Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Soovin laenu kuni 20 000eur, kinnisvara tagatisel
 
vaata 13. veebruar 2016, kl 16.49
Naisi on ka igasuguseid. Antud juhul on tõenäoline, et naisel, kelle Ardi kinni püüdis koos võlgadega on Ardiga oma plaan, millest temal endal pole aimugi. Pole minu asi tegelt, kuid iga pott leiab oma kaane.
Tean Ardit varasemast ajast juba. Ei taha muidu halba öelda, kuid seks ja raha on tema elumoto. Need on asjad, millele ta järeleandmisi ei tee. Imestama paneb samas see, et tema laenu soovib. Ta on eluaeg rahaliselt hästi elanud. Samas on ta väga lihtne inimene, ei raiska raha tühja-tähja peale, kallid autod, reisid, riided jne, kuid naised on tema nõrkus ja justnimelt need ilusad, noored, saledad, kelle peale ta on nõus kulutama/võlgade maksmine/, ise arusaamata, et ka see on teatud mõttes raiskamine, kuna need naised kasutavad teda ära.
 
Ardi Soovik 13. veebruar 2016, kl 21.26
Ohh mis klatsh siin toimunud on. Ma ei võta laenu oma naise tarbeks vaid maa, metsamaa ostuks. Ja mis raha eest peaks linnast maale koduperenaiseks tulnud naine siis oma laenu maksma? Linnas ta töötas madalapalgalisel töökohal ja oleks oma 19% intressiga tarbimislaenu saanud ära maksta. Kuna mul oli see raha olemas, siis maksin ta laenu ära ja ok, ei mingit pankade nuumamist kõrge intressiga.
Ja me juba pea 2 aastat abielus.
 
2 aastat 14. veebruar 2016, kl 14.05
Pole mingi näitaja. Tule nüüd naljamees ütlema, et ta on su eluarmastus:))) ja et te jääte elulõpuni kokku. Kas see naine sul kodus midagi kasulikku ka teeb, või istub ainult sinu raha otsas ja nõuab juurde nt 20 000? Raha sa siit ei saa see on FAKT, mitte sentigi. Inimesed nii lollid siin ka nüüd pole, et kohe iga "ausamehe" jutu peale kukrut kergitavad. Kedagi ei koti su varandus, mida vastu tagatiseks pakud, vähemalt mind küll mitte.
Kui sa nii kõva ärimees oled jutu poolest, siis selline summa kokku ajada poleks mingi probleem. Ja miks sa üldse arvad, et siin naisteka foorumis, kellelgi vedeleb tagataskus selline summa? Ära hakka jälle ulguma teemast, et pakud kellelegi sinu pealt teenimiseks-Huumor kuubis.
 
Ardi Soovik 15. veebruar 2016, kl 11.36
Inimesed lähevad lahku ka peale 20+ aastast kooselu, see pole mingi näitaja. Nagunii on abielu varalahususe põhimõtte järgi. Seega läheme lahku, siis läheme.
Käisin täna Kehtna HLÜ-s ja laenukomisjon oli andmud mulle positiivse otsuse. Laenutaotlu on läinud ka Bigpanka, aga vastust praegu pole. Helistasin ka Maa-ametisee. Oksjonitulemused kinnitati 9 veebruar, arved on veel saatmata. Seega aega on hiljemalt 22 märtsini saada laen ja vormistada notaris tehing.
Ma arvan, et on üsna palju inimesi, kel pangakontol seisab raha, olematu tootlusega, seega pakkuda ju võib, mõlemapoolselt kasulikku tehingut.
 
arvamus 15. veebruar 2016, kl 15.21
Ja miks sul omal ei seisa selline summa pangakontol ärimiis nossov, ja paljudel teistel on?
 
jajahh 15. veebruar 2016, kl 19.32
Ardi Soovik Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Ma arvan, et on üsna palju in
> imesi, kel pangakontol seisab raha, olematu tootlu
> sega, seega pakkuda ju võib, mõlemapoolselt kasuli
> kku tehingut.

Kindlasti mõlemapoolselt "kasulik". Ardi saab naise võlad kinni taguda, lollike rahaomanik saab oma rahast igaveseks lahti ja loodetavasti korraliku õppetunni aferistidele raha annetamise/kinkimise osas. Eks seegi ole omamoodi kasulik.
 
