Rahamured
Kes annab laenu.
. 22. juuli 2012, kl 10.34 |
Ah, koll, ära seleta.
§ 5. Eesti kodaniku dokumendikohustus
(1) Eestis püsivalt viibival (elaval) Eesti kodanikul peab olema isikutunnistus.
§ 19.
Isikutunnistus on Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava või rahvusvahelise sõjalise koostöö seaduse alusel viibiva Euroopa Liidu kodaniku siseriiklik ning digitaalne dokument.
§ 5. Eesti kodaniku dokumendikohustus
(1) Eestis püsivalt viibival (elaval) Eesti kodanikul peab olema isikutunnistus.
§ 19.
Isikutunnistus on Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava või rahvusvahelise sõjalise koostöö seaduse alusel viibiva Euroopa Liidu kodaniku siseriiklik ning digitaalne dokument.
janek 04. september 2013, kl 01.24 |
annan laenu 05. september 2013, kl 17.57 |
Plika 21. jaanuar 2014, kl 11.39 |
Jari 05. veebruar 2014, kl 19.12 |
Ha-ha-ha Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mu sõbranna reisis Türkki ID-kaardiga ja ei lastud
> lennukist isegi maha.Mina käisin lapselapsega Ten
> erifel ja ka oli passi vaja.
Tenerifl pole kunagi minult passi küsitud (alates 2006 aastast olen seal üle 10 korra käinud) Türgi aga ei ole EL liikmesriik ja ime kah kui ID kaardiga sinna ei saa- tempel lüüakse kuhu seal siis.. naljanumber..
> Mu sõbranna reisis Türkki ID-kaardiga ja ei lastud
> lennukist isegi maha.Mina käisin lapselapsega Ten
> erifel ja ka oli passi vaja.
Tenerifl pole kunagi minult passi küsitud (alates 2006 aastast olen seal üle 10 korra käinud) Türgi aga ei ole EL liikmesriik ja ime kah kui ID kaardiga sinna ei saa- tempel lüüakse kuhu seal siis.. naljanumber..
Soov 20. juuli 2014, kl 21.21 |
töö 21. juuli 2014, kl 00.31 |
Jose 25. juuli 2014, kl 11.31 |
Hi there,
Minu nimi on hr Aitor Jose, olen õigustatud laenu andja, ma annan laenud eraisikutele, ettevõtete, organisatsioonide. Pakun tagatiseta laene ja turvalisust 3% intressi.
kui olete huvitatud andke teada, kui palju pead, kui laenu ja kestus.
Kontakt: europa-prestamos@hotmail.com
Tervitused.
Hr Aitor Jose.
Minu nimi on hr Aitor Jose, olen õigustatud laenu andja, ma annan laenud eraisikutele, ettevõtete, organisatsioonide. Pakun tagatiseta laene ja turvalisust 3% intressi.
kui olete huvitatud andke teada, kui palju pead, kui laenu ja kestus.
Kontakt: europa-prestamos@hotmail.com
Tervitused.
Hr Aitor Jose.
Laen 31. august 2015, kl 10.52 |
Laen 31. august 2015, kl 10.57 |
Leiu 28. oktoober 2015, kl 21.25 |
Eraisikud ei nõua nii palju tõendeid nagu pangad. Näiteks, käin suvel metsas saadusi korjamas ( seened, marjad jne) nendest on võimalik maksta raha ilusasti tagasi kuid pank seda ei arvesta sest ta ei näe laekumist arvele ja pole ametlik tulu. Mina sain kontakti ja inimese kes mind aitab www.laenuportaal.ee portaalist.
Vastu võin väita sellele teooriale, et "eraisiku võib pikalt saata" sellega, et nemad ei hakka kirju koju saatma ega kohtuga jamama, tullakse sinuga rääkima otse koju ukse taha.
Maksmata ei saa jätta kummagil puhul, võlg on võlg.
Vastu võin väita sellele teooriale, et "eraisiku võib pikalt saata" sellega, et nemad ei hakka kirju koju saatma ega kohtuga jamama, tullakse sinuga rääkima otse koju ukse taha.
Maksmata ei saa jätta kummagil puhul, võlg on võlg.
muhahaa 28. oktoober 2015, kl 21.47 |
Leiu Kirjutas:
> Vastu võin väita sellele
> teooriale, et "eraisiku võib pikalt saata" sellega
> , et nemad ei hakka kirju koju saatma ega kohtuga
> jamama, tullakse sinuga rääkima otse koju ukse tah
> a.
> Maksmata ei saa jätta kummagil puhul, võlg
> on võlg.
Ise ka usud, mida räägid või? Eraisikult kaubeldaksegi laenu 99,9% selle eesmärgiga, et pole plaaniski midagi tagasi maksta.
> Vastu võin väita sellele
> teooriale, et "eraisiku võib pikalt saata" sellega
> , et nemad ei hakka kirju koju saatma ega kohtuga
> jamama, tullakse sinuga rääkima otse koju ukse tah
> a.
> Maksmata ei saa jätta kummagil puhul, võlg
> on võlg.
Ise ka usud, mida räägid või? Eraisikult kaubeldaksegi laenu 99,9% selle eesmärgiga, et pole plaaniski midagi tagasi maksta.
teemaautor 30. oktoober 2015, kl 23.02 |
oot 01. november 2015, kl 00.49 |
muhahaa 01. november 2015, kl 10.38 |
teemaautor Kirjutas:
> Minul oli plaanis tagasi maksta, aga sain juba oma
> laenu kätte ja siinsed kadekopsid võivad oma vana
> ema pärandused sisse soolata!
