Rahamured
Kas teha koos või eraldi
m. 05. veebruar 2015, kl 09.18 |
?? 05. veebruar 2015, kl 10.10 |
alissandra 05. veebruar 2015, kl 10.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Nagu ma näen, on autoril kõik korralikult kinni peetud ja tagasi midagi saada pole ja juhul, kui ka abikaasal pole tm kinni peetud, st on kindlasti avaldus Sotsiaali tehtud, ei ole ka temal midagi saada.
Muidugi kui pole just ununenud mingid koolitused, lapsed, eluasemelaenu intressid vms.
Muidugi kui pole just ununenud mingid koolitused, lapsed, eluasemelaenu intressid vms.
?? 05. veebruar 2015, kl 13.57 |
alissandra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
kui ka
> abikaasal pole tm kinni peetud, st on kindlasti av
> aldus Sotsiaali tehtud, ei ole ka temal midagi saa
> da.
Kas töövõimetuspensionilt ei peetagi TM kinni? Olenemata summa suurusest? Või on mingi lisamaksuvabastus?
kui ka
> abikaasal pole tm kinni peetud, st on kindlasti av
> aldus Sotsiaali tehtud, ei ole ka temal midagi saa
> da.
Kas töövõimetuspensionilt ei peetagi TM kinni? Olenemata summa suurusest? Või on mingi lisamaksuvabastus?
alissandra 05. veebruar 2015, kl 13.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
?? 05. veebruar 2015, kl 14.33 |
alissandra Kirjutas:
> Pensionil on oma maksuvaba ja kui inimene ei tööta
> , siis kirjutatakse üldise maksuvaba arvestuseks k
> a sotsiaalkindlustusametile.
Minu teada on lisamaksuvaba vanaduspensionil. Kas TV pension käib ka selle alla?
> Pensionil on oma maksuvaba ja kui inimene ei tööta
> , siis kirjutatakse üldise maksuvaba arvestuseks k
> a sotsiaalkindlustusametile.
Minu teada on lisamaksuvaba vanaduspensionil. Kas TV pension käib ka selle alla?
alissandra 05. veebruar 2015, kl 14.45 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
epp 05. veebruar 2015, kl 19.33 |
teemaalgatajale 08. veebruar 2015, kl 22.51 |
alissandra 09. veebruar 2015, kl 01.24 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Lisa postitus