Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Soovin laenu kuni 20 000eur, kinnisvara tagatisel
 
Ardi Soovik 22. jaanuar 2016, kl 18.36
Soovin laenu kuni 20 000eur kuni 2-ks aastaks.
Intressi pakun kuni 1% kuus.
Võimalik soovi korral ennetähtaegne laenutagastus kuu ajalise etteteatamisega.
Laenu kasutamise sihtotstarve on metsamaa ost.
Nimelt võitsin enampakkumisel 2 metsatükki üle-eilsel Maaameti oksjonil http://www.maaamet.ee/index.php?lang_id=1...
Anija vald, Salumäe küla Lepiku ja Pärna kinnistud. Ostsin kuna üks minu metsatükk asub nende vahel.
Tagatiseks saaksin pakkuda neidsamu kinnituid.
Täpsem info ardi.soovik@eesti.ee
 
jeerum... 22. jaanuar 2016, kl 19.55
Kuidas abikaasa asjasse suhtub? On ta üldse veel alles?
 
foorum 22. jaanuar 2016, kl 20.15
Abikaasa on metsas puid langetamas .
 
SMS-laen 22. jaanuar 2016, kl 20.52
piiks piiks ja tuleb
 
Ardi Soovik 22. jaanuar 2016, kl 21.17
Viimasele. Piiks piiks ei anna mõistliku intressiga laenu.
Minu pakutav ülempiir on 1% kuus, sest 13% aastas saaksin ma Kehtna HLÜ-st
 
irvadiirv 22. jaanuar 2016, kl 21.47
ega keegi teine ka ei anna. otsi lolli.
 
õ 22. jaanuar 2016, kl 22.35
tra sa solgid oksjoneid kui sul raha pole???
 
Ardi Soovik 22. jaanuar 2016, kl 23.10
õ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tra sa solgid oksjoneid kui sul raha pole???
Ma ei solgi oksjoneid. See, et mul raha pole, ei tähenda seda, et ma osta ei saa. Raha saab ju laenata, kui on tagatist ja seda mul on piisavalt. Minujaoks pole küsimust kas ma saan selle 20 000 või mitte, vaid küsimus selles, kui kallilt ma selle laenu saan. Nagu ma ütlesin, on lagi 13% aastas. Käisin eile Kehtna HLÜ-s ja kuna olen sealt korduvalt laenu võtnud ja alati ka ennetähtaegselt tagasi maksnud, siis sealt ma ka laenu saaksin. Samas on inimesi, kellel raha seisab niisama, teenimata midagi. Mina pakun 20 000 euri eest 200eur kuus intressi, tõsi ma plaanin ka võimalikult ruttu tagasi maksta, seega ei jääks inimene saamagi 200eurikut kuus, vaid ikka laenujäägilt 1%. Ja ma ei tea, kas mul ongi 20 000 vaja. Maatükid kokku on 28 000. 8 000 on hetkel omal olemas. Ja kuu aega saab veel venitada ka, mis tähendab, et saan jaanuari teenistusest ka mõni tuhat investeerida maasse.
 
nj 24. jaanuar 2016, kl 10.53
kuidas saad tagatiseks panna maa ,mis veel sinu omagi pole
 
nj 24. jaanuar 2016, kl 10.55
võta siis sealt kehtnast laenu,makasid ainult 400 euri rohkem,selle raha eest ma küll siinseid mõnitusi ei taluks
 
iseenesest 24. jaanuar 2016, kl 13.23
nohh, küsida ju ikka võib. ehk leidubki mõni ullike, kel raha lihtsalt rumalasti vedeleb, et ei oskagi sellega midagi peale hakata. las teine aga kasutab seda tasuta, miks mitte, muidu löövad veel koid sisse või rotid närivad ja sittavad kõik puha ära.
 
