Käsitöö
Mis hinnaga villased sokid?
maile 21. november 2008, kl 10.23 |
kakukeseke 21. november 2008, kl 12.17 |
merka* 21. november 2008, kl 13.06 |
sama küsimus siin. koon pitsilisi naistesokke oma perele,tuttavatele, sõpradele... kuid nüüd näpud nii põhjas, et kooksin ka mõned paarid müügiks. rikkaks sellest kindlasti ei saa, sest aega kudumiseks vähe, aga bensiini raha natuke ikka. Aga kallid kaaskudujad, kus te oma toodangut müüte? Mina ei ole leidnud poodi, kes võtaks müüki. Kõigil vist omad tegijad.Ja kui palju võiks pitsiliste sokkide eest küsida? Või siis küsimus nendele, kes ise ei koo aga ostaksid - mis summa eest oleksite nõus ostma? Mina elan Tartus.
kuduja 21. november 2008, kl 13.19 |
m 21. november 2008, kl 15.50 |
oot-oot.... 21. november 2008, kl 15.53 |
No kuulge! 21. november 2008, kl 16.05 |
käsitööline 21. november 2008, kl 18.26 |
. 21. november 2008, kl 21.25 |
... 22. november 2008, kl 16.49 |
ene 22. november 2008, kl 21.57 |
sass 22. november 2008, kl 23.38 |
sassile 23. november 2008, kl 08.36 |
sass 23. november 2008, kl 13.24 |
tädi 24. november 2008, kl 15.20 |
kuule kuduja 24. november 2008, kl 16.19 |
küsimused tädile 25. november 2008, kl 09.29 |
lihtsalt huvi pärast küsin. Palun kalkulatsiooni.
*Kui palju maksab materjal? (Kui on enda käest materjal, siis ta ju maksab ka midagi, niitmine pesemine kraasimine ketramine jne)
*Kui palju aega kulutad ühe paari sokkide kudumiseks? (ehk siis mis on su töötunni hind)
Tõesti tunnen huvi, oma perele koon sokid-kindad ja kõik muu ise(käsitsi mitte masinaga). Välja põhimõtteliselt ei koo.
*Kui palju maksab materjal? (Kui on enda käest materjal, siis ta ju maksab ka midagi, niitmine pesemine kraasimine ketramine jne)
*Kui palju aega kulutad ühe paari sokkide kudumiseks? (ehk siis mis on su töötunni hind)
Tõesti tunnen huvi, oma perele koon sokid-kindad ja kõik muu ise(käsitsi mitte masinaga). Välja põhimõtteliselt ei koo.
merike ojasalu 25. november 2008, kl 11.03 |
merike ojasalu 25. november 2008, kl 11.11 |
Laane 27. november 2008, kl 13.38 |
Sokikuduja 22. november 2009, kl 12.11 |
Minul on KÄSITSI KOOTUD villaseid meeste sokke nr.42-48, kokku 70 paari, naiste sokke nr. 36-42 25 paari ja laste sokke 25 paari,värvilised papud ka hinnaga 40-. krooni. Meeste sokid 80-. eeki ja naiste omad 70-. ja 75-. eeki,pildid ja kontaktid laat.ee ja okidoki.ee all.Ja need on kõik minu enda kootud ja mütse on 100 tk., hinnaks 65.- eeki
kah 24. november 2009, kl 14.28 |
ostja 03. detsember 2009, kl 11.48 |
Kuduja omale 04. detsember 2009, kl 15.28 |
Oleneb soki suurusest ka ju ja mustrist. Väga suuri meestesokke rohkem kui paar päevas küll ei koo. Siis peab ka terve päev muudest töödest vaba olema ja tuhin sees :). Ma ei koo müügiks, niisama ajaviiteks ja oma perele. Aga mingeid tähelepanekuid on tekkinud küll.
Korralik sokilõng maksab üksjagu. Villase otse vabrikust saab ehk jah soodsalt kätte aga kui peaks ostma lõngapoest ning sellist, mis pesumasinas pesta kannataks, siis hinnad on päris krõbedad. Vabrikulõnga paljud ei kannata ka, traditsiooniline villane on tiba karm ning lastele ei pruugi meeldida nt.
Seega olen hakanud fännama spetsiaalseid sokilõngu, üleminekutega, mustrisse jooksvaid jms.
Hiljuti sain nt just 7 veljestä (novita) alega, 150gr oli 60 eegu kandis. Karnalukss praegu vaatan üle 70 krooni:
http://shop.kl24.ee/241/0/readmore/388/
Ise olen arvestanud ca 100gr naistesokkidele, meestele olen vähe kudunud (ma ei jaksa tuima labast kudet niiviisi kududa, igav on) ei oskagi öelda, 200gr ehk? Naistele saab teha mustrit ja pitsi, see on põnevam ja kudumine läheb rutem. Mulle ei meeldi igavat sokki kududa, alati peab olema mingi nipp või muster sees.
Hämmastav oli aga papude kudumine. Tegin mõned kolleegide lastele kingituseks ning ma oleks võinud selle aja jooksul mitu paari lastesokke valmis kududa. Hull nikerdamine oli. Ilusa papu eest küsiks küll rohkem kui labase soki eest.
Tasu eest olen kudunud vaid kindaid ja siis palusin saajal osta ise meelepärase lõnga ning pakkuda ka hinna. Ütlesin, palju tunde kulus kudumisele ja viimistlemisele (pärleid soovis) ning lasin temal pakkuda. Üllatavalt hästi maksis :), täitsa rahule jäin. Tore oli ilusast lõngast kududa ka.
Korralik sokilõng maksab üksjagu. Villase otse vabrikust saab ehk jah soodsalt kätte aga kui peaks ostma lõngapoest ning sellist, mis pesumasinas pesta kannataks, siis hinnad on päris krõbedad. Vabrikulõnga paljud ei kannata ka, traditsiooniline villane on tiba karm ning lastele ei pruugi meeldida nt.
Seega olen hakanud fännama spetsiaalseid sokilõngu, üleminekutega, mustrisse jooksvaid jms.
Hiljuti sain nt just 7 veljestä (novita) alega, 150gr oli 60 eegu kandis. Karnalukss praegu vaatan üle 70 krooni:
http://shop.kl24.ee/241/0/readmore/388/
Ise olen arvestanud ca 100gr naistesokkidele, meestele olen vähe kudunud (ma ei jaksa tuima labast kudet niiviisi kududa, igav on) ei oskagi öelda, 200gr ehk? Naistele saab teha mustrit ja pitsi, see on põnevam ja kudumine läheb rutem. Mulle ei meeldi igavat sokki kududa, alati peab olema mingi nipp või muster sees.
Hämmastav oli aga papude kudumine. Tegin mõned kolleegide lastele kingituseks ning ma oleks võinud selle aja jooksul mitu paari lastesokke valmis kududa. Hull nikerdamine oli. Ilusa papu eest küsiks küll rohkem kui labase soki eest.
Tasu eest olen kudunud vaid kindaid ja siis palusin saajal osta ise meelepärase lõnga ning pakkuda ka hinna. Ütlesin, palju tunde kulus kudumisele ja viimistlemisele (pärleid soovis) ning lasin temal pakkuda. Üllatavalt hästi maksis :), täitsa rahule jäin. Tore oli ilusast lõngast kududa ka.
Liisi 12. detsember 2009, kl 21.03 |
mehilane 13. detsember 2009, kl 14.23 |
a 15. detsember 2009, kl 20.26 |
Lisa postitus