Õigusabi
Soovin leida
Selma 15. november 2007, kl 12.26 |
. 15. november 2007, kl 16.07 |
Selma 15. november 2007, kl 16.56 |
Salme 15. november 2007, kl 17.25 |
killu 15. november 2007, kl 20.50 |
Salme 15. november 2007, kl 21.05 |
No tere jutt, killu!
Kust teab kohalik omavalitsus, kus inimene viimati oma elukoha registreerinud oli, seda kus ta nüüd võib elada?
Kui kodanik elukohta vahetab, ei pea ei linn ega vald seda registreerima. Kohalik omavalitsus registreerib sinu elukoha vaid sinu soovil. Ja kohustust oma elukohta registreerida ei ole.
Kust teab kohalik omavalitsus, kus inimene viimati oma elukoha registreerinud oli, seda kus ta nüüd võib elada?
Kui kodanik elukohta vahetab, ei pea ei linn ega vald seda registreerima. Kohalik omavalitsus registreerib sinu elukoha vaid sinu soovil. Ja kohustust oma elukohta registreerida ei ole.
kuule selma 16. november 2007, kl 00.44 |
Selma 16. november 2007, kl 07.19 |
to kuule!!!Mina otsin inteligentset vanaprouat,aga sina kuule oled mingi värd.Isegi sellel lehel on ajukääbikud!
Vabandage,et häirisin küsimusega.Ma arvan,et lollakad võiksid mingi oma teema all kobiseda.Õigustest te küll midagi ei tea,istu edasi maal ja oota oma kompetsatsiooni,sinusugused ainult almustest elavadki.Et sa veerand milliga õndsaks saaksid!!!Palun ärge vastake,kui ainult sapp suust välja tuleb!
Vabandage,et häirisin küsimusega.Ma arvan,et lollakad võiksid mingi oma teema all kobiseda.Õigustest te küll midagi ei tea,istu edasi maal ja oota oma kompetsatsiooni,sinusugused ainult almustest elavadki.Et sa veerand milliga õndsaks saaksid!!!Palun ärge vastake,kui ainult sapp suust välja tuleb!
Selma 16. november 2007, kl 07.47 |
Selmale 16. november 2007, kl 11.08 |
kuule... 16. november 2007, kl 11.12 |
Ma olengi intelligentne vanaproua ja maal ei ela, elan ikka Tallinnas!!! Aga sina, Selma, nime järgi peaksid ka olema soliidne vanaproua, aga suust, ei käest!! tulid sõnad: värd!, ajukääbik!, lollakas!, elavad ALMUSTEST????ei saa aru, millest räägid, mis almustest ma elan? Ah????
No ja kas oled siis intelligent või? Küll ei ütleks!
Vana ahv oled, ja selleks jäädki, ja need "endised omanikud" just sinusugused ongi!!! SELMA, on ikka nime endale välja mõelnud!!!
No ja kas oled siis intelligent või? Küll ei ütleks!
Vana ahv oled, ja selleks jäädki, ja need "endised omanikud" just sinusugused ongi!!! SELMA, on ikka nime endale välja mõelnud!!!
.................. 17. november 2007, kl 09.38 |
targutaja 17. november 2007, kl 20.38 |
Lisa postitus