Ardi Soovik 15. veebruar 2016, kl 22.28
Mis asja sa jaurad naise võlgade teemal, need ammu ära makstud, ülemöödunud aastal juba. Ma pole mingi aferist, olen seda ka tõestanud, tõsi mõni teises äärmuses jälle nimetab seda eputamiseks. Ei saa kunagi kõigile meele järgi olla.
Raha peab teenima või aitama raha teenida, seetõttu ei tasu teda kontol niisama hoida. Ja kui 28 000 eurise investeeringu jaoks on 20 000eur laenu vaja, siis peab ju midagi kontodel ju olema ka.
 
Ardi 16. veebruar 2016, kl 20.20
Sa laenu ei taha teha, nii 8000 euri näiteks? Sul see olemas juba. Mul hädasti üks tehing teha, mis toob kenasti sisse. Maksan sinu poolt kehtestatud protsendiga tagasi. Tagatiseks jääb ostetav kinnisvara.
 
kyle butler 16. veebruar 2016, kl 22.51
saada 2% kiire laenu pakkumine 8 tundi täna äri teha, ja osta korter ja maksta arveid jne
  ühendust lipsobuth@gmail.com
 
Ardi Soovik 16. veebruar 2016, kl 23.42
Ardi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sa laenu ei taha teha, nii 8000 euri näiteks? Sul
> see olemas juba. Mul hädasti üks tehing teha, mis
> toob kenasti sisse. Maksan sinu poolt kehtestatud
> protsendiga tagasi. Tagatiseks jääb ostetav kinnis
> vara.
Esiteks ma laenan ise ja teiseks ainult ostetav kinnisvara tagatiseks ei sobi. Mina näiteks pakun ju kordades rohkem kinnisvara, ehk lisaks ostetavale ka olemasolevat kinnisvara. Kuna kinnisvara keskmine turuhind ja kiirmüügihind, erinevad olenevalt likviidsusest üsna palju, lisaks tuleb ju arvestada ka, et kiirmüügist saadavast rahast peab jaguma ka kõrvalnõueteks (intressideks ja viivisteks).
 
:(( 17. veebruar 2016, kl 13.33
see Soovik on ikka lootusetu idioot. Täitsa haruldane, nii totakaid liigub isegi delfi foorumites harva.
 
Ardi Soovik 18. veebruar 2016, kl 00.20
Kellegile viirastus unes psühhiaatri diplom ja leidis siis, et on pädev diagnoose jagama.
 
Ardi Soovik 22. veebruar 2016, kl 12.44
Selle asjaga on nüüd ühel pool. Laenuleping sai täna allkirjastatud ja maade vormistamine toimub 17.03, ehk reaalselt hakkab siis tollest päevast intress tiksuma, kuna raha kantakse üle ka samal päeval.
 
Pillekas 22. veebruar 2016, kl 15.13
Jah kindlasti. Me kõik usume sind, et sa said laenu :D
 
piho Üll 22. veebruar 2016, kl 19.10
Raha pakkidest pilt, ennem ei usu su möla. Naisest pane ka, tahaks ka teist pruukida-
 
Ardi Soovik 26. veebruar 2016, kl 22.56
Ei usu siis ei usu, see pole minu probleem.
 
hihii 27. veebruar 2016, kl 20.26
Ardi Soovik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei usu siis ei usu, see pole minu probleem.

Oleks saanud laenu, oleksid sa maha rahunenud. Et sa jätkuvalt siin taidled, see näitabki, et laenu saamise jutt oli puhas möla. Hapud viinamarjad niiöelda.
 
Ardi Soovik 27. veebruar 2016, kl 21.34
Teema võib lukku panna, sest laen on saadud, seega enam laenu ei vaja.
 
hahahaa 29. veebruar 2016, kl 11.25
see vaene naine pidi ikka väga suurtes võlgades ja viimase piirini meeleheitel olema, kes sellise mehe nõustus vastu võtma. Selline Soovik on ikka tõeline karistus ja kooselu sellisega peaks selle vaese naise kõik eelnevad patud mitmekordselt lunastama.
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.