Rahamured
Kes annab laenu.
Naine 05. jaanuar 2012, kl 12.26 |
Loen siin, et on inimesi, kes annavad laenu.
Oleksin huvitatud 2500-3000 euro laenamisest.
Laen muidugi lepingu alusel, samuti intressid. Nii nagu laen ikka, aga eraisikult. Ei soovi pankadega tegemist teha.
Kellel on huvi ja soovi, palun kirjutage mulle mailile pazwer@hot.ee
Ette tänades.
Oleksin huvitatud 2500-3000 euro laenamisest.
Laen muidugi lepingu alusel, samuti intressid. Nii nagu laen ikka, aga eraisikult. Ei soovi pankadega tegemist teha.
Kellel on huvi ja soovi, palun kirjutage mulle mailile pazwer@hot.ee
Ette tänades.
sfx 05. jaanuar 2012, kl 17.28 |
Naine 05. jaanuar 2012, kl 17.53 |
sfx- pankadega on alati see protsess pikem ja keerulisem. Tahad varem tagasi maksta- trahv, jääd 1 päev hiljaks, trahv!
Eraisikult igati parem seda laenu võtta.
Pankadega on juba paraku see lugu, et ei leia alati tingimusi, mis mõlemaid osapooli rahuldavad.
Ja pigem maksan ma seda intressi tagasi eraisikule, kui mõnele pangaisale, kes niigi iga kuu elab teiste rahade eest.
Ja kuu peale saata ei saa siin kedagi, kui sul on tehtud laenuleping, siis saab alati selle summa sisse nõuda inkasso kaudu, või kohtu. Seega kedagi kuu peale saata oleks puhtalt lauslollus :)
Eraisikult igati parem seda laenu võtta.
Pankadega on juba paraku see lugu, et ei leia alati tingimusi, mis mõlemaid osapooli rahuldavad.
Ja pigem maksan ma seda intressi tagasi eraisikule, kui mõnele pangaisale, kes niigi iga kuu elab teiste rahade eest.
Ja kuu peale saata ei saa siin kedagi, kui sul on tehtud laenuleping, siis saab alati selle summa sisse nõuda inkasso kaudu, või kohtu. Seega kedagi kuu peale saata oleks puhtalt lauslollus :)
Naine 06. jaanuar 2012, kl 15.28 |
Naine 06. jaanuar 2012, kl 16.04 |
Naine 06. jaanuar 2012, kl 18.45 |
Naine 06. jaanuar 2012, kl 18.50 |
Müstika- kohustuslik võib ta olla, aga kuna mujal peale Eesti selle jamaga midagi teha ei saa, siis ei pea ma vajalikuks seda teha. Ja ma ei ole ainus kellel seda pole. Keegi vägisi käekõrval ID kaarti tegema ei vii.
Siiski on pass isikuttõendav dokument, ning see kehtib igalpool.. mida aga ID kaardi kohta öelda ei saa.
Siiski on pass isikuttõendav dokument, ning see kehtib igalpool.. mida aga ID kaardi kohta öelda ei saa.
mina 07. jaanuar 2012, kl 18.47 |
Naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Müstika- kohustuslik võib ta olla, aga kuna mujal
> peale Eesti selle jamaga midagi teha ei saa, siis
> ei pea ma vajalikuks seda teha. Ja ma ei ole ainus
> kellel seda pole. Keegi vägisi käekõrval ID kaart
> i tegema ei vii.
> Siiski on pass isikuttõendav d
> okument, ning see kehtib igalpool.. mida aga ID ka
> ardi kohta öelda ei saa.
ID-kaart kehtib terves EL-s. Kuhu kaugemale reisib inimene, kes ei jaksa seda kaartigi osta?
Lisaks saab ID-kaardiga teha panga- ja muid toiminguid kus vajalik näit. digiallkirjastamine.
-------------------------------------------------------
> Müstika- kohustuslik võib ta olla, aga kuna mujal
> peale Eesti selle jamaga midagi teha ei saa, siis
> ei pea ma vajalikuks seda teha. Ja ma ei ole ainus
> kellel seda pole. Keegi vägisi käekõrval ID kaart
> i tegema ei vii.
> Siiski on pass isikuttõendav d
> okument, ning see kehtib igalpool.. mida aga ID ka
> ardi kohta öelda ei saa.
ID-kaart kehtib terves EL-s. Kuhu kaugemale reisib inimene, kes ei jaksa seda kaartigi osta?
Lisaks saab ID-kaardiga teha panga- ja muid toiminguid kus vajalik näit. digiallkirjastamine.
Annely 07. jaanuar 2012, kl 22.36 |
Agu 08. jaanuar 2012, kl 19.12 |
Ha-ha-ha 09. jaanuar 2012, kl 21.15 |
kriipa 09. jaanuar 2012, kl 21.37 |
haha 09. jaanuar 2012, kl 23.42 |
mina 10. jaanuar 2012, kl 07.29 |
Issver 10. jaanuar 2012, kl 14.53 |
neiu 24. veebruar 2012, kl 15.28 |
Krissu 09. juuli 2012, kl 02.03 |
?? 09. juuli 2012, kl 02.40 |
jj 09. juuli 2012, kl 06.53 |
to naine 09. juuli 2012, kl 06.57 |
jura puha 14. juuli 2012, kl 09.37 |
hm 14. juuli 2012, kl 16.18 |
y 14. juuli 2012, kl 16.19 |
Asi on arvatavasti selles, et eraisikule on väga lihtne öelda, et makse hilineb tehnilistel põhjustel... päeva ja pärast neid päevi ei ole seda makset ikka veel kohal. Inimesed ärge laenake talle raha. Tõenäoliselt on tegemist umbes sellise käitumisega, ei tunne teemaalgatajat, kuid nii kahjuks on
koll 21. juuli 2012, kl 22.34 |
Lisa postitus