Nujah, vat missugune arvamus. Kes oma vanaema pärandust teemaalgatajale kinkimast keeldub, see on kadekops. Ikka haruldasi tüüpe leidub, lausa imesta. Kust küll tulevad sellised ime-elukad, kes leiavad, et saadud pärandus tuleks foorumis raha nuiajatele ära jagada?
> Minul oli plaanis tagasi maksta, aga sain juba oma
> laenu kätte ja siinsed kadekopsid võivad oma vana
> ema pärandused sisse soolata!
Nujah, vat missugune arvamus. Kes oma vanaema pärandust teemaalgatajale kinkimast keeldub, see on kadekops. Ikka haruldasi tüüpe leidub, lausa imesta. Kust küll tulevad sellised ime-elukad, kes leiavad, et saadud pärandus tuleks foorumis raha nuiajatele ära jagada?
eelmisele 02. november 2015, kl 21.12 |
noor pere 28. november 2015, kl 15.45 |
?? 28. november 2015, kl 16.16 |
noor pere Kirjutas:
> Noor pere otsib inimest kellel oleks võimalik laen
> ata 20000. Loomulikult saaks leping tehtud notari
> juures. Täpsemat infot jagan ainult sellele inimes
> ele kellel on tõsine soov aidata. Kui oled tõesti
> asjast huvitatud, siis kirjuta mulle mailile: vaja
> n-abi@mail.ee
Ja mis ma selle lepinguga pärast peale hakkan? Tapetseerin seinu või lähen peldikusse? Ükski leping ei pane kedagi eraisikule laenu tagastama. Millised on tagatised, mida pakute?
Miks ei lähe normaalne inimene panka laenu küsima?
> Noor pere otsib inimest kellel oleks võimalik laen
> ata 20000. Loomulikult saaks leping tehtud notari
> juures. Täpsemat infot jagan ainult sellele inimes
> ele kellel on tõsine soov aidata. Kui oled tõesti
> asjast huvitatud, siis kirjuta mulle mailile: vaja
> n-abi@mail.ee
Ja mis ma selle lepinguga pärast peale hakkan? Tapetseerin seinu või lähen peldikusse? Ükski leping ei pane kedagi eraisikule laenu tagastama. Millised on tagatised, mida pakute?
Miks ei lähe normaalne inimene panka laenu küsima?
noor pere 30. november 2015, kl 13.11 |
?? 30. november 2015, kl 13.25 |
noor pere Kirjutas:
> Ja mis ma selle lepinguga pärast peale hakkan? Tap
> etseerin seinu või lähen peldikusse?
>
> no näe
> d, 2 varianti juba olemas, kindlasti on veel võima
> lusi. nagu öeldud, notariaalne leping ja seaduse j
> ärgi kõik. kus meil ikka minna on?
Mnjaa, kohe 20000-ne tapeet seinas või 20000 peldikupaber. Eks tulehakatuseks kõlbab võibolla ka. Millekski muuks see leping tõesti ei kõlba. Ei sunni mingi tühipaljas lepingulipakas kedagi laenu tagasi maksma. Milline seadus võtab raha võlgnikult, kes teatab süüdimatult, et raha pole ja ei taha laenu tagasi maksta? Selliseid võlgnikke on massiliselt, kes ei kavatsegi midagi tagasi maksta mingi näruse lepingu alusel. Rääkige tagatistest, siis võibolla keegi üldse vaevub laenamise peale mõtlema.
Ja eelkõige, laenu annavad pangad ja kõikvõimalikud laenukontorid, kellel on märgatavalt suuremad võimalused mittemaksjatest võlgnikelt raha tagasi saada. Miks teie siin eraisikuid pommite?
> Ja mis ma selle lepinguga pärast peale hakkan? Tap
> etseerin seinu või lähen peldikusse?
>
> no näe
> d, 2 varianti juba olemas, kindlasti on veel võima
> lusi. nagu öeldud, notariaalne leping ja seaduse j
> ärgi kõik. kus meil ikka minna on?
Mnjaa, kohe 20000-ne tapeet seinas või 20000 peldikupaber. Eks tulehakatuseks kõlbab võibolla ka. Millekski muuks see leping tõesti ei kõlba. Ei sunni mingi tühipaljas lepingulipakas kedagi laenu tagasi maksma. Milline seadus võtab raha võlgnikult, kes teatab süüdimatult, et raha pole ja ei taha laenu tagasi maksta? Selliseid võlgnikke on massiliselt, kes ei kavatsegi midagi tagasi maksta mingi näruse lepingu alusel. Rääkige tagatistest, siis võibolla keegi üldse vaevub laenamise peale mõtlema.
Ja eelkõige, laenu annavad pangad ja kõikvõimalikud laenukontorid, kellel on märgatavalt suuremad võimalused mittemaksjatest võlgnikelt raha tagasi saada. Miks teie siin eraisikuid pommite?
tibu27 11. mai 2017, kl 15.00 |
tibu27 11. mai 2017, kl 15.03 |
terve inimkond 13. mai 2017, kl 10.21 |
Kägu 25. juuni 2017, kl 12.21 |
annuska 26. november 2017, kl 19.31 |
ei ole 26. november 2017, kl 21.03 |
Lisa postitus