Ardi Soovik 24. jaanuar 2016, kl 16.59
Pakkumise tegin seetõttu, et pangad ei maksa hoiuste eest ju praktiliselt midagi. Tallinna HLÜ rekaamib raadios, et pakub hoiuste eest megapalju, kuni 6% aastas. Ma pakun 2 rohkem, siis sõimatakse mind siin kerjuseks ja ullikeste otsijaks.
Ma pole mingi poisike, mulle makstakse igapäeva töö eest 20eur tunnist. Mul oleks tagatiseks anda vähemalt 12 kinnistut kui laenuandjal peaks selline soov olema, aga hüpoteegi seadmise kulud läheksid siis intressidest maha.
Kehtna HLÜ-st saaksin ma laenu nagunii, mul seal osakuid paari tuhande eest ja lisaks veel vähemalt 2-le kinnistule seatud hüpoteek ka nende kasuks, vähemalt 3 kinnistut on hüpoteegivabad ja ülejäänudel on hüpoteek Swedpanga kasuks, kuid kuna mul laene pole, siis saab ka nende hüpoteegi lasta kustutada.
 
ei ole 24. jaanuar 2016, kl 19.16
tead, su jutt on mäda. Oma jutu järgi teenid ilget pappi, laenu saaksid igalt poolt, kust aga üldse suvatseksid küsida, tagatisi on rohkem, kui küll ..... ja ikkagi kerjad laenu siin foorumis nende mõne % pärast mida (võibolla) kokku hoiaksid?? No ei ole usutav. Kohe mitte ei ole.
 
Ardi Soovik 24. jaanuar 2016, kl 19.41
Swedpangaga on see häda, et nad ei taha omale maatulundusmaid tagatiseks, vähemalt siis kui viimati uurisin (aasta tagasi või varem). Nemad väidavad, et täna on mets peal, homme pole. Ütlesin, et arvestagu siis maa tagatisväärtust ilma metsata, mis on 1000-1500eur/ha, aga see ikkagi ei sobinud. 2010 ma Swedpangast sain, mingi 350 000krooni, siis maatulundusmaa tagatiseks sobis. 5-ks aastaks võtsin, kolme aastaga maksin tagasi. Panga intress oli hea, 4,8%+ euribor. Aga pangalaenu saamine on üks paras peavalu. Kehtna HLÜ-s on see lihtsam.
Sealt olen ma laenu võtnud vist oma 5 korda, tavaliselt olen võtnud 3-ks aastaks ja tagasi maksnud poole aastaga. Seega suhteliselt halb klient nende jaoks (ei teeni nad ju mu pealt eriti kui ma laenu kohe esimesel võimalusel tagasi maksan).
SEB-ist olen ma üritanud kunagi laenu saada, aga pole antud. Mujalt pole ma küsinud. Kiirlaenufirmade intress on mõtetult kõrge.
 
tuttav 24. jaanuar 2016, kl 21.45
Maksa kõigepealt oma vanad võlad kinni!
 
Ardi Soovik 24. jaanuar 2016, kl 21.59
tuttav Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Maksa kõigepealt oma vanad võlad kinni!
Mul pole võlgasid.
 
õ 25. jaanuar 2016, kl 09.20
Miks Te valetate?
 
Ardi Soovik 25. jaanuar 2016, kl 10.22
Ei valeta.
 
ei ole 25. jaanuar 2016, kl 11.25
Ardi Soovik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei valeta.

Ei sa kerjaks siin, kui sul kusagilt mujalt oleks võimalik saada. Nüüd juba räägid iseendale vastu, et ikka päris igalt poolt ei saa. Ja seal HLÜ-s on sul ilmselt ka mingi kala, sest kui laen kiiresti tagasi maksta, siis poleks foorumist saadud laenuga võrreldes ju mingit võitu. Järelikult ei saaks sa ikka ka sealt seda laenu. Nii et jään endiselt seisukohale, et su jutt on mäda ja sinule laenuandja peaks oma raha peale vihane olema.
 
