Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Soovin laenu kuni 20 000eur, kinnisvara tagatisel
 
töömees 02. veebruar 2016, kl 17.02
Sa tööd pakud? Kui siis palju palka kätte annad?
 
Ardi Soovik 02. veebruar 2016, kl 21.34
Teise kaatri operaator saab 6eur/h.
Abitööjõu peavad leidma kliendid, kui neil pole võtta, siis ma võin ise leida, nende taks on 3eur/h+ lõunasöök, aga nendega arveldavad kliendid ise.
Lisatööjudu võib-olla oleks vaja, aga kaugel asud, kas juhiluba on olemas ja mida teha oskad? Kus enne töötasid? Soovitajaid?
 
töömees 03. veebruar 2016, kl 00.04
Palgad on naeruväärsed sul, mida välja tõid. Ise teenin oluliselt rohkem, kui arvestada tunnihinda, no 10+euri on vähemalt. Üldiselt teen tükitööna, teenib rohkem. Aga mul töö teine kah, kui see, millega sa leiba teenid. Ära saa valesti aru, ega ma otseselt sinult tööd küsinud endale, vaid tahtsin teada, mida sinu juures mehed teenivad. Aga edu laenu leidmisel.
 
pekka 03. veebruar 2016, kl 14.09
sina, työmies oled vist Soomes
 
Ardi Soovik 03. veebruar 2016, kl 17.31
No brutopalk 6eur/h neto pealt tulebki ligemale 10eur/h, arvestades puhkusetasud, sots maksu jms juurde.
Kui aga 10eur/h neto, siis tuleb teenistus juba minu kanti, kui töötaksid ka minumoodi 60 tundi nädalas.
 
aga 03. veebruar 2016, kl 20.56
teeme ilma maksudeta. samas võtan vastu ka annetusi.
 
hahaaa 03. veebruar 2016, kl 21.34
Sa, Ardi mine räägi oma muinasjutte oma võlahunnikuga eidele, too vast usub.
 
Ardi Soovik 03. veebruar 2016, kl 21.49
Võib juhtuda, et siiski ostan tänavu ka 3-da saekaatri, eks siis on vaja sellele ka laenu otsida ja operaatorit samuti.
Lätlased täna helistasid mulle, et uurivad tehasest, mis pakkumise nad mulle teha saavad, sest 23 000(+km) hinnaga ma küll ostma ei hakka. Nad on ju huvitatud, millegiga Maamessile tulla ja et seda ei peaks tagasi viima.
Muidu oli plaanis enne laiendada tegevust mobiilse nelikanthööveldus teenuse pakkumisega. Et valmistada inimestele nende enda materjalist kohapeal ka põranda- ja voodrilaudu jms. Tegelikult oleks juba eelmisel aastal ostnud, aga siis sai soetatud see Gazell. Kui ma tänavu lisaks neile maatükkidele ka saekaatri ostan, siis ei tule ka järgmisel aastal sellest investeeringust midagi välja, Sest võetavad laenud vajavad ju maksmist. Aga kui saekaatrile head hinda ei tule, siis ehk on võimalik investeerida nelikanthööveldus-seadmetesse.
 
sõber. 04. veebruar 2016, kl 09.51
Tubli oled Ardi!
 
hahahaaa 04. veebruar 2016, kl 10.12
hahahaa, jutusta aga jututsta, küll me usume. Inimene, kes kavatseb osta saekaatrit, sandib mingit närust 20000 tuh foorumis.... Vääga usutav.

Lisaks muule mölajutule, oled ka kelkimisega labaselt üle pingutanud. Sinu jutuga on küll nii, et kes sellest 10% usub, see on ka veel poolega räigelt petta saanud.

Kummaline ka see, et kuigi inimene on ennast oma jutuga otsast otsani sõna otseses mõttes täis teinud, ei saa ta ise ilmselt mitte midagi aru, kui lolli ja mõttetuna ta ennast oma jutuga näitab ning muudkui jätkab lehekülgede kaupa samas vaimus. Kas lisaks pöörasele eputamise ja kelkimise vajadusele on isikul ka vaimsed probleemid?
 
