Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Soovin leida
 
Selma 15. november 2007, kl 12.26
Nimelt on kadunud üks isik,tean tema nime ja ik,aga tema nime alt otsingus ei leia ei uut elukohta,ega pole ka telefoni nr.Tean,et ta läks maale(kuskileEestis)ja see on ka kõik. Kuidas ma saaksin isiku leida? Kui keegi oskab öelda,kuidas otsida,siis olen väga tänulik abi eest.
 
Salme 15. november 2007, kl 12.28
Mis siis muud, kui külast külla, tarest tarre.
 
Mia 15. november 2007, kl 12.31
Linnalehte?
 
Selma 15. november 2007, kl 12.39
Ma ei saa hästi aru kuidas saaks linnaleht aidata?
 
. 15. november 2007, kl 16.07
Esiteks milleks sul teda vaja leida on?
Kui on normaalne põhjendus, siis on olemas vastavad ametkonnad, kus vajalik info olemas.
 
Selma 15. november 2007, kl 16.56
Mis tähendab normaalne põhjendus?Sündüürnik on ja ei ela korteris juba mitu aastat,asjad on sees aga inimesest ei kippu ega kõppu.Kas tõesti ainult politsei või kohtu kaudu on võimalik otsida.Äkki PUNKT oskad täpsustada,või hiilgasid niisama oma "tarkusega"?
 
Salme 15. november 2007, kl 17.25
Jah Selma, ainuke võimalus on politsei või kohus. Isikuandmed, ka sinu omad, on seadusega kaitstud. Võid uurida AS Andmevarast, nemad peavad rahvastikuregistrit.
 
killu 15. november 2007, kl 20.50
oleneb milleks vaja. kui sugulane siis lihtsam. kui on sul olemas mõistlik põhjendus, siis uuri sellest kohalikust omavalitsusest, kus ta viimati elas. sinule teadaolevalt siis. kui kodanik elukohta vehatb siis linn peab selle registreerima.
 
Salme 15. november 2007, kl 21.05
No tere jutt, killu!
Kust teab kohalik omavalitsus, kus inimene viimati oma elukoha registreerinud oli, seda kus ta nüüd võib elada?
Kui kodanik elukohta vahetab, ei pea ei linn ega vald seda registreerima. Kohalik omavalitsus registreerib sinu elukoha vaid sinu soovil. Ja kohustust oma elukohta registreerida ei ole.
 
kuule selma 16. november 2007, kl 00.44
äkki otsid mind, ma ka sundüürnik ja ennast Tallinnast välja kirjutada ei kavatse, enne kui kolimistoetuse linnalt saan - veerand milli! :))))) Kus tänaval sa perenaine ja omanik oled, ahh, vana ahv???
 
Selma 16. november 2007, kl 07.19
to kuule!!!Mina otsin inteligentset vanaprouat,aga sina kuule oled mingi värd.Isegi sellel lehel on ajukääbikud!
Vabandage,et häirisin küsimusega.Ma arvan,et lollakad võiksid mingi oma teema all kobiseda.Õigustest te küll midagi ei tea,istu edasi maal ja oota oma kompetsatsiooni,sinusugused ainult almustest elavadki.Et sa veerand milliga õndsaks saaksid!!!Palun ärge vastake,kui ainult sapp suust välja tuleb!
 
Selma 16. november 2007, kl 07.47
Muidugi tänud Salmele,kes ei pidanud oma vastuses viha ja tigedust väljendama.
 
Selmale 16. november 2007, kl 11.08
Ta peaks ju mingit üüri ja kommunaalmakseid kuhugi maksma, uurige sealtkaudu. Kellele ja kuhu maksab ja kas saaksite praegust elukohta nende käest teada. Rohkem ei oska midagi soovitada.
 
kuule... 16. november 2007, kl 11.12
Ma olengi intelligentne vanaproua ja maal ei ela, elan ikka Tallinnas!!! Aga sina, Selma, nime järgi peaksid ka olema soliidne vanaproua, aga suust, ei käest!! tulid sõnad: värd!, ajukääbik!, lollakas!, elavad ALMUSTEST????ei saa aru, millest räägid, mis almustest ma elan? Ah????
No ja kas oled siis intelligent või? Küll ei ütleks!
Vana ahv oled, ja selleks jäädki, ja need "endised omanikud" just sinusugused ongi!!! SELMA, on ikka nime endale välja mõelnud!!!
 
.................. 17. november 2007, kl 09.38
Mulle tundudb teemaalagataja ise väga ebameeldiv inimesena, seega ei hakka ka lähemalt seletama, kuidas saab need andmed teada.
 
targutaja 17. november 2007, kl 20.38
ega polegi nii kerge neid andmeid saada, sest ta võib elada ju tervislikel põhjustel kusagil sugulaste juures ja kui sissekirjutus on sundüürnikuna oma korteris ei leiagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!