Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Kauba kättesaamine
 
Veronika 12. september 2018, kl 20.00
Tellisin USA-st jope. Jope on makstud, tuli ka tollimaks maksta. Käisin tolliametis, sain sealt nõutava summa kohta paberi ja maksin pangas ära. Mitu päeva on möödas, aga kaubast ei kippu ega kõppu. Mismoodi ma oma tellitud asja lõpuks kätte saan? On kellelgi kogemusi väljastpoolt EL-i tellitud kaubaga?
 
raks 13. september 2018, kl 06.32
Mina ostsin iinast mingi jubina. Jälgisin ise kauba liikumist netis ja kui kohal siis läksin samal päeval tolli maksma ja pärast seda ise postkontorisse järgi. Omniva teade paki saabumisest toodi mulle postkasti 5 päeva hiljem. Ma olin juba unustanud kogu ostu kui omniva mulle teate tõi. Tõi pealinna ühelt tänavalt teisele. 5 päeva tõi....
Maaks 13. september 2018, kl 14.15
Kas sa ainult maksid või täitsid ära ka tollideklaratsiooni? Kui viimane tegemata, siis kaupa sa ilmselt kätte ei saa (võis muidugi juhtuda, et tolliametnik tegi selle sinu eest, see "sain sealt nõutava summa kohta paberi" võib tähendada et deklaratsioon on tehtud).
Miks te üldse kuhugile kohale läheta - kõike saab ju läbi e-maksuameti palju mugavamalt teha?
https://www.emta.ee/et/eraklient/reisimine-saade...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!