Ardi Soovik 04. veebruar 2016, kl 18.17
Viimasele. Ma ei eputanud vaid kinnitasin ja seda linkidega, et ma olen usaldusväärne laenuvõtja. Et mul on vara, nii kinnis- kui ka vallasvara, millega tagada laenu.
Olen siin oma nimega, mitte anonüümselt ja minu öeldut on võimalik kontrollida.
 
m 04. veebruar 2016, kl 20.54
Nii kõverast materjalist nagu sul see operaator saeb läheb hööveldamisega ju pool kaduma. Kui hööveldamine on samal tasemel kui saagimine siis jääb ainult saepuru järele.
 
Ardi Soovik 04. veebruar 2016, kl 21.23
Operaatori tööga oli möödunud aastal rahulolematud vaid 2 klienti. Ja üsna sageli on tegu sellise palgiga, millest lintsaega on pea võimatu korralikku materjali saada. Ühe kliendi puhul ma pakkusin välja, et võtan tasu materjalis, aga see talle ei sobinud.
Teenuse osutamise tingimustes on kirjas, kui ei olda tulemusega rahul, siis tuleb koheselt teenuse tegemine peatada.
Parem saagida neil, kellel toore on parem ja tulemus seega samuti ja kõik on rahul.
 
m 05. veebruar 2016, kl 21.40
Mis palk see siis sobib? Oksavaba lepp? Mina isiklikult nii optimistlik operaatori töö suhtes ei oleks. Võid kindel olla, et enamus rahulolematuid seda otse välja ei ütle. Järgmine kord lihtsalt ei telli (ja naabrimehele soovitavad sama).
 
Ardi Soovik 06. veebruar 2016, kl 06.52
Ka mina ei saa garanteerida lainevabat lõiget väga okslikust palgist. Eriti kuivakast. Ka oksavabas pruunmädanikuga tüvepalgis käitub lint ettearvamatult. Neis 2-s juhtumis käisin ma ka ise kohal, ühes kohas peale saagimist, kus kliendil tekkis raskusi leida näitamiseks materjali, mida operaator olevat ära rikkunud. Seal pakkusin variandi, et võtan tasu valmismaterjalis Kuldses Börsis müüdava hinna järgi, talle see ei sobinud, saime kokkuleppe hinnavähendamise osas. Kokkuleppe kohaselt pidi ta min. 10% tasuma nädala jooksul. Ülejäänu poole aasta jooksul(kuna kurtis ka makseraskusi). Kokkulepet ta ei täitnud ja andsin asja inkassole, summa siis 1300eur. Teisel puhul käisin ma aga ise kohal enne saagimist ja saagisin ise ka esimese päeva. Ei saanud minagi lainevabat lõiget. Tollele kliendile sai tehtud hinna-ale mingi 15%. Õigemini ta maksis 100eur vähem ja ma ei hakanud tagantjärgi enam küsima.
Kas sinu juhtum on üks neist või on veel millest mina ei tea?
Operaator lõikas möödunud aastal enam kui 50 kliendi juures ja positivset tagasisidet sain siiski rohkematelt klientidelt. Operaatoril on 2 aastane kogemus. Enne teda oli ka üks operaator, kuid ta ei olnud minu juures tööl 5 kuudki, just sai enam-vähem töö selgeks ja siis kergitas kaabut.
Suust suhu reklaam on paegugi olemas ja toimib. 4-s aasta ma enam hooajal reklaamile raha ei kuluta. Internet+ suust-suhu reklaam toovad mulle 2 kuulise järjekorra nagunii. Hooajaväliselt ma aeg-ajalt siiski ajalehereklaamile panustan.
 
perega maalt 06. veebruar 2016, kl 22.59
Meie pere annab kindlasti Ardile laenu. Paistab aus mees olema. Kõike ilmselt ei saa anda, aga midagi ikka!
 
Ardi Soovik 08. veebruar 2016, kl 22.03
Pühimõtteliselt saab osalaenudena. Aga väga killustada ma laenusummat ka ei soovi.
Kirjutada võib ardi.s@neti.ee.
 
... 09. veebruar 2016, kl 19.18
Miks ei sa ei võta Krediidipangast või mujalt kus on kindel saamine?
 
muhahaa 09. veebruar 2016, kl 20.45
... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks ei sa ei võta Krediidipangast või mujalt kus
> on kindel saamine?

