskavad sulle abi anda:

https://eluliin.ee/emotsionaalse-toe-telefon

Juhul kui sa ei saa mingil põhjusel seda lehekülge avada, siis siin on info ka eraldi:

Avatud õhtuti alates 19.00 kuni 7.00 hommikuni.

eesti keeles 655 8088

vene keeles 655 5688

Emotsionaalse toe telefon on inimestele, kes on emotsionaalse kriisi seisundis, depressioonis, tunnevad sügavat muret kaotuse ja leina tõttu, tunnevad üksindust, kannatavad vägivalla all, kogevad mitmesuguseid suhte ja perekonnaprobleeme, sotsiaalseid raskusi või soovivad elust lahkuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!