Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
lasteaiatasud tuludeklaratsioonis
 
liisu 04. veebruar 2015, kl 22.07
Vaatasin ka siis oma eeltaidetud deklaratsiooni. Seal oli koolituskuluna kirjas ainult lapse trennile kulunud summa. Puudu oli aga lasteaiatasud. Need olid olemas aga mehel. Maksed olen teinud aga 2014aasta jooksul mina oma kontolt, va jaanuaris. Miks ei kajastu need minu deklaratsioonis? Kas ja kuidas saan maksed lasteaiale enda deklaratsiooni?
 
ruth 04. veebruar 2015, kl 22.33
Helista arvetegijale ja kurda muret.
alissandra 04. veebruar 2015, kl 23.08
Igakuiselt said kindlasti lasteaia arveid. Oli seal peal ikka kindlasti sinu nimi? Summa kantakse selle arvele, kes on vormistatud maksjaks, ta ei pea olema reaalne maksete tegija.
 
liisu 05. veebruar 2015, kl 11.13
Vaatasin üle, et tõesti arvetel on maksjaks mees. Kuigi eelmise aatsa jaanuari lõpus andsin lasteaias teada, et sooviksin saada arved oma nimele. Andsin kõik vcajlikud andmedki. Ju siis jäi seal see muudatus tegemata. Sellest siis see segadus.
alissandra 05. veebruar 2015, kl 11.28
On,s sel siis väga vahet, kumb selle pisikese summa deklareerib ja kätte saab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!