No miks sa ei loe eestpoolt. Tüüp nimelt EI TAHA pangast võtta. Kuigi kõik pangad lausa pakkuvat talle laenu, tema põhimõtteliselt on nõus võtma laenu ainult eraisikult foorumist.
 
Ardi Soovik 09. veebruar 2016, kl 21.34
Lhv-st küsisin, nemad metsamaa tagatisel laenu ei anna ja minimaalne summa on 30 000eur. Sellist laenu mul vaja pole.
Swedist kunagi sain metsamaa tagatisel aga kui paar aastat tagasi uuesti küsisin, siis öeldi, et metsamaa tagatiseks ei sobi. Krediidipangaga ma tegemist teinud pole.
BIG-ist võiks veel küsida.
 
ma 10. veebruar 2016, kl 12.10
viisin taara ära, sain 1,60, selle võin sulle laenata küll. pärast maksad 2,60 tagasi
 
hahahaaa 10. veebruar 2016, kl 17.41
no koorub järjest üks pank teise järel, kust ikka ei saa laenu, kuigi algsetes postitustes pröögati, et kõik pangad, lausa pakuvad laenu, tule ainult kohale ja tassi raha minema. Lihtsalt Ardi Soovik ei taha pangast laenu võtta.
 
Ardi Soovik 10. veebruar 2016, kl 17.50
Ma polegi öelnud, et ma pangast laenu saan. Kehtna HLÜ on koht, kust ma olen alati saanud, kui olen küsinud.
 
pähh 10. veebruar 2016, kl 19.53
kle lõpeta ära. Kolm lehekülge oled juba kelkida ja eputada saanud, kas ei aita juba. Nii haige ego, et mitte kuidagi ei saa rahu või... Mine kehkle ja kelgi oma võlgadega naise ees, see vähemalt on sunnitud tänutäheks hea näoga sind kuulama. Mine aja oma haiget iba sellele.
 
sh 10. veebruar 2016, kl 20.44
Võin kihla vedada 20 000 peale, et see naine tõmbab jehhat ühel päeval Ardi juurest, nagu kõik eelmisedki!
 
kohalik 11. veebruar 2016, kl 20.59
Terve küla teab, mis teema selle naisega on...
 
kohalikule 12. veebruar 2016, kl 20.13
Ära siis kade ole, et seda enda teada jätad. Räägi meile ka, kui ilusa, saleda, ausa, noore ja mittesuitsetava emase Ardi omale kodustas? Tema seda vaevalt ise avalikustab.
 
hähh 12. veebruar 2016, kl 21.09
ilus, sale, aus ja mis kõik veel emane ei pea omale mingit poolearulist hoovi tõmbama, kes ta võlad ära maksaks. Sihuke Ardi saab kätte ainult selliseid, keda keegi teine ei taha ja neidki ainult lubadusega võlad kinnimkasta.
 
eelmisele 12. veebruar 2016, kl 23.21
Sa vist pole väga kursis aastate taguse yxikmehe seiklustega, kus ta just nende väljatoodud parameetrite järgi kaaslannat otsis ja loomulikult oli sinna ka vanusepiirang pandud, kust üle ei tohtinud ka päevagi minna, rääkimata kaalust, iseloomust, välimusest.
Sellepärast seda küsitigi, et kas tõesti ta saigi sellise, nagu tahtis, kuna ta oli vägagi oma raamides kinni ja järelendmisi ei tahtnud teha, mitte grammigi.
Isegi, kui leidiski sellise, siis peab siin mingi konks olema ja seda teavad kohalikud elanikud, kes teavad neid kloune.
 
hähh 13. veebruar 2016, kl 10.20
yxikmees = Soovik? Ei, pole kursis. Tegelt ei viitsi otsida ka, mõttetu.

Aga jään selle juurde, et sellise foorumis oma "varanduse ja rikkusega" laiava debiiliku juurde küll ükski ilus, tark, sale jne. ei lähe. Selliste parameetritega neiu/naine leiab vaevata omale normaalse mehe. Sellise totaka Ardiga võib asjatada tõesti ainult selline õnnetu, kel mitte mingit lootust pole normaalset meest leida. Ja sedagi ainult võlgade kinni maksmise hinnaga Ardi poolt. Kui aus olla, siis ma ise oleks pigem üksik, kui sellise mehega tegemist teeks.
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.