Ardi Soovik 25. jaanuar 2016, kl 19.12
Ma ei kerja siin vaid pakun võimalust, minu poolt pakutud tingimustel investeerida. Intressi ülempiir 1% kuus, maksimaalne laenusumma(minu poolt vaadatuna, investeerimissumma investori poolt vaadatuna) kuni 20 000, aga tõenäoliselt vähem. Maksimaalne laenuperiood 2 aastat, vaba tagasimaksegraafikuga, igakuise intressimaksega.
Võimalusega 1 kuulise etteteatamisega laenulepingu lõpetamine ja laenu tagasimaksmine.
Suure hulga kinnisvara tagatise seadmise võimalus, aga seadmise kulud lähevad intressidest maha.
Selge see, et kui laenuandja ütleb 2 kuu pärast, et ta soovib kuu aja pärast oma raha tagasi saada, siis hüpoteegi seadmise kulu on mahavisatud raha.
Pole välistatud, et ma tasun laenu ruttu tagasi. Mul on üsna palju asju müügis, tõsi mitte kiirmüügihinnaga.
Näiteks:
http://www.kuldnebors.ee/search/search...
http://www.kuldnebors.ee/search/search...
http://www.kuldnebors.ee/search/search...
http://www.kuldnebors.ee/search/search...
http://www.kuldnebors.ee/search/search...
http://www.kuldnebors.ee/search/search...
HLÜ-s pole mingit kala ja nad annavad mulle laenu heameelega 13% aastaintressiga+1% lepingutasu. Nende 2% võrra ma võidaksin, kui saaksin siit minule sobival tingimusel laenu.
 
kahtluseuss 25. jaanuar 2016, kl 20.16
Kui niipalju asju müügis, siis paistab, et mingid suuremad makseraskused ja võlad kaela pitsitamas.
 
Ardi Soovik 25. jaanuar 2016, kl 20.27
Asju võib alati müügis hoida, turuhinnast suurema hinnaga. Äkki on keegi, kel seda väga vaja ja ongi nõus maksma turuhinnast tükimaad suuremat hinda.
Makseraskusi mul pole. Lisaks neile 4-le Juuru valla välisele maatükile on mul on ka Juuru vallas 4 metsakinnistut, põllutükk, maja koos 2ha maaga(kus ma ise elan), aga need pole mul müügis. Sest perspektiiv on hoida metsamaid ühes piirkonnas. Eks kunagi lähevad müüki need ostetavad Anija valla tükid, juhul kui keegi lastest ei plaani sinna juhuslikult hakata maja püstitama.
Lisaks on mul üks 4 toaline korter Ingliste külas, Kehtna vallas, 4 garaazi Maardus ja üks 1000m2 krunt Muugal.
Nagu ütlesin, mul pole tagatistega probleemi.
Toonitan veel, mul pole võlgu kaelas.
Igapäevaselt tegelen aga saekaatriteenuse osutamisega. http://www.eramets.ee/foorum/viewtopic...
Ja need Anija tükid ongi mulle vajalikud põhjusel, et kui järgmisel-ülejärgmisel talvel tööd pole,keegi teenust ei telli, siis saan saagida oma metsast pärit materjali.
See, et mul sellel talvel on tööd, on erandlik. Tavaliselt talvel töö ja teenistus puudub.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Ardi Soovik 25.01.2016 20.32.
 
ei ole 25. jaanuar 2016, kl 20.50
üldiselt on nii, et foorumisse tuleb kerjama see, kes mujalt mitte kusagilt enam laenu ega toetusi ei saa. Ja ongi kogu lugu, mõtle välja milliseid lugulaule ja õigustusi tahad. Jaura palju tahad, aga sinu jutt oli ja jääb mädaks. Pigem olen nõus kahtluseussiga, et suuremad jamad juba kaela tõmmatud ja nüüd veel viimase võimalusena tahaks mõnest lollikesest veel mingid rahad välja pumbata.
 
Ardi Soovik 25. jaanuar 2016, kl 21.10
Ju siis mina olen erand. Ma ei võta laenu, mis ei vasta minu soovitud tingimustele, neid pakkumisi ei ole mulle mõtet teha. Kui oleksin hädas, siis haaraksin ju igast õlekõrrest.
Eks jah, raske on tõestada, et ma pole kaamel ja raske vaielda patoloogiliste kahtlejatega.
Kel huvi, võime ju silmast silma kohtuda, võin näidata kontode väljavõtteid, ka firma omasid, raamatupidamisi jne. Tänasest näiteks Julianus inkasso tegeleb 2 võlglasega summas kokku ca 2000eur.
Ah-jaa, üks võlg mul on vaidlusalune 600 eurine,
Ingliste korteri ostsin 3 aastat tagasi täituri oksjonil 1000 euriga, kaasnesid 3600eur kommunaalteenuste võlga ja ca 80rm küttepuudevõlga. Likvideerisin küttepuude võla ja tasusin koheselt ka 3000 euri võlast. Jääki ma vaidlustan, aga maksan ära teatud tingimustel. Kuna mind valiti ka selle KÜ juhatusse, siis andsin ise 2 kommunaalteenuste võlglast kohtusse. Kui võlgnikud on oma võla ära maksnud või vähemalt kohtuotsused käes maksan ka mina koheselt selle võla osa mida ma küll ei tunnista, aga solidaarsuse mõttes.
 
huvitav 26. jaanuar 2016, kl 21.38
Kas kogu teema mõte on et üks isik saaks siin kekutada oma kruntide ja sissetuleku jms???
 
no 26. jaanuar 2016, kl 21.48
mulle hakkab tunduma, et tegemist on nõdrameelsega.
 
Ardi Soovik 26. jaanuar 2016, kl 23.57
Valesti olete aru saanud. Minu soov on saada laenu ja pakkuda samas ka kellegile investeerimisvõimalust.
Eeldasin, et otsekohesus ja läbipaistvus on plussiks.
Ma ei ole selline kes tagatiseta mistahes intressiga laenu küsib, nagu valdav osa selle rubriigi teema-algatajatest.
Igatahes viisin HLÜ-sse oma taotluse sisse, aga see ei kohusta mind sealt veel laenu võtma. Kui tuleb foorumitest (peale siinse on samalaadne teema veel ühes foorumis) parem pakkumine, siis võtan selle. Ja aega on vähemalt 6 nädalat (ost tuleb vormistada 6 nädala jooksul peale tulemuste väljakuulutamist ja selle tegemiseks on neil aega kuni 20 päeva enampakkumisest alates).
 
ei ole 27. jaanuar 2016, kl 10.15
Veelkord:
Investeerimisteks/pakkumisteks on vastavad portaalid. Ja laenu sooviv inimene küsib laenu selleks spetsialiseerunud firmadest. Delfi foorumisse tuleb raha nuiama ainult see, kellele mitte kusagilt mujalt enam kopikatki laenu ei anta. Või siis tõesti on sinul mõte veel selles, et saaks laiata oma sissetulekute ja varadega (tõenäoliselt olematute).
 
kuule ei ole 27. jaanuar 2016, kl 13.42
sul on ikka pea nokamütsikujuline - no mida kuradit siis Delfis see foorum siis on? ikka rahamurede lahendamiseks. sina aga ajad oma uskumatu toomase plära ja arvad, et oled maailma nutikaim lutikas...
 
Skeptik 29. jaanuar 2016, kl 06.46
Üks võimalik skeem: Annan palujale laen küsitud summa, investeerimise eesmärgil.
Needsamad metsamaad, mida laenaja ostab, jäävad tagatiseks. Oletame, et nende väärtus ongi selline, nagu väidetakse. Aga, mis võib antud olukorras juhtuda: Teeme "investeerijaga" diili, kuid poole aasta jooksul käib ta vurr-vurr oma mootor- ja lintsaagidega sealt üle, müüb saematerjali, millest omakorda minule võlga maksta. Või siis- teeb sedasama "vurr-vurr" seal metsas ja kui papp käes, ütleb, et võta oma tagatis palun, ma ei jäksa võlga maksta.
Ega mina ei suuda ju käia kändusid seal lugemas...
Ja siis kui hakkan tagatist müüma- oh imet, sellel pole ju väärtust ollagi, kuna puid väheks jäänud, aga kuhu puud kadusid, keegi ei tea...

Või siis teine variant: Ongi aus poiss ja ongi sellised plaanid, nagu väidab, Aga elu on õpetanud, et selliseid ausaid tegelasi on järgi ainult heal juhul 1 kümnest. Äkki tema